💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 476
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 415
Сега гледам последните няколко минути от предаването и се чудя от кога на Виктория ѝ порасна толкова много работата. Аз нея на номинаций не съм я виждала, но спомена за излагацията от нейното лидерство от Епизод 18 (26.09.2022) е още пресен

Вики: Ще ги побъркам. Не аз наистина ще ги, не не ми викай да се успокоя, аз ще ги побъркам честно ти казвам. Тоя човек утре, ако не се върне ще ги подкарам от сутринта и ще ги свърша вечерта. От първия до последния. Нека ме пращат на номинаций, нека ме пращат, аз пак ще се връщам, пак ще ги тровя, разбираш ли.

токсична личност на макс

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 10:47 от Ghost Quartz

# 2 416
  • Където морето целува небето...
Ама вие наистина ожалвате Гого, ако попаднел в друго племе.
Разберете, това е играта! Много ясно ,че всяка коалиция ще изгони първо него! Вие какво очаквате? Да изгонят слаб от коалицията си и да оставят Гого, с който после да се борят в обединеното племе 1 срещу 1 ли? Или да изгонят Гого докато имат повече гласове и после да се борят с по-слаб? Хайде сега затворете очи и кажете как бихте постъпили вие, ама се абстрахирахте от възлюбения си Гого.
Никой не е длъжен да пази силен играч в този етап на играта. Такива са правилата за да оцелееш. Играта е и социална. Силните се доказват на терен и се връщат.Е, при Тупарев не винаги е така, но сами са избрали да чуастват.

# 2 417
Изправи ми се косата снощи, а ужасът и днес продължава. Този път най-вероятно и без Илиан.

Поне Дяволо ще си направи 200 страници още тази вечер.

# 2 418
и аз не вярвам всички да се объркат с квадратчето, а само един - не. направо е на практика невъзможно. кой знае какво са ги заблудили или накарали. комбинацията не беше трудна за запомняне, даже щерка ми врещеше, че грешат. е няма как да излъскат джафката, все по-противна става. мани също ми е неприятна, така че не я спрягайте с гогича Wink

# 2 419
Тъпото за Виктория е, че тя много добре вижда, че Цецо е слаб играч. Защо очаква всички да го пазят? Това е наглост и очакване всички да правят каквото им кажеш без въпроси.

Да сравним с другите племена и вечно номинираните. Филип да се е сърдил така? Генчо? Ми и другите номинирани, става им криво, сърдят се на хора от тяхната коалиция, но до там.

Не може със заплахи да пазиш слабите звена, защото видиш ли в 5% от битките вместо да дърпат отбора назад, ще са от помощ.

И Генчо много мрънка за Аспарух. Сходна ситуация на гонене на слабо звено с "груба сила" е. Ама да е тръгнал да заплашва хората? Ясно, че не е цвете за мирисане, но давам него като пример, защото Вики, Цецо и Алекса са точно "утайки" в сравнение с Генчо, който също си падаше диктатор и защитаваше най-слабото звено.

# 2 420
Относно играта Гого , Илиян и Алекса направиха най- срещаната грешка объркаха "Ч "за черно с "Ч" за червено. Мисля, че и Туджарката така отпадна предната година. Но не това исках да кажа.А че силно се издразних много, ама много на коментара на Мани за преписвачите...😡 Да ,ясно дадоха как Алекса се въртя като шуглав и не знаеше коя плочка да сложи. Предполагам ,че е видял от Гого или Илиян. Но Гого не видях да "преписва"... И какво точно значи преписване за Бога. Те не играят в момента индивидуална игра за спасение ,а отборна...Опитват се да спасят цялото си племе. Аз ,ако бях там и знаех със сигурност цвета на плочката щях на всички съотборници да я покажа .Нали това е целта все пак...🤔 Затова и се учудих ,че Джаф си криеше плочките. Сакън някой да не я мине и да похвалят него вместо нея. Тъпа постъпка в отборна игра. 😬 Друг е въпроса ,че точно тази игра не трябваше да се дава ,като отборна. Това си е игра за спасение ,според мен. Ако все пак са искали Продукцията наистина да я превърнат в отборна ,трябваше да сложат параван между двете племена.Така имаше възможност наистина да играят ,като отбор и да измислят стратегии, а сега просто си беше тъпотия , особено на този етап от играта. Или по- точно изчистване на имиджа на Джаф.😜
    А относно коалициите при сините : Аз не разбирам, не харесвам , не уважавам и дори се отвращавам на играта на Илиян и Мани. За мен те разбиха едно потенциално силно племе, което можеше да ги изтика напред в играта. Но вместо това виждаме ,как считащия се за " много готин " Илиенча умира от яд ,че не е при жълтите/ "готините" и всячески се опитва от ден едно да промени това. За жалост на Зрителя го прави с много злоба и отвратително неуважение към съотборниците си . Всеки коментар ,който прави е пропит със злостни забележки и пренебрежение към останалите. Всички са слабаци ,само той най- умния, най- Убавия, най- големия тарикат...🤮 Чак ми загорчава, като го слушам. И отново за жалост последните седмици и Мани излъчва подобна злоба, а в началото ми се струваше свястно момиче. Дано да се е подвела ,а не наистина да крие в себе си тази надменност към другите хора. Лично моето възпитание е по- различно и не разбирам такъв тип хора , които не уважават съотборник, колега ,съсед... така ли не намериха поне по една добра черта в другите около тях ,а все на обиди го карат. 🙄 За мен лично в ИВ трябва освен индивидуалист да си малко и отборен състезател. А от това ,което излъчиха във вчерашния епизод за мен и Илиян и Мани са Топ егоисти. Или както казваше Ники Майонезата "Топ оф дъ Топа ,че Фърси. 🤣 И не много умни егоисти , особено с теорията им за разпадането на сините и отиването им в друг отбор ,където едва ли не ще са крале. 😁 По- голяма глупост не съм чувала. 😁
 Затова и много повече ,като характери подчертавам не като играчи харесвам Вики и Цецо. Предпочитам някой да ми се развика в лицето и да ги изговорим тези неща ,отколкото тихо и подмолно да плете интриги зад гърба ми и да ме плюе навсякъде. Предпочитам ,ако съм в отбор или в мини общество до мен да има отборни играчи / хора мислеше за доброто на цялата група , а не Егоисти и злобари. Хора на които мога да разчитам ,а не такива , които в първия случай когато не са застрашени ще ми забият нож в гърба. Но това все пак си е мое мнение ,някой друг може да иска точно обратното.😁
    А и да почти забравих аз мисля ,че вчера Илиян не се радваше ,че е спасил приятелка ( всъщност не той я спаси), а че е провалил плановете на останалите. Отново чиста проба злоба.🤨

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:18 от Joy 05

# 2 421
Винаги ми е интересно как потребители осъждат действията и думите на състезателите, а в същото време правят същото, заради което хокат играчите Grinning

Тези които се разпаднат, ако не съумеят да влязат в някоя от групите на новото си племе, са пътници. Ще го номинират до откат, ето тук трябва да се покаже добра социална игра.

# 2 422
Може би е хубаво, че тези агресивни личности са насочвали агресията си в спорта. Но са досадни, смешни и натоварващи.
Хора като Мирослава, Мирела и Филип се справят чудесно на терена,без да са професионални спортисти, и са ми по-интересни от агресивните Виктория и Алекса, за Цецо да не говорим. Илиян, Мани, Генчо също.
Джеферович ми е все 50/50. Готвила се е на пъзели и социалната игра, защото няма физически качества. Но жестовете на продукцията отблъскват, точно както при Алекса. Продукцията да го прави по-елегантно, поне. Зрителите очевидно вече не желаят да гледат такива неща. Въпреки цялата чернилка, Филип привлича все повече симпатизанти, за разлика от джеферович. Мога да я сравня с Касим. Много я бутаха вече, време е да си ходи. Показа каквото имаше да покаже. Узшеска имидж, доколкото е възможно. Повече й е непосилно. Ще отстрани фаворити играчи и ще си навлече негативи. Ако я направят случайно победител- още повече. Още 1-2 сценки като снощи и да си ходи е най-доброто и за нея

# 2 423
цецо и вики много неадекватно реагират, много първично и незряло. вики много грозно бръчка устни. но все пак илиян ми е по-неприятен.

# 2 424
  • Euskal Herria
Довечера ще гледам, но в понеделник, точно когато ще е най-интересното, няма да мога. Но ще се осведомя за развитието от коментарите ви по-късно.

# 2 425
Защо на Светата троица им викат Злата троица? С какво по-точно са по-зли от коалицията на мутрите? Simple Smile Илиян мен не ме дразни, но му е много голяма устата. Още в началото настрои всички срещу себе си като обяви директно, че ще прави коалиции и като каза на играта с дънерите, че не се раздавал. ОК, за мен това са чудесни ходове, ама не трябваше да ги обявява. Играй си играта и си трай. Ако не бяха тези две случки, сега мисля, че отношението към него щеше да е по-различно, нямаше да е толкова мразен, защото в игрите си се справя добре, а коментарите му по отношение на хора и ситуации са си доста точни.

# 2 426
  • София
Да дам и аз моите пет пари в темата.
Аз съм доста над годините на Гого, може да ми бъде син, но извън аспекта с физическите качества /които всички виждаме и никой не може да отрече/ пак му се възхищавам,  защото ценности като търпение, постоянство, уважителност, толерантност в днешно време липсват, особено при по-младото поколение. Аз лично това виждам в него и го давам за пример на моя собствен син, който е в началото на пубертета, сега израства и се оформя като личност. Това е общо, конкретно в казуса с Фейгин, мисля, че можеше да я защити по някакъв начин, така че пак да не влиза в конфликт с никой, но пък може и да го е направил, ние не виждаме всичко, което се случва там... Освен това, да успееш да не си в лоши отношения с никой в такъв един формат /а и в живота/ също е умение, и то не малко.
Фейгин направо я съжалих - тази душичка я натискат от всички страни направо до рев я докараха... добре, че приключи това, та да се успокои момичето. Човек не може да излезе срещу себе си - такава си е в реалния живот, такава е и в играта. Някой каза, че това е игра и те я играели - аз съм на мнение, че кой какъвто си е в живота, така я играе и играта.
Вярвам, че Джаферович снощи спечели честно и почтено, тя е умна, но това не променя мнението ми за нея и нейните стратегии.
Тримата "преписвачи" бяха много смешни, все едно на контролно в училище бяха.Laughing
Довечера искам да отпадне Цецо, не ми е симпатичен напоследък и то не толкова с играта си, колкото с изказванията и поведението. За другите незнам, ще видим.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:40 от Grace

# 2 427
...
Такава игра се прави с асоциации, за да не сбъркаш и помниш тях - примерно: гора, море( небе), кръв, розов балон, нощ, сняг, слънце и т.н.
Но не им дойде на ума на другите никаква тактика. Да си подредят бързо в чекмеджето цветовете. Още докато играеха спорех с ММ, че е възможно и е най-добрата тактика. Така водещата няма да успее с разсейването.
Може Джафра да е правила такова подреждане. Не си спомням дали показаха нейното чекмедже.

Точно  това е подхода. Предните години пробвах с думи, започващи с първите букви на цветовете и не ми се получаваше при повече плочки. Сега си представях картини с акцент върху цвета. При този подход трябва да се запомни последователността на картините – фазите на деня, годината и изобщо нещо изначално познато.

# 2 428
Тъй като редица участници вече понатрупаха бая грошове, а продукцията до момента е доста пестелива откъм предложения за използването им, аз подозирам, че това е защото планират следващата игра да не е спортна (че вече ни омръзнаха тези халки, змейки, платформи, кубчета и колове; и от вода ми става вече лошо, нощем насън се давя Grin),  а да е тип "тържище" Smile Дават на всеки по една сергия (даже за да не мъкнат толкова реквизит, направо може да отидат до пазара в Царево), всеки си хвърля торбичките отгоре и започва наддаването Laughing
PS:
"А на тоз, който няма пари
и само отвън поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда..." Joy

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:14 от Мила Атова

# 2 429
Ама вие наистина ожалвате Гого, ако попаднел в друго племе.
Разберете, това е играта! Много ясно ,че всяка коалиция ще изгони първо него! Вие какво очаквате? Да изгонят слаб от коалицията си и да оставят Гого, с който после да се борят в обединеното племе 1 срещу 1 ли? Или да изгонят Гого докато имат повече гласове и после да се борят с по-слаб? Хайде сега затворете очи и кажете как бихте постъпили вие, ама се абстрахирахте от възлюбения си Гого.
Никой не е длъжен да пази силен играч в този етап на играта. Такива са правилата за да оцелееш. Играта е и социална. Силните се доказват на терен и се връщат.Е, при Тупарев не винаги е така, но сами са избрали да чуастват.
Въпросът е в това, че въпросната коалиция е сформирана преди предаването, познават се и по една случайност се оказват в едно племе??
Чувството за справедливост на много от зрителите е засегнато и не искат любимецът им да е поредната "жертва" на сценария.

Общи условия

Активация на акаунт