💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 116
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 925
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.

Донякъде бих го приел ако го правеше срещу някой от червените, за да запази племето си цяло.
Той обаче реши да се прави на рекордьор и спаси червените от разпадане. Откъде мозък за повече...
Нищо вярно няма в написаното.
Ще се разпадне племето, което загуби териториалната битка в понеделник.
Това няма нищо общо с Цветан или който и да е от червените.

И какво племе щяха да са трите и каква игра ще спечелят с трима човека? Териториалните не са от смешните еднокомпонентни статични игри.

# 2 926
  • Варна
Защо не дадоха как Вики чака Цецо и се чуди колко тъмно е станало, а го няма, да не се е загубил Grin
Е, в в понеделник нали ще има един час да разтягат локуми преди играта

# 2 927
  • София
Лелееее.. как му сипват на Цветан в социалните мрежи не е истина. Това е само шоу, някои от коментарите са невероятно непремерени, злобни и неприятни за четене Sad
Този сезон за съжаление ще се запомни с подобни реакции на зрителите, за Жени ми беше ясно, но изобщо не бях разбрала, че и Мирослава е трябвало да се бори със същото след последния съвет, може би защото тук коментарите бяха по-умерени, ако Генчо не беше показал тези в Instagram, нямаше да разбера.

# 2 928
По лоши сте от всички в играта с тези коментари!
Цецка...защо,Виктория мутра,Женя Джаба...и...и...

# 2 929
Фейгин днес е на Държавно първенство. Валери, Зорница и Георги са били там, може и други да са били.
В профила на Валери има около минута от съчетанието на Александра на леда.

# 2 930
  • Другата България
Лелееее.. как му сипват на Цветан в социалните мрежи не е истина. Това е само шоу, някои от коментарите са невероятно непремерени, злобни и неприятни за четене Sad
А, именно. Тук стана същото, за първи път от началото на формата, което определено ме изненадва.
Още повече ме изненадват постове, пълни с всякакви грозни и нелицеприятни епитети, откровени обиди и дори клетви, от хора, които същевременно осъждат Цветан заради това, че имал ...агресивно поведение и обиждал!!!
Надявам се модератор да позачисти, защото нивото тук поне аз смятам, че е друго. С цялата ми неприязън към Евгения никога не съм си позволила и няма да го направя, да я нарека с нещо различно освен “дружинната“, а Илиян “неприятен тип“. Не, че не мога да си развържа езика, но не е редно, това е една игра, реални хора са всички, четат, те или техни близки, за мен лично всичкото това нещо излиза извън рамките на добрия тон.
Но, както казах - Тупарев, Тушев и Вито харесват това.

# 2 931
Да кажа, че и Цецо се оказа доста по-добър играч от Братоев. В началото като го видях очаквах да отпадне съвсем в началото, а той ми надмина очакванията.

# 2 932
Цветан си игра докрай. Поздравления. На мен лично не ми беше неприятен. Пожелавам на това момче успех и да не се поддава на провокации.
Някой беше насочил въпрос към хората, които не харесват Илиян, дали не гледаме различни предавания. Това, че моето мнение не съвпада с това на друг, не означава че намирам за неправилно обратното мислене. Просто харесваме различни неща. Затова един успява в едно нещо, друг в друго. Затова и хората се справят по различен начин с проблемите. Аз няма да мога, признавам си, като Илиян да се справям с житейските ситуации.

# 2 933
Цитат на: ketito link=topic=1 им491633.msg45467917#msg45467917 date=1666381697
Интересно, няма лайф в момента в ИГ все още.

Скърбят за Цецо!

Къде гледате лайфовете?
Ами никъде все още.В преносен смисъл го написах!

# 2 934
В профила на Валери има около минута от съчетанието на Александра на леда.
А в този на Зорница има цялото Simple Smile

# 2 935
Скрит текст:
Цветан надигра Илиян тук, няма спор.
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.

Донякъде бих го приел ако го правеше срещу някой от червените, за да запази племето си цяло.
Той обаче реши да се прави на рекордьор и спаси червените от разпадане. Откъде мозък за повече...
Нищо вярно няма в написаното.
Ще се разпадне племето, което загуби териториалната битка в понеделник.
Това няма нищо общо с Цветан или който и да е от червените.

И какво племе щяха да са трите и каква игра ще спечелят с трима човека? Териториалните не са от смешните еднокомпонентни статични игри.
Кой ти мисли за племето..егото е по-важно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 936
И няма такава гадина като Елица. Какво и направиха тея мъже, че ги намрази. Барабар с Георги. Всъщност не и пука на нея за никой, дори Мира. Само Алекса.
Джаферович направо е ангел.
Много е "безкористна"  както би казала Звезди Grinning
Или "овца във вълча кожа", както би казала Мирослава.

Народът в социалните мрежи сипва на Цецо с черпака. Даже му репортват профила.

Защо го репортват ?

# 2 937
Аз само искам да кажа, че когато писах, че разбирам желанието на "Злите.." за разпад на племето имах предвид само това, че ги разбирам Smile Против всичките ми принципи е умислен саботаж и скатаване в игрите, поне засега никого от тях не мога да обвиня в това, надявам се в понеделник да не сме свидетели на симулации.

Струва ми се, че лоши дни очакват Гого и мустака му занапред.

# 2 938
Браво на Георги и на Гената Blush

Цецко такъв поглед извади накрая, невярващ "Ама как някой може да ме победи!?" Flushed

# 2 939
  • София
Накратко за епизода:

Много грозно поведение от Виктория на 1 място и Алекса на 2 място.
Тотална излагация, тотална!

Цветан заслужава похвала за тези близо 3 часа в първата битка, но с това подскачане и разклащане на въжето ми падна в очите. И то от спортист идва това. Ето това е най-жалката картинка. И после нямаше очи да каже на хората в племето си какво е направил.
Жалко, че не се даде шанс на Илиян! Това че се е разклатил в началото нищо не значи. Овладя кризата и не се знаеше какво можеше да се случи...

После Илиян даде ценна информация на Генчо.
А дръпна и много точна реч пред продукцията на изпроводяк. Много червени точки за разбирачите на играта.

За втората битка, Георги си победи заслужено и категорично. Никакъв шанс нямаше Генчо срещу него. Дори и без предимството.
Много забавен беше Георги, много.
Димо също днес имаше ден, изобщо яко бисери.

Браво и на Генчо за цялостното му представяне. Определено не бе неговата битка предвид килограмите, но се справи много добре и не изостана с много от Георги и то с 3 курса повече за плочките от доминото.

Цветан изостана с много и реално нямаше никакъв шанс.

Нямаше кой знае каква драма, но бе интересна за наблюдаване битка с доста хумор.
И +100 гроша за Георги!

Цветан отпадна, все пак се представи достойно предвид възможностите си и се бори докрай. Ако не бе разклащането на въжето на Илиян щях да го поздравя специално, но сега просто не мога.
Все пак нека сме великодушни, явно го е мразил прекалено много и понякога човек не мисли за постъпките си. Факт е, че се раздаде колкото може и така. Но неспортсменска постъпка от спортист и насочена срещу съотборник, миии не става така, сори.

Илиян отпадна пръв, но ще се запомни дълго с ходовете, които направи, дори и да не доведат до нищо.
Очаквам Неделчо и Туджаров да оценят по достойнство това което стори не само в разговора с Генчо, но и този с Димо.

Интересно, в понеделник Генчо ще иска да саботира племето, както явно и Мани и Фейгин своето.
Очаквам победа за Безсмъртните, а кое племе ще се разпадне си нямам на идея. Обикновено са червените, та хайде нека пак да са те.
Интересно ако играчите нямат консенсус кой да дърпат, капитана ли ще решава или мнозинството чрез гласуване?

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 23:03 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт