💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 486
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 265
Подлежа на линч за следващото си мнение, но искам да кажа, че наистина не е защото съм пристрастна към Гого- не съм сигурна, че това, което пиша, е така, по- скоро предположение, което може би времето ще покаже дали е така:
Гого просто не е бил поставян в такава конфликтна ситуация според мен, с такива ярко- налагащи се личности, чувства се в небрано лозе. И да му се иска, подозирам, че наиситна не знае как да отреагира на такова нещо, то човек малко или много има защитен механизъм- Фейгин като Алекса се развика се засмя не защото й беше забавно, а защото й беше изключително неудобно.

# 2 266
  • Варна
Каква игра беше днес...мечта-за Дваферович, разбира се! Това е да си на точното място-при познати, които избират игрите, в точното време-когато си си контузил пръста. Разбира се и да си победител, спасител, обединител и т.н.
Както по напред се писа- Цецо и Вика-лика, прилика!
Многострадалната Геновева(Цецо), рева та рева защо го смятали за слабо звено! Ами явно си слабо звено! Как никой не те сметна за нисък, а?? Очевидни са нещата-висок си.
Този човек за Игри е кандидатствал, не за Море от любов и в игрите има игри, както и победители и победени.
Виктория има сила на гласа, която е мечта на всеки чобанин!
Браво, Фейгин!
За утре чакам с нетърпение люлката на Илиян и после Цецо и Илиян-кой от където е!
Казах си и аз, благодаря! Simple Smile

# 2 267
Вики има като цяло реалистично мнение за Цецо. Но той май наистина сам не се вижда колко често тегли отбора назад. Случаят е подобен като с Пух преди. Да, човекът има специфични уникални дадености, които са от изключителна полза в конкретни случаи, но комплексно си е слабо звено.

Понеже отдавна нямах възможност да пиша, само да спомена, че вчера Мирела изкърти. Два пъти изпревари другите и накрая нареди кулата. Там я гласят за слабо звено обикновено. Тя действително играе социалната игра податливо и леко слабо. Обаче на арената съвсем не е беззъба и има потенциал за изненади.

# 2 268
Разбирам състезателите, които са в ситуацията, напрегнати и афектирани да се изпускат, да се ядосват, мърморят и т.н., ама репликите като кранта, мутри, кухавела и подобни, които се пишат постоянно са много грозни и свалят ужасно много от качеството на дискусията.

Двата алинса номинираха 25% стратегически и 75% със сърце, искайки да спасят приятел.

Сините ще оредеят рязко ми се струва утре. Цецо с тая височина, баланс и въженца, като добавим и друсането от Илиян, няма особен шанс. А пък втория, зависи и от играта, но Георги и Генчо смятам ще го победят в тази последователност.

# 2 269
  • София
Абсурд да са полегнали всички на Жени.
Не вярвам в тези режисирани щуротии.
А и чак такъв сценарий да измислят. 5 човека да сбъркат, за да изпъкне Жени, да бе да. Ако имаше сценарий/режисура, то трябваше да има драма, да остане Жени с някой син и синия да падне.
Нали чухте, че Ралица им е говорила и го е обърквала, но е изрязано от монтажа. И явно са се хванали другите. Жени нали им казваше, ''Казах ли ви да не слушате Ралица''

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:06 от Diavolo

# 2 270
  • София
А Алекса как нагло излъга Цецо, че не можел нищо да направи, за да го спаси - не можел да ползва грошове...
Не съм сигурна, че излъга. Ралица отново не предложи да се разиграят грошове (не че мисля, че Алекса щеше да се охарчи за Цецо, но...).
Дразни ме това с грошовете много. Като ги дават са едни речи, как това ще те спаси в най-важния момент и т.н. Иииии идва важния момент и....нищо.

# 2 271
  • София
Не ми харесва играта утре! За четирима мъже ми е малко глуповата. А и исках Цецо да го пуснат на 100 компонента да се види колко може. И едно пъзелче накрая:grinn:

# 2 272
Гого смятал, че Мани можела да пренесе повече компоненти в играта и затова гласува за Илиян. По подразбиране излиза, че смята това и за Цецо, че може д пренесе повече полза в играта.
То трябват и топ*ки, момченце. Не всичко е жилавост и пъргавина. Повдигна ми се от него. Фейгин излезе много повече с мъжки характер от Гого.

Нямаше смисъл Гого да гласува за Цецо, защото така Цецо щеше да има 4 гласа, а Мани и Илиян - по два. В такъв случай Алекса като капитан трябваше да избере кой от двамата да отиде на арената, а гласът на Гого да е в нищото. Така се получи, че той избра между двамата, а ми се струва, че Гого си има повече симпаии към Мани.
Обективно погледнато Мани наистина е по-силната (аз лично харесвам и сипматизирам и на Мани, и на Илиян).

Ако Цецо имаше малко акъл в тази глава, трябва да се сърди само и единствено на Алекса, защото той единственият начин да не отиде на номинация, беше Алекса да използва 50 гроша и да го спаси.

Изключително грозно, нагло и мутренско поведение от страна на тримата. Имам чувството, че Цецо страда от биполярно разтройство, в един момент според него Фейгин е достойна, защото е олимпийски състазел, в следващия я нарича "мишка". Не може да нямаш капка достойнство и да не можеш да приемеш, че си номиниран, без да кряскаш и да се сърдиш като малко дете. От друга страна виждаме Илиян, който дори се радва, защото успя да спаси своите хора.

Какво очаква коалицията на "силните"? Мани и Фейгин да козируват, да се номинират един друг сами и в края на съвета да целунат ръката на Алекса? Нормално е да стрелят по някой от другата коалиция.

За финал - не мога да си обясня как може да имаш толкова нереална самооценка за себе си. Като гледам лайфовете, Цецо и до момента се мисли за добър, комплексен, силен и нечестно набеден за слабо звено участник. Поне да си беше дал сметка сега, като гледа ИВ, но уви.

# 2 273
Подлежа на линч за следващото си мнение, но искам да кажа, че наистина не е защото съм пристрастна към Гого- не съм сигурна, че това, което пиша, е така, по- скоро предположение, което може би времето ще покаже дали е така:
Гого просто не е бил поставян в такава конфликтна ситуация според мен, с такива ярко- налагащи се личности, чувства се в небрано лозе. И да му се иска, подозирам, че наиситна не знае как да отреагира на такова нещо, то човек малко или много има защитен механизъм- Фейгин като Алекса се развика се засмя не защото й беше забавно, а защото й беше изключително неудобно.

Ами то не е само до мускули и тренировки. Иска се и глава на раменете, характер в душата. Двете последни липсват при него.

# 2 274
Отвратително поведение от страна на Алекса, Цецо и Виктория. Наистина отвратително мутренско поведение и всяване на страх. Ако сравним с манипулаторите в другите племена, ми няма никой който да се е държал толкова противно, никой не е всявал страх у другите. Едно е да шушукаш и настройваш другите или да подмяташ тип леля Гена, друго е "на шега" да се репчиш по този начин на 19 годишно момиче.

# 2 275
  • Буркина Фасо
може би е съвпадение, че петима отпаднаха наведнъж, но това не пречи Джафи да знае
отговорите. ако бяха отпаднали 2-3, на следващите плочки щяха да отпаднат и останалите.

# 2 276
  • София
Алекса за кого даде двата гласа?

# 2 277
Една дума - Жени.
Ако сините се разпаднат има голяма вероятност Жени и Гого да са в едно племе. И тогава мълчанието му ако продължи ще го изкара от играта по бързата процедура според мен.

# 2 278
  • София
Алекса не е използвал грошове, защото Ралица не е предлагала.
И това са изрязали. Но чухте ли как Алекса не знам с кой от своите сподели, че не е могъл да си използва грошовете.
50 гроша за 1 допълнителен глас и Мани щеше да е на пангара, но явно за продукцията Мани е по-интересен играч от Цецо и са решили да не я рискуват.
Но това е и голям късмет за Генчо и Георги.

Но генерално, въпреки че исках Мани да е 'спасена' то не одобрявам тези прояви на продукцията.
Който има грошове (спечелени с чест и пот на Арената) трябва да може да ги използва винаги когато поиска!!!

Ето защо, Туджарка и Дечо (понеже знам, че четете) смятаме, че това в голяма степен е режисирано до болка предаване!
А не че карат участниците да играят или да отпадат по ред на номерата!

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:23 от Diavolo

# 2 279
Общуват си и сега Алекса, Витория, Цецо и Гого. И то по начин, който доказва, че са си допаднали съвсем искрено. Ето, имало е момент, в който Алекса е можел да спаси Цецо, но нито се ядат един друг, нито се връщат към миналото. Лайфовете на жълтите, Мани и Илиян ме напрягат, да, млади са, но не мисля, че ги очаква дълга дружба.
Предпочитам Виктория пред Мани, Фейгин пред цялата дамска компания при жълтите. Очаквам дълга поредица от постове срещу Гого. Момчето е изключително, даже постъпките му именно в този момент са най-логични.

Общи условия

Активация на акаунт