💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 637
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 460
Хвърлих една око на постовете на Женя в ИГ назад във времето и не проумявам защо си е скъсила косата ?

С дълга коса има женственост,даже нежност в чертите й, изглежда и като годините си (даже и без грим).

С тази къса черта не си е направила услуга, тотално прилича на лелка и става съвсем квадратна отгоре до долу.

# 2 461
Написаха го вече, Ралица е казала да поставят последното квадратче.
А последното е синьо.

Не е вярно това нещо. Първо Ралица казва
"Този кръг със седем цвята даде свидни жертви и от двата отбора. А остават още цели две плочки. Дали са успели да ги запомнят?"
 И след няколко секунди казва
 "Предпоследна плочка сега!"
 Някаква масова хипноза се е получила. Не я харесвам Джаферович но истината е тази, тя се справи единствена.

# 2 462

Вярно, че Касим никой не го брои за мъж в това предаване, дори продукцията и водещите, но нека не го забравяме. xD

Факт!

# 2 463
  • Другата България
А последното е синьо.

"Този кръг със седем цвята даде свидни жертви и от двата отбора. А остават още цели две плочки. Дали са успели да ги запомнят?"
 Някаква масова хипноза се е получила. Не я харесвам Джаферович но истината е тази, тя се справи единствена.
Справи се, защото е тренирала именно такава игра, знае за какво да следи, знае за номерата на продукцията и че ще се опитват да ги разконцентрират, освен това много неща като реплики и дуплики са изрязани, което оставя у зрителя чувството, че е подведен и отново излъган. То, с толкова номера от тяхна страна, да не може играч да си спечели честно битка!

# 2 464
Отидох да видя косата на Джаферович в инсаграм, та от там попаднах на Фифовия и там на това Smile Бил шегаджия.

https://www.instagram.com/p/B_zk6JHjNUp/?igshid=MDJmNzVkMjY=

# 2 465
въобще не съм учудена, че джафката се справи. за мен е странно, че другите се объркаха и то по еднакъв начин. всеки с малко по-трениран мозък би се справил /например фифо/. та затова има някаква манипулация за мен.
косата ѝ беше доста пършива, та не се учудвам, че я е резнала.

# 2 466
Бъфмааму!
Във ФБ такива конспирации има по отношение на победата на Джаферова, че се разхълцах! Аз не се втелясвах да записвам цветовете, ама имало такива и казват, че точно тя била сгрешила. А да не говорим за шалчето на главата и пълнежа на ортезата ѝ... Били "подплатени" технически.
Думи нямам, ако е така... Знам, че всичко е по сценарии, ама чак пък толкова??? Confused

# 2 467
  • София
Честно казано, за другите не се изненадах, но Филип го виждах доста по-далеч. Непонятно ми е как се обърка на плочките след като го видяхме как добре се справи на онази игра с делвите /с Чакалов/, където също се искаше добра памет.

# 2 468
Да ви споделя, снощният  епизод малко ме разколебава дали да продължа да гледам. Лее се негатив от екрана. Не искам да виждам нещастни, комплексирани хора , като от съблекалнята на някой пансион за момчета в Англия  от 19 век. Барабар с Вики, Джафер ханъм и т.н. Отдавна ме мъчи мисълта за липсата на достойнство- и ето доказателство.

# 2 469
е да, но всички да сгрешат и то по абсолютно еднакъв начин? сигурно възможността е под 5 процента, демек на практика почти никаква.

# 2 470
Бъфмааму!
Във ФБ такива конспирации има по отношение на победата на Джаферова, че се разхълцах! Аз не се втелясвах да записвам цветовете, ама имало такива и казват, че точно тя била сгрешила. А да не говорим за шалчето на главата и пълнежа на ортезата ѝ... Били "подплатени" технически.
Думи нямам, ако е така... Знам, че всичко е по сценарии, ама чак пък толкова??? Confused

За хората е непонятна ситуация, в която всички грешат, а един е прав. Факт е, че изглежда по-умна от почечето, които бяха останали, както и че се е готвила. Реално и съветът, който им даде да не обръщат внимание на Ралица е трудно изпълним, ако нямаш стратегия и опит, а тя това го е разигравала.

Единствено за Филип се учудих аз, че не успя, но след повече размисли - той използва друг метод, визуален, който е по-трудно приложим в тази игра. Също, нещо че ни изглежда като лесно игнориращ останалите, то сигурно точно това му е трудно. Като покер играч си свикнал да следиш поведението на другите.

# 2 471
  • София
А последното е синьо.

Справи се, защото е тренирала именно такава игра, знае за какво да следи, знае за номерата на продукцията и че ще се опитват да ги разконцентрират, освен това много неща като реплики и дуплики са изрязани, което оставя у зрителя чувството, че е подведен и отново излъган. То, с толкова номера от тяхна страна, да не може играч да си спечели честно битка!
Казах ,че беше написано, не мога да връщам ,пък и няма да си губя времето с тия подробности.
Правилно си е сложила синя плочка и си е победител ,не виждам драма.

# 2 472
Гого е може би първият човек на когото вярвам, че не е знаел че трябва да мисли за коалиции и стратегии преди да влезе. То му личи страшно. Гледа ги тези хора около него, вижда ли ги обаче, чува ли ги, или просто си тананика нещо и са само фон. Все едно е на sleep mode извън терена, а като влезе на битка пали с 300.

# 2 473
Къде четох, къде не, ама да се изкажа.
Първо-Гого си е много убав. Защо пък трябва да се кара с някого. И да както Фейгин не предаде своите, така и той.
Абсолютно се съмнявам в победата на Джаферович. Чааак пък един да не се справи. И как всички поставиха зелено, само тя синьо и хоп тя е успяла. Все си мисля, че поне един, двама щяха да са с нея.
Има нещо гнило в Дания

# 2 474
  • Другата България
За мен е по-....странно как хора, чиито речник в определени моменти и към определени персонажи, които не им импонират на разбиранията за каквото и да е на екрана, е в пъти по-брутален и цветист от тези, от които се възмущават, всъщност, се възмущават от агресия и....цветущ речник. Blush Тоест, не е странно, по-скоро е забавно. И винаги го има в темите за ТВ формати, а защо не и някой по-нашумял сериал. Толкова са субективни всички тези неща, и толкова зависят от лични симпатии - антипатии, и схващания и разбирания, че е ненужно да се разваля добрия тон само защото Пенчо харесва Стоянка, но Стоянка не се нрави на Генчо, който пък харесва Пенка, следователно, Генчо ще напада виртуално Пенчо. Ненужно е, излишно. Особено след като Стоянка и Пенка са си първи дружки след приключване на предаването.
Гого е може би първият човек на когото вярвам, че не е знаел че трябва да мисли за коалиции и стратегии преди да влезе. То му личи страшно. Гледа ги тези хора около него, вижда ли ги обаче, чува ли ги, или просто си тананика нещо и са само фон. Все едно е на sleep mode извън терена, а като влезе на битка пали с 300.
И аз му вярвам. А е трябвало, точно в този формат.

Общи условия

Активация на акаунт