💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 553
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 000
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?!
именно това си е

# 3 001
Генчо е отпаднал от играта на 1h20min

# 3 002
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дяволче, минахме 200-те страници.
Дай някакво по-голямо предизвикателство през новата седмица.
Аз вече подозирам, че след епизода в понеделник ще блокираме отново
сърварите на мамата.

# 3 003
  • София
Странно ми е тройната коалиция да бъдат наричани интриганти и манипулатори.

В синьото племе видяхме само един явен опит за откровена лъжа и манипулация, когато Виктория прати Алекса да уговарят Фейгин и Мани как да гласуват, за да пратят уж Цветан и Касим, а всъщност да се окажат Илиян и Касим на номинация.

Не им се получи за щастие.

И тогава започнаха с психо атаките. Да, вербалната агресия, тонът, стойките, всичко това е недопустимо за мен в живота ми. Силно съм разочарована, че има хора, които са склонни да омаловажат такова поведение.

Следващия път, когато Алекса каже заповедно "Гледай ме в очите", си представете как го казва на вашето момиче/момче.

И ако чуя някой да говори така на някоя от дъщерите ми, не хейт ще отнесе, а не знам какво.

Но, всеки си избира в каква компания да живее...

#team230

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 23:40 от Илит

# 3 004
Пуснах лайфа на Виктория за малко - продължава да лее злоба и отрова. Аз съм наистина много потресена от поведението й.

Каза"Защо нито Мани или Фейгин" не ми отговориха при положения, че тя им викаше и се звереше "Няма да говорим повече, тоя разговор приключи". Тя не води дискусии, тя просто нарежда.

# 3 005
  • София
Дяволо, популистка ти е анкетата - Гого не фигурира в коалицията на силните, ама реално си е там. JoyИграе си с тях.
Само на този въпрос не отговорих, че не ги харесвам и двете коалиции.

Уф, забравих за Гого. А сега вече не мога да редактирам
Сори 😁🙄

п.п. Гого е дзен, спи и медитира, докато другите обсъждат схемите, дори не обсъждат с него схемите си 😀

# 3 006
Гледам лайф с Цецо, като е паднал от въжето е имал разместване на таза, травма на рамото и ключицата си е наранил. Не са го излъчили, но реално той каза, че затова му е било трудно да държи Мани на играта в сряда.

# 3 007
Двата лагера в сините проличаха след влизането на Виктория в отбора. Отдели ха се с Цецка и отлъчиха другите. В началото Гого беше сам. Касим насам натам.
И след влизането на Алеко всичко стана грозно.
Какъв Илиян, какъв Саботаж до тогава.
Не харесвам саботажите и ще ми е кофти да ги гледам и двата отбора в понеделник.
Днес беше смешно. Дано и в понеделник е така.
На Виктория грам вяра нямам колко ще е интересно? Да бе би да си ходи?

# 3 008
Гледам лайф с Цецо, като е паднал от въжето е имал разместване на таза, травма на рамото и ключицата си е наранил. Не са го излъчили, но реално той каза, че затова му е било трудно да държи Мани на играта в сряда.

Моля да прекразкажеш, че аз сили нямах да остана повече от 4 минути.Disappointed Relieved

# 3 009
  • София
Моля, после за хубав преразказ на лайфовете, който иска и може.
Ако ли не, здраве да е. Ако се запази лайф, аз ще преразкажа ама чак утре.

Simple Smile

# 3 010
В анкетата от мен

1. Искам Сините да престанат да съществуват. За съжаление това може  би ще се окаже повече в полза на Алексио, отколкото на всеки друг в това племе. Така че от мен глас за сините.
2. Оправдавам постъпката на Цветан. Част от играта е, и да, не прави чест на професионален спортист това поведение. Но от гледна точка на победата всички незабранени средства могат да бъдат използвани.
3. Да, Илиян беше мислещ играч на тихия фронт с много прилично присъствие на арената.
4. Да. Фейгин постъпи правилно. Никой не обича предателите.
5. Твърдо на Илиян/Мани и Фейгин.
6. За мен като погледна от тяхната гледна точка - да, правилно постъпват като саботират. Защото по-лошо няма да им стане положението в едно друго племе. А ако имат имунитет в началото би било даже и по-добро.
7. Погледни отговора на въпрос 6. Същото смятам и за Гената.

# 3 011
Гого каза в лайф, че категорично не харесва мъже. Горкото момче, какви глупости го питат.

# 3 012
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За който се интересува утре Гого ще ходи да сади дръвчета.
Провокират Гого да каже, че харесва жени вместо мъже.
Дами спете спокойно, Гого категорично каза, че не харесва мъже.
Касим се включи от автобус 280, ама нищо не се получи.

# 3 013
  • Другата България
Аз съм повече от сигурна, че ще става интересно.
Дори повече от интересно. Нови племена, нови коалиции, нови интриги, нови “герои“ за хейт.
Или малко позабравени стари.

# 3 014
Тогава се зачудих как може някой да падне по грyб от 4-5 метра и да е доста тежък, a да му няма нищо.

Саботажите са част от играта, не са забранени и щом е в стратегията на някой/и да го правят, тяхно право е.
Щом от другите племена забелязват играта или умишлената липсата на такава, се чудя дали Генчо, ако саботира, няма да се размисли по средата, като види че и в другото племе имат подобни намерения Grinning

Общи условия

Активация на акаунт