💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 238
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 595
Амам от тези предимства за елиминацията.
Никак не е редно в елиминация играчите да не започват напълно в равни условия. Редно е наградата в тази игра да е грошове, не предимство.

# 2 596
Направо умрях от смях. Трябвало е да дават повече разговори между Илиян и Виктория. Виктория пита дали се е карала на Илиян, той с хитра усмивка - не му говорила по друг начин. Двамата ми са като каката и малкия брат, който обожава да я дразни, а тя го превъзпитава. Двамата са като куче и котка.
Разлика, голяма разлика между жълтите и тях. При жълтите няма скандали, има много по-тежки взаимоотношения, нищо, че се въртят заедно по дискотеките сега.

# 2 597
  • София
Ама Цвъцко е толкова смешен, той бил без забележки! Не мога да спра да се смея като му слушам дрънканиците. А най-най-смешното от всичко е, че искрено си вярва.

# 2 598
Тая игра е нова Nerd

# 2 599
Честно казано в един момент от играта всички участници са ни добре познати и някак близки и дори нелюбими мои не искам да си тръгват. Никои не искам да отпада от тази четворка, но няма как.
Много странни реакции на възрастни хора, участващи в игра-състезание, Вики визирам. Ами двама номинирани трябва да има, как Илиян можа да го приеме нормално, а от другата страна смятат, че някои им е длъжен да ги запази докрая.

Правилно пресметнахме, че ще са двама, за да влезем в обединението с равен брой членове в племената.

# 2 600
  • София
Георги или Илиян тук!

# 2 601
  • Другата България
Само си представих, че Фифо казва това, което каза Генчо за жената в началото на епизода. Joy
Десет постове сексизъм!

Промото още снощи издаде, че Цветан ще се върне. Когато Вики крещеше, той седеше по екип.
Явно се е върнал след първата битка.

# 2 602
Зори как изгледа Елица, която много уверено говореше за Георги в този момент Simple Smile

# 2 603
Ама ще ми е забавно сега Илиян като падне от смешника Joy
Цецо учудващо стабилен беше

# 2 604
Заради тоя таргет от 230 страници се налага да прескача по 10 Joy
Искам Илиян да се спаси
Викторияяяяяяя, скрий сее

# 2 605
Учудващо за мен, но Цецо и Генчо са най-стабилните(най-тежки са), а Илиян и Георги, особено вторият, треперят.

# 2 606
  • София
Нещо не ми допада тая битка с въженца за отпадане на сериозни играчи...

# 2 607
Георги ми е симпатичен. Винаги усмихнат, незлоблив, сравнително добър на терена. Ще е добра да остане.

# 2 608
  • Другата България
Илиян комплексния! Няма такъв смях! Joy

# 2 609
Ахахахаххаха Илиян добре го сложи Цецо на мястото му, ама Цецо понеже е с една мозъчна клетка даже не знае какво да каже

Общи условия

Активация на акаунт