💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 148
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 610
Лично аз очаквах Илиян да е по-добър в тази игра.
Хвата му не е добър, отделно е най-нестабилен от четиримата играчи.
Цветан до момента изненадва в тази игра с представянето си.

# 2 611
Илиян ли отпадна.

# 2 612
добре че има плуване във втората битка поне, цветан няма шанс (надявам се 😄)

# 2 613
  • София
Тъпа игра.
Цветан учудващо за всички държи. Ти да видиш.
Ето защо всякакви прогнози за игри на Арената са крайно рискови. Примери бол.

# 2 614
  • Другата България
Чак Генчо се възмути от поведението на Илиян, провокира и без това лабилния Цветан, защото сам е неуверен и готов да падне. Джизъс!

# 2 615
Лично аз очаквах Илиян да е по-добър в тази игра.
Хвата му не е добър, отделно е най-нестабилен от четиримата играчи.
Цветан до момента изненадва в тази игра с представянето си.

И аз така. Но освен това се чудя колко стабилен е Цецо.

# 2 616
  • София
Цецко и да се спаси, втората игра е с плуване. Те направо искат да го съсипят тези от продукцията, държат да си покаже всичките умения. Joy

# 2 617
Гледа ми се силова мъжка битка. При положение, че има четрима мъже на терена можеха да измислят нещо друго. Ако бяха жени щяха да им извадят душата.

# 2 618
  • София
Ще ми е тъжно, когато и да отпадне Илиян, без значение дали на еднокомпонентна битка като тази, или на многокомпонентна. Ще остане вторият най-добър стратег в това предаване (за мен), след Неделчо, а дори не е претендирал да е такъв. И в живота и в риалити форматите, хора като Цветан - без грам самооценка, с огромно самочувствие, откровено глупави (наивност =/=доброта) и агресивни, имат нужда от хора като Илиян, които да им казват истината.

# 2 619
Очаквах Цецо да е сравнително добър в тази игра, той досега не се е дънил на баланс.

# 2 620
Цецко и да се спаси, втората игра е с плуване. Те направо искат да го съсипят тези от продукцията, държат да си покаже всичките умения. Joy
Защо да го съсипят ? Има се за много комплексен атлет той Simple Smile
Той си каза човека - плува, малко бавно - но плува , има точност, има баланс, вече има и сила .. Trollface

Иначе си права - плуването е застраховката на Продукцията във втората игра, за да намалят вероятността Цветан да се върне в племето Simple Smile

# 2 621
  • София
  На втората игра Цветан ще има възможност да покаже колко е силен и можещ.

# 2 622
  • София
Само Георги става за тази игра. Останалите са големи/високи/едри мъже, те им дали женски лентички и въженца. Смях.

# 2 623
Не знам дали изобщо е от значение, но Илиян и Георги са в средата и от двете им страни може да има разклащане на въжето, докато Цецо и Генчо са в края и са някак по-стабилни.

# 2 624
Очаквах по- силова битка.Тази е за малки момиченца!

Общи условия

Активация на акаунт