💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 295
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 580
А защо гоним 200 страници? Grinning
Ако има някаква полза от това, обещавам да допринеса с много постове довечера, ако Цецо отпадне.

Гледам подкаста на Чакалов със Звезди, доста лошо се изказа за Елица. По думите на всички май се оказва, че хич не е хубав човек. Ще видим като се размесят отборите и почнат да отпадат хора, които не са били от самото начало с нея дали ще имат такива наблюдения.
Ако може да преразкажеш   ,какво е казала Звезди  за Елица  ?
Не мога да кажа нещо супер конкретно, защото слушах докато работех, но в общи линии коментираше колко грозно се е отнесла с Веси, как на всяка цена искала да изгони някой, за да влезе Алекса и била заявила, че който е против любовта ѝ е против нея. Нищо, което не сме видели, но толкова месеци назад все още го казваше емоционално. Многократно я нарече "безкористна", но съм почти сигурна, че имаше предвид "безскрупулна" Grinning
Възмущаваха се с Чакалов как на битката, в която Звезди се измъчи, Елица е седяла да си почива (защото чакаше за пъзела) и си е говорела с Алекса. По принцип на игрите им е било забранено да си комуникират с другите племена, даже Чакалов не е могъл да честити рождения ден на Звезделина (познавали се от кастингите). Но за Алекса и Елица било позволено.

# 2 581
Не харесвам никой от участниците в елиминацията тази вечер, който и да си тръгне, ще съм еднакво доволна. Нооо за таргета залагам на Георги и Генчо да спечелят. Smile

# 2 582
  • София
П.П. Момчета, губите ми се, чакам коментарите ви някъде другаде. 🤪

Хъх? Не схванах нещо, мхм, да не би за Максимала нещо?
Още не съм гледал двата неделни епизода. Утре. Simple Smile

# 2 583
Правилно поведение от страна на Илиян към Виктория, има доста добри нерви.
Здравейте!  Simple Smile

# 2 584
Мутренско поведение си има Вики от време на време.
Много странен персонаж ми е тя на мен лично.

Скрит текст:
П.П. Момчета, губите ми се, чакам коментарите ви някъде другаде. 🤪

Хъх? Не схванах нещо, мхм, да не би за Максимала нещо?
Още не съм гледал двата неделни епизода. Утре. Simple Smile
Има нова тема Дяволче.

# 2 585
  • Варна
Виктория пак с агресия за няма нищо

# 2 586
  • Бургас
Виктория е рядко тварежна. Това влизане, докато си пият кафето и закусват и да се държи като мутра, е отвратително.

# 2 587
  • София
Вики, никакъв шанс нямаш да побъркаш Илиян.
По-скоро ще стане обратното.
Мутреска Grinning

# 2 588
  • Където морето целува небето...
Еми пак идиотско промо. Сега знаем, че Цецо ще се върне. Продуцентите, вие сте идиоти!

# 2 589
Хайдее, има гаф в промото. Още не са излъчили крясъците на Вики...

# 2 590
  • София
15 страници имам да чета, но се включвам да кажа, че не искам да се разделям с Илиян, не искам. Sob А заплахите на волейболистката, ако идваха от друга жена, щеше да настане Троя.

# 2 591
"Манекените нямат работа на арената" .. Извинете, мега комплексния Grinning

# 2 592
Еха Цецо пак без слаби страни.

# 2 593
Цветане, Цветане. Поне с достойнство да беше тръгнал към отпадането си, а не като МАНЕКЕН.

# 2 594
  • София
Знам, че има нова тема, ама не съм чел още последните страници на старата, заради Максимала.
Като изгледам двата епизода ще дочета старата и после ще се включа в новата.

Общи условия

Активация на акаунт