💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 382
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 550
  • SF
Коментираме на базата на видяното. Откъде ще ни хрумне, че са я викали толкова агресивно, за да я похвалят.
Ако искаха  да ѝ кажат добри думи, да бяха отишли при нея.

Съгласна съм.
Съжалявам, че не го сложих в скрит текст. Повече няма да разказвам.

# 2 551
Камери имаше и навън. Ако са искали да я поздравят, щяха да отидат при нея. Тя не е панаирджийска мечка, че да я разкарват по стаите за потупване по рамото.

# 2 552
Сигурна съм, че ще минете 200 страници след епизода тази вечер.

# 2 553
А защо гоним 200 страници? Grinning
Ако има някаква полза от това, обещавам да допринеса с много постове довечера, ако Цецо отпадне.

Гледам подкаста на Чакалов със Звезди, доста лошо се изказа за Елица. По думите на всички май се оказва, че хич не е хубав човек. Ще видим като се размесят отборите и почнат да отпадат хора, които не са били от самото начало с нея дали ще имат такива наблюдения.

# 2 554
Мен не ме плашат викащи хора. Аз с тях се справям.Ама ей на колко години станах и все още не мога да  хвана края на кротките и тихите с мръсни душици, които докато те прегръщат, с усмивка ти забиват нож в гърба.
Бас хващам, че ако Мани, Илиян и Фейгин оцелеят по-дълго и в едно племе-двама от тях ще прецакат третия.
Мерси за преразказа на лайфовете, но от прочетеното стигам до извода, че на последния  се опитват да се пооправдаят и"изсветлят".
Не знам какво съм гледала и кога-филм или пародия, но Гого ми прилича на един мускетар.Такъв миличък, добричък и бавен гласец.

# 2 555
Ами виждам, че някои потребители искат темата да стигне заветните 200 страници. Защо? Нямам идея 😃
Останала съм с впечатлението, че масово участниците след предаването не се кефят нито на Елица, нито на Алекса.

# 2 556
  • софия
Сигурна съм, че ще минете 200 страници след епизода тази вечер.
Хахах, тъкмо дочитам последните коментари и точно тази мисъл ми беше в главата. До утре сме разбили рекорда (не помня на коя тема беше). Което ме отвежда на мисълта, че колкото и разнородни да сме се събрали и да се дърляме чат пат за глупости сме си отбор. Я колко народ се включи и ще ги навъртим.....и ся идва админа с метлата и бам, земи тия 100 страници за коша.😁
 За довечера стискам палци да хвърчат двамата сини играча. Факт е, че всеки от двамата допринесе смърфчетата да стигнат върхове за които и не бяха мечтали, благодарности за което, но играта навлиза в такъв етап, че те просто вече нямат място там.

# 2 557
Аз ще стискам палци на Генчо. Който и да падне от другите, няма да съжалявам.

# 2 558
  • София
И аз съм за Генчо, а като се сетя, че в началото не го харесвах.... 
Цветан трябва да си тръгне, стига му толкова.

# 2 559
Коментираме на базата на видяното. Откъде ще ни хрумне, че са я викали толкова агресивно, за да я похвалят.
Ако искаха  да ѝ кажат добри думи, да бяха отишли при нея.

Съгласна съм.
Съжалявам, че не го сложих в скрит текст. Повече няма да разказвам.
Разказвате наистина интересни неща! Аз лично следя с интерес Вашите разкази! Не се отказвайте. Почти се разминават мненията ни за участниците, но това означава допълване на разбирането ни за тях. Аз лично съм благодарна за това, което споделяте с нас.

# 2 560
И аз искам Генчо да продължи.
Цветан да отпадне.
От Георги и Илиян - нека по-добрия победи, залагам 2:1, че ще е Георги.

# 2 561
А защо гоним 200 страници? Grinning
Ако има някаква полза от това, обещавам да допринеса с много постове довечера, ако Цецо отпадне.

Гледам подкаста на Чакалов със Звезди, доста лошо се изказа за Елица. По думите на всички май се оказва, че хич не е хубав човек. Ще видим като се размесят отборите и почнат да отпадат хора, които не са били от самото начало с нея дали ще имат такива наблюдения.
Ако може да преразкажеш   ,какво е казала Звезди  за Елица  ?

# 2 562
За Генчо и Георги съм!

# 2 563
  • София
Всъщност това за 200 страници тръгна на майтап, покрай съвсем друг разговор и майтапи, ама някак си се прегърна идеята и стана супер, хаха.
Ако говорим за рекорд (а един такъв рекорд би прилягал именно на Игри на волята и конкретно на този силен сезон) е 229 страници за седмична тема (Фермата, сезон 6)
Т.е. понеже гледам си е бая прегърната идеята, то таргета ни трябва да е --> 230 страници.
Стягайте се до неделя вечер ни остават още 60 страници. 😈

А абсолютния рекорд във форума е 397 страници за Ергенът ама тази фрапантна бройка не е за седмична тема, а за цели 17 дена (две седмици и три дена).
Като цяло ако сумираме темите досега то ИВ вече има рекорд, защото средно сме на +150 стр. на седмица, а по принцип 150 стр. се постига много рядко, като това касае дори и Ергенът, ИВ и Фермата.

така че новия таргет трябва да е 230 😀

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:33 от Diavolo

# 2 564
Може ли линк към лайфовете?

Общи условия

Активация на акаунт