💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 132
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 940
Абсолютно неприемливо е чак такова избухване срещу Цецо … че нямаше реална самооценка нямаше , но това е прекалено .
Не искам да си представям как се чувства в момента …

А епизода в понеделник чак не ми се гледа … абсолютно е ясно кое племе се разпада .

# 2 941
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?! Обективизъм нулев!

Психическият тормоз може да е дори по-лош от физическия. Няма да давам примери... всеки може да се досети сам.

# 2 942
Не разбирам защо е трябвало да бъде цел за Троицата разпадането на племето. Нали не са очаквали тримата да спечелят по 100 к и да стъпят на първото място заедно? В което и племе да се паднат, пак ще бъдат номинирани, па ако ще да е само заради това, че са пришълци и готово “пушечно месо“.
Нито Мани, нито Фейгин, а още по-малко от тях Илиян, могат да си въобразяват, че са финалисти. Безкрайно се радвам на Мани на терена, но има още хляб да яде, докато завоюва титлата “най-добра“.
В интерес на истината, според мене, Илиян си ги хареса двете девойки за патерици, за да го изкарат напред в играта. Успя му този замисъл. И колкото и да не го харесвам и да се потрисам от него, факт е, че ги подхлъзна доста убедително. ГолЕм мазнюга ми е.

# 2 943
  • София
Относно въпроса на седмицата за Ол Старс, ще започнем утре сутрин, около обед или ранния следобед, аз ще дам сигнал, като пусна моя първи пост с моя избор. Сега няма смисъл, защото има много какво да се коментира за епизода + за събитията в понеделник.

Simple Smile

# 2 944
Глупости на търкалета. Мъжко момче е, трябва да се справи. Сега ще му видим приятелите. Ако има истински приятели, ще го подкрепят. Жалко. Колкото и да ми е под нивото Евгения, не мога да си представя, че ще харесвам да я тормозят в профила.

# 2 945
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?! Обективизъм нулев!
Тъжно е, че психическото насилие се възприема като откровеност и честност. Поведението им е учебникарски пример за тормоз и насилие.

# 2 946
Уф, миличкият, как се разчувства накрая, може да е избухлив, но реално си е едно наивно и добро момче. Цецо не е бил комплексен играч, но имаше своите моменти, баланс, сила и най-вече голямо сърце за отборна победа. Оставам си с позитивно мнение за него и му пожелавам да извлече поуки от представянето си. Успех в живота на Велинака!

Ако се заслушате, в тишината ще можете да ме чуете как хлипам, горкичката и самичка аз, тръгна си Цецо и си взе краката с него, вечее няма къде да плакна очи, няма къде да точа лиги. Чувствам дълбока пустота.
Мондей, Цецо ако чете тук сигурно си мечтае зад този профил да се крие Вики! Joy
Кефят ме такива позитивни фенове!

# 2 947
  • Буркина Фасо
А епизода в понеделник чак не ми се гледа … абсолютно е ясно кое племе се разпада .
кое ?

# 2 948
  • Другата България
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.

Донякъде бих го приел ако го правеше срещу някой от червените, за да запази племето си цяло.
Той обаче реши да се прави на рекордьор и спаси червените от разпадане. Откъде мозък за повече...
Нищо вярно няма в написаното.
Ще се разпадне племето, което загуби териториалната битка в понеделник.
Това няма нищо общо с Цветан или който и да е от червените.

И какво племе щяха да са трите и каква игра ще спечелят с трима човека? Териториалните не са от смешните еднокомпонентни статични игри.
Нито един от четиримата не беше излязъл тази вечер, за да пази племе. Всеки играеше за себе си, лично и поединично. Това казвам, а видно от промото и седем човека да са, ако не искат да играят, все тая. Насреща им и трима могат да ги победят. Хипотетично. От трите племена НЕ искат да се разпадат само жълтите, останалите неистово искат да се махнат от племената, в които са.

# 2 949

Струва ми се, че лоши дни очакват Гого и мустака му занапред.
Абсурд,той вече си  спечели симпатиите на зрителите.О не закачайте мустаците му,моля!

# 2 950
Баба Илийца се е справяла по-добре с лодките от Цветан Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 08:44 от Мила Атова

# 2 951
Радвам се, че Илиян и Цецо отпаднаха. Отново обаче не изумяват двойните стандарти. Дайте да му простим на Илиян, че иска да разпадне племето, но пък обиждахме Елица, макар че тя не искаше. Както ида е. Сега обаче си обяснявам поведението на Илиян по на лайфовете. Grinning Той горкия явно не може да преживее, че е бил надигран от най-слабото звено. А че беше надигран, беше. Въобще не го осъждам Цецо за постъпката. Да не казвам, че щеше да падне така или иначе. Ами той Илиянката добре разказа за племето, ама гаранция Франция. Ако примерно идат Елица и Мира при сините ще падна от смях за сметките без кръчмар.

# 2 952
  • София
Много моля без спойлери Simple Smile

# 2 953
По принцип нямах нищо против Цецо и проявявам пълно разбиране към ограниченията му, следствие от физическите му данни. Но срещу него ме настрои пълната неадекватност на самооценката му, както и агресивното защитаване на тази грешна самооценка. Ако го беше давал по-лежерно в стил "правя каквото мога" можеше и любимец да стане.

# 2 954
И няма такава гадина като Елица. Какво и направиха тея мъже, че ги намрази. Барабар с Георги. Всъщност не и пука на нея за никой, дори Мира. Само Алекса.
Джаферович направо е ангел.
Много е "безкористна"  както би казала Звезди Grinning
Или "овца във вълча кожа", както би казала Мирослава.

Народът в социалните мрежи сипва на Цецо с черпака. Даже му репортват профила.

Защо го репортват ?

сигурно е твърде..дълъг и не е скрит в скрит текст Joy.
Успех на Цецо желая , от мен отнесе хейт заради Виктория, която между другото ми се струва, че започна да го харесва по-искрено. Надявам се , да не го е само използвала, и да имат щастливо бъдеще

Общи условия

Активация на акаунт