💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 286
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 955
Илиян се включи в инста на стори, че до 15 минути ще имат лайф с Мани (сигурно и други ще се включат). Генчо също вчера каза, че ще има лайф с него. Така че, чакащите да са на линия и много моля после малък преразказ Simple Smile

# 2 956
  • София
Нека не забравяме как "добрякът" се държа с Мани, надвесил се над нея, чакащ обяснение. Думите "ти, млъкни" също са показателни. Агресията далеч не идваше само от Виктория или от Алекса, за мен са еднакви, с разликата, че един от тях има физически умения. Цветан ще преживее коментарите в мрежите, както много други преди него са го правили, надявам се, да избере да ги игнорира, както би направил един интелигентен човек, а не да им отговаря.

# 2 957
Ако случайно Цветан чете, няма за какво да се комплексира. То е ясно, че е безполезен само в ИВ, не безполезен човек. Всеки един влезнал в предаването е човек със спортни умения над средното ниво. А "грубата сила" си е голямо предимство в реалния живот. Пък и всички го признахме за номер 1 в бруленето на джанки, практично умение Simple Smile

Единственото, за което има да се срамува Цветан е поведението си съм Мани, Фейгин и Илиян и неумението да вижда способностите на другите. Не, Цветане, не си слабото звено, защото си слаб, а защото другите останали играчи са по-добри от теб.

Ако се състезаваше с хора взети на случаен принцип от улицата, то много ясно, че едва ли щеше да е такова положението. Неуважително към другите в ИВ е да не оценяваш колко по-добре се справят и да смяташ, че са ти длъжни да не те номинират.

Та проблемите ти са в главата. Комплексите ти явно водят до тази злоба, която няма как да не расте в компанията на Вики и Алекса. Дано си решиш проблимите, защото не изглежда като да нямат вякаква причина без психологическо решение.

За Алекса и Вики съм на мнение, че са си такива хора за жалост. За Цветан, който успя даже да ми стане най-противен съжалявам, защото не мисля, че по природа е лош човек, а човек с проблеми.

# 2 958
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.
Факт.
И съм сигурна, че ако друг го беше направил, реакциите щяха да са различни.
Просто Цветан е недолюбван масово, затова сега очаквам “красиви“ епитети.
Илиян си го заслужава, провокира, цялото му поведение крещи “арогантност“.
Ето, че и Гената не издържа.
Да приключват, че става грозно.
+100000...
Ох,поне още един прозрял идола МодЪл.Благодаря!
Не съм чела още нататък , но със сигурност Цецко ще е виновен за разпадането на племето, нищо че в епизода сто пъти ни го натъртиха, че Манка и Фенка ще играят за разпадането (повторих се нарочно).
Всеки си  има мнение, но тази година са ни налазили  бая тр.., така че ми доставя удоволствие да те чета и малкото  като теб , които могат да виждат зад завесата!

# 2 959
И само за да се доближим още малко до номер 200:

# 2 960
Промото за тази вечер пак провокира думите насилие, тормоз. Накрая се оказа, че Виктория просто е припомнила някои факти. А Илиян разкри всичко, което е правил.
Аз обаче съм склонна да вярвам, че Илиян не може да е чак толкова "интелигентен" или да е с такива планове от началото. Нямал е представа с кого ще бъде и какви хора ще са около него. Две възможности - сценарий, който да изгради съответен образ и да се види как зрителят ще го възприеме или си е такова момче.

# 2 961
Цецо го хранят заслужено заради обидите и агресията, негова и на възлюбената му Виктория, и отчасти Алекса. Агресивни, неприятни хора!
Предпочитам да гледам Михаела, Георгивците, Генчо, Мирослава и т.н. Аман от тия шумни злобни агресори!

# 2 962
Цецо ще го запомня като един добродушен височко,балансирал 2 ч.45мин.на въже!Браво!

# 2 963
  • София
И нещо позитивно на фона на днешните оплювания. Браво на Алекс!

# 2 964
Разликата между Елица и Илиян е, че Елица искаше да съботира номинационни битки с идеята само и единствено да се събере с гаджето си, да изгони друг човек от играта. За нея нямаше значение племе или не. Тя бе не беше лоялна към никого друг и се отнесе безкрайно неуважително.

Илиян от своя страна искаше да се бори за оцеляване. В племе, в което са малцинство шансовете им бяха по-малки, отколкото ако сменят племената и успеят да формират нови коалиции. В Супергероите очевидно ситуацията е била доста нажежена, аз съшо бих искала смяна.

Елица никой не я набеждаваше или тормозеше, даже напротив, тя си беше един от най-уважаваните играчи в племето си, но застана и се запъна като магаре на мост да цака на всички други изживяването само за да си живее нейния романтичен филм.

# 2 965
  • Варна
И Цецо и Илиян бяха хората, които ще се запомнят .
И единият и другият имаха своите положителни и отрицателни качества.
Ние сме пристрастени на фона на това което благоволят да ни покажат в предаването, не сме там на място, не ни показват всичко  не живеем с тях, и не си делим дните и игрите за да знаем всичко.
И монетата винаги има две страни.
Пък и едно нещо когато се повтаря сто пъти,  накрая става истина😁

# 2 966
  • Другата България
За “саботажа“ на Цецо отново да кажа, че продължавам да съм на мнението на Бен, а именно -
Цитат
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.
И за двойните стандарти, според обекта или субекта, върху когото са приложени.
Значи на битката между Фифо и Чакалов, когато Чакалов въртеше онази платформа, за да обърка умишлено Фифо, и след което и самия Чакал си призна, че е било нарочно, та тогава, това беше съвсем, ама съвсем в реда на нещата, страхотен ход на Чакалов. Масово харесван тук, и по принцип. Аз също мисля, че беше добър ход, част от играта.
Обаче, сега става въпрос за Цецо, и това клатене на въжето вече става най-“неспортсментската“ проява евър.
Къде отиде максимата, че на война всичко е позволено? Риторично си питам. Ясно е, че е според участника, единия “воин“.

# 2 967
Жалко, че вечерта булитата сигурно пак са вдигнали скандал на момичетата...
В понеделник ще гледаме интересна надигравка кое племе ще саботира по-добре.
"Двама се карат, третият печели." 
Това се отнася и за днес и за понеделник.

# 2 968
Поне с освобождаването на гумата очаквам Цецо да е пръв Grinning
Да, ама не.....
Доволна съм от отпадналите. И двамата сини ми бяха крайно антипатични. Аз не разбрах, защо е искал разпад  великия стратег, да не е мислел че ще цъфне и върже при Джаферович примерно. Ще го изяде с парцалите
Ако я нямаше "социалната игра" , за мен това предаване щеше да е топ!

# 2 969
Много се извинявам, но Елица никога не е искала да саботира битки. Искаше Алекса да влезе и искаше да изгони слабо звено, в което не виждам нищо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт