💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 246
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 760
+1 , няма такива дразнители.
Не знам откога му е меракът на Илиан за разпад на племето, дали отначало, ама извинявайте, и аз да съм с А, В и Ц ще мечтая да се разпаднем и да ида някъде другаде...

# 2 761
И няма такава гадина като Елица. Какво и направиха тея мъже, че ги намрази. Барабар с Георги. Всъщност не и пука на нея за никой, дори Мира. Само Алекса.
Джаферович направо е ангел.

# 2 762
Обаче не ни излъчват доста интересни неща. Нещо е имало и Касим се е бил затворил в стаята си и Цецо го е изкарал.
Сигурно Алекса го е вкарал там. С крясъците си.

# 2 763
Много искам Цецо да отпадне сега, много!

# 2 764
Скрит текст:
Мен пък ме изкефи как помогна на Илиян. Онзи си го потърси и трябваше реално и за хващането с 2 ръце да го дисквалифицират.
А този план да си разпадат племето не го разбирам. Мръснишки ми е
И на мен не ми допада съвсем, но реално това е играта и те като част от малобройната коалиция само това им е спасението. В този ред на мисли защо да пазят някакъв криворазбран сантимент към племето, когато съществува вероятността след обединение да бъдат пак номинирани до дупка. Разбирам ги.
Много са им токсични отношенията.
Цитат
Ами нали ще дойдат нови хора. Да си ги привлекат в техния лагер
Така е, то и при разпад не са им сигурни нещата. Но представи си, че избират от червените - Алекса ще иска Елица, неговите го подкрепят и си я придърпват, евентуално и Мира попада там и виж каква коалиция са само. Вече при разпад на жълтите щеше да е по-неочакван развоят. Предполагам са въртели варианти и този им се е сторил най-изгоден.

# 2 765
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.

Донякъде бих го приел ако го правеше срещу някой от червените, за да запази племето си цяло.
Той обаче реши да се прави на рекордьор и спаси червените от разпадане. Откъде мозък за повече...

# 2 766
  • Брюксел / София
Аз ако съм на мястото на фейгин и мани ще питам Алекса да каже коя е правилната коалиция след като Цецо не се върне. Как пък няма един устат да затвори устата на Алекса с две изречения?!

# 2 767
Не знам откога му е меракът на Илиан за разпад на племето, дали отначало, ама извинявайте, и аз да съм с А, В и Ц ще мечтая да се разпаднем и да ида някъде другаде...

Е, вече отиде другаде Simple Smile

# 2 768
  • София
Илиян е звездата на вечерта!
Отпаднал играч дава насоки на самата продукция. И Димо стои, слуша и попива.
Илиян с един ход се превърна в легенда!

# 2 769
Цветан току-що май си изтри профила в Инстаграм, защото започнаха да валят хейт коментарите😄😄🐀

# 2 770
  • Другата България
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.

Донякъде бих го приел ако го правеше срещу някой от червените, за да запази племето си цяло.
Той обаче реши да се прави на рекордьор и спаси червените от разпадане. Откъде мозък за повече...
Нищо вярно няма в написаното.
Ще се разпадне племето, което загуби териториалната битка в понеделник.
Това няма нищо общо с Цветан или който и да е от червените.

# 2 771
И няма такава гадина като Елица. Какво и направиха тея мъже, че ги намрази. Барабар с Георги. Всъщност не и пука на нея за никой, дори Мира. Само Алекса.
Джаферович направо е ангел.
Много е "безкористна"  както би казала Звезди Grinning
Или "овца във вълча кожа", както би казала Мирослава.

Народът в социалните мрежи сипва на Цецо с черпака. Даже му репортват профила.

# 2 772
Цветан току-що май си изтри профила в Инстаграм, защото започнаха да валят хейт коментарите😄😄🐀
Кой знае какво следва в играта значи. 🤣🤣🤣

# 2 773
Гледам със закъснение и тъкмо Илиян отпадна Sad Единственото, което ми дойде като асоциация за Цветан сега е "просто мухльо", голям 2.15 м мухльо Rolling Eyes

# 2 774
Горкият Генчо, май му причерня като чу за топчето и доминото.
Той я е играл , защо пак му  я дават?
Това си е предимство за него.

Той толковая куцо я игра , че вече се притеснявам да не го бие и Цецо тука

Общи условия

Активация на акаунт