💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 259
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Лелееее хорааааа
направих анкетата, а тя има доста въпроси и баааааамм, изтекла сесия.
айде отново сега

55890р-т4-56-7-4$€*(()_(_____*€%$$№$№ 🤬😡😠

# 2 971
Димо днес беше във вихъра си.😁

Заболя ме корема от смях.🤣🤣🤣
Ето и малко от неговите бисери за Гената. Здраво го захапа днес :

" Стария земеделец знае ,как да борави с вътрешна тракторна гума ."😁
     "Да видим сега инженерните умения на всичките. С една дъска ,едно въже и две вътрешни гуми трябва да се сглоби сал и всичко това без да се казваш Робинзон Крузо " 🤣🤣🤣
    " Генчо е по пътя с неговото инженерно приспособление, което прилича на големи белезници."😁
     " Той си избра розовото трасе, което е интересен избор за мъжкото Генчо." 🤣🤣🤣
     " А Цветан няма нужда да плува, той си ходи по водата. 215 сантиметровия Христос от ИВ" 😁😁😁
    " Инженерното изделие на Генчо учудващо продължава да се движи " 😁
     " Генчо го отнася вълнението. Може да излезе на централния плаж в Лозенец. Представям си , че ще бъде голяма атракция. Сигурно ще има сумати бащи , които ще искат да качат децата си на това нещо. Поне Генчо ще изкара пари. Чудя се как да го кръстя...Нещото на Генчо " 🤣🤣🤣
   " Погледнете Генчо, погледнете как се носи на вътре! Изглежда като златотърсач, който е напипал мина и е извадил бая злато от нея." 🤣🤣🤣
    " А някои казват ,че не повтарят една грешка два пъти. Това не важи за Генчо."😁
     " Единствения шанс на Цветан се нарича Генчо. " 😁
     " Има неща в този живот които не се решават със сила. Генчо го разбира това по трудния начин."
     " А Цветан и неговия казан ,вече излизат от водата." 🤣🤣🤣

# 2 972
И нещо позитивно на фона на днешните оплювания. Браво на Алекс!

Това е - добро, талантливо, красиво момиче, стойностен човек.
А вие оправдавайте 2 метра викащи и заплашващи хора две момиченца - долно поведение, няма как да се съглася, че са добри.

Обаче Гого почна да се смъква от пиадестала като мълчалив свидетел на агресията на Вики и Алекса

# 2 973
Клатенето на въжето не може да бъде неспортсменско, защото хем не е забранено, хем всеки може да има свой начин да балансира и разпуска схванатите си мускули. Тук съм в защита на Цецо.

# 2 974
Тъжно ще ми е в понеделник. Очертава се мрачна игра на саботажи

# 2 975
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не си обяснявам тази агресия и нападки към непознати хора и то базирани
на продукция на баш този продуцентски екип. Интересно ми е как радетелите
не на тормоза и агресията оправдават собствените си обидни коментари.
В другите социалки е ясно, но форума не е другите социалки. Тук хората /поне досега/
държаха една умерена линия на поведение и масовия хейт ни беше спестен.
След днешния епизод стана наистина тегаво за четене. И дааммм, продуцентите
доволно потриват ръце, те особено много обичат такива грозни скандали и мятане на
камъни по участниците в риалитата им. Повече хейт=повече коментари=по-голям интерес -
повече парички за тях.

# 2 976
  • Буркина Фасо
Димо днес беше във вихъра си.😁

Заболя ме корема от смях.🤣🤣🤣
Ето и малко от неговите бисери за Гената. Здраво го захапа днес :

" Стария земеделец знае ,как да борави с вътрешна тракторна гума ."😁
     "Да видим сега инженерните умения на всичките. С една дъска ,едно въже и две вътрешни гуми трябва да се сглоби сал и всичко това без да се казваш Робинзон Крузо " 🤣🤣🤣
    " Генчо е по пътя с неговото инженерно приспособление, което прилича на големи белезници."😁
     " Той си избра розовото трасе, което е интересен избор за мъжкото Генчо." 🤣🤣🤣
     " А Цветан няма нужда да плува, той си ходи по водата. 215 сантиметровия Христос от ИВ" 😁😁😁
    " Инженерното изделие на Генчо учудващо продължава да се движи " 😁
     " Генчо го отнася вълнението. Може да излезе на централния плаж в Лозенец. Представям си , че ще бъде голяма атракция. Сигурно ще има сумати бащи , които ще искат да качат децата си на това нещо. Поне Генчо ще изкара пари. Чудя се как да го кръстя...Нещото на Генчо " 🤣🤣🤣
   " Погледнете Генчо, погледнете как се носи на вътре! Изглежда като златотърсач, който е напипал мина и е извадил бая злато от нея." 🤣🤣🤣
    " А някои казват ,че не повтарят една грешка два пъти. Това не важи за Генчо."😁
     " Единствения шанс на Цветан се нарича Генчо. " 😁
     " Има неща в този живот които не се решават със сила. Генчо го разбира това по трудния начин."
     " А Цветан и неговия казан ,вече излизат от водата." 🤣🤣🤣
имаше и нещо от рода , че "се движел като трактор с дизел"

# 2 977
В момента на живо в инста,днешните герои.

# 2 978
Илиян се включи в инста на стори, че до 15 минути ще имат лайф с Мани (сигурно и други ще се включат). Генчо също вчера каза, че ще има лайф с него. Така че, чакащите да са на линия и много моля после малък преразказ Simple Smile
И аз моля за малък преразказ. Ще бъде интересен лайф.

# 2 979
Мери, въпросът ти е логичен и точен. Ако бях на мястото на Цецо, щях да постъпя точно така, щом правилата го допускат. Тя самата установка е такава. Аз съм много ЗА екипната работа, защото ми е писнало от индивидуалисти, които само са воденичен камък за всички, за самите себе си дори. Илиян беше една идея по-добър от Цецо като цяло, но си беше генераторът на повечето проблеми.

# 2 980
  • На морето!
Абсолютно заслужен е хейтът към Цецо. Не знам дали са заедно с Виктория, но той се показа толкова глупав, че тази злобна жена просто ще го съсипе.

# 2 981
За “саботажа“ на Цецо отново да кажа, че продължавам да съм на мнението на Бен, а именно -
Цитат
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.
И за двойните стандарти, според обекта или субекта, върху когото са приложени.
Значи на битката между Фифо и Чакалов, когато Чакалов въртеше онази платформа, за да обърка умишлено Фифо, и след което и самия Чакал си призна, че е било нарочно, та тогава, това беше съвсем, ама съвсем в реда на нещата, страхотен ход на Чакалов. Масово харесван тук, и по принцип. Аз също мисля, че беше добър ход, част от играта.
Обаче, сега става въпрос за Цецо, и това клатене на въжето вече става най-“неспортсментската“ проява евър.
Къде отиде максимата, че на война всичко е позволено? Риторично си питам.
Мда, а в понеделник саботажите, ако ги има и то от хора, от които се предполага, ще е гениален ход и изобщо няма да е неспортсменско, а стратегическо Joy За мен логиката би била друга, а именно да се запази племето, ама не бих обвинявали нито Генчо, нито Мани и Фейгин за действията им, така са решили, така са направили, тяхната гледна точка е друга.

# 2 982
Много се извинявам, но Елица никога не е искала да саботира битки. Искаше Алекса да влезе и искаше да изгони слабо звено, в което не виждам нищо лошо.

За да изгони слабо звено трябваше да изгонят човек>демек да загубят битка за елиминации. Освен тояа трябваше да е точно една конкретна, защото после нямаше вече резерви. Тя не искаше просто Алекса да влезе в играта, тя искаше да дойде при нея ибеше готова да прати Веси на пангара без въобще да провери дали е слабо звено.

# 2 983
Иииии да, какъв обрат, във форума минаха 200 страници, нечувано, невиждано, НЕВЕРОЯТНО!

# 2 984
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сега на лайфа Цецо каза, че им е казал за Илиян и въжетата ама го били изрязали.
Определено им личи и на Виктория и на Цецо, че хич не им е приятно от цялата всенародна
"любов" дето получават напоследък.
Виктория сподели, че оттук нататък ще става много, много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт