💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 084
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 865
Мондей, радвам се, че някой се е накефил на днешния епизод.
Мен ми беше мъка бедстването на Цецо във водата. Останах си с някакво добро чувство към недодялания великан. Мисля, че взе максимума в играта и навреме си тръгва.

Ох, и на мен ми беше мъка, но се радвам, че поне победи в първата битка и сега отпада в хубава битка. Вижда се, че не му идва на ум как да играе по-добре, но не е и такъв безполезен слабак, какъвто го изкарваха.

Но аз съм си пристрастна към него, остави шегите с дългите крака, просто като човек ми е симпатичен.

# 2 866
КЕЕЕФ!!
Междудругото, Генчо май искаше да хване топчето, за да дооправи плочките, но късмет, всички паднаха Joy

# 2 867
  • Брюксел / София
И Цецо не разбра, че играта приключи!
Боже, по безславно представяне не е имало!
Такава излагация на Цветан: по-добре да беше отпаднал на първата игра. Тази игра е пълен позор за него, ама тотален!

# 2 868
Най-силният, комплексен и добър играч си заминава 😂😂😂

# 2 869
Цецкеееее млъкни!
И изчезни.

# 2 870
Според мен не беше много честно, че дават игра, която вече Генчо е играл... Но и не беше честно как Цецо разклати Илиян. Не че Илиян щеше много да издържи, но...

# 2 871
И глупостите на Ралица ...

# 2 872
  • София
То пък щото Алекса не е подмолен... Това че намила непрекъснато и крещи не означава, че е честен и откровен
Има една основна разлика между Алекса и Цветан - Алекса има самооценка, знае кои са силните и слабите му страни, призна го и когато победи по-силния от него Валери. При Цветан самооценката, както и правилната преценка за останалите, са мираж.

# 2 873
Цецо имал близнак, с когото били заедно на кастинг. Не знам как с двама толкова комплексни играчи щяха да се справят този сезон.

# 2 874
Чак и едит му направили. Да бяха пуснали всичките му падания и издънки и контузии, по-дълъг щеше да е клипа.

# 2 875
  • Варна
Сбогом Цецо!
Виктория може и да си отдъхне , няма кого да пази.

# 2 876
Все пак имаше някаква полза от Цветан - вижте колко страници се навъртяха с коментари за него 😃

# 2 877
Мани и Илиян щяха да са подмолни ако хвалеха Цецо колко е силен, успешен и най-важен за племето, а зад гърба му плетяха интриги. Те по всеки възможен начин му казаха, че го смятат за най-слабия играч - в лицето, в синхрони, на номинации, не виждам по никакъв начин да са били лицемерни спрямо него. Единствено за Касим ми е мъчно, защото и за двата лагера той беше просто глас и пушечно месо и двата отбора не го ценяха като човек и приятел.

Аз все пак запазвам положителното си отношение към Цецо. Просто е много избухлив, когато го засегнат и почва да говори неща, за които предполагам после съжалява, поне се надявам да не съм се излъгала и да е преосмислил определенията като утаики, мишки и подобни.
Надявам се образът на добрия гигант да не е само фикция в моята глава. Успех в живота, Цецо!

# 2 878
Сега и Генчо ли ще съботира? Значи и сини и червени ще саботират Grinning

# 2 879
И глупостите на Ралица ...

"Цветане, ти доказа, че си повече от един висок човек ... " Mask

Общи условия

Активация на акаунт