💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 278
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Другата България
Пуснах за малко другия лайф .. слушах Добрин и Гого за две минути и затворих. Явно съм ги изпуснал волейболистите, и по-добре.
Кой Добрин?
Добата, "шампиона" от първия сезон.
КАжи честно!
След 4 години забвение този изпълзя точно сега, на лайф с ...Гого? С Гого? И той ли е бил в ОАЕ да тренира шейховете, затова ли се покри веднага след “победата“? Или се готви за ALL STARS?

# 3 046
  • София
Тъй като оплаквам първото отпадане на мой любимец този сезон, малко спам от Instagram историите на Илиян тази седмица:

Скрит текст:

Бонус:
Скрит текст:

Blue Heart Broken Heart

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 13:17 от La Vikinga

# 3 047
Така е. Стандарти, двойни. Субективизъм. Това, за което едни са хвалени, други са приравнени със земята. Една неистина повторена няколко пъти... Две ченгета, доброто и лошото  и Фейгин по средата. А целта на всички е една. Да додрапат по-напред. Но едните са готини, а другите не.... А това е шоу със спортен характер. Ако така ще се възпитават и привличат младежи... С джуки и интриги... С  неглижиране на успехите на тези, които не са ни симпатични и венцеславене на интриганти и схвмаджии...

# 3 048
Изобщо Тупаревска работа. Много ще е по-добре, ако не се дават разни диалози, а се разчита само на играта. Зрителят не е длъжен да слуша какво казал филанкишията зад храстите. Много от нещата са изрязани, както се каза тук. Да си гледаме игрите.
Много грозно в коментарите. Изумена съм как са възможни подобни изрази в социалните мрежи. Какво образование трябва да си получил, в каква семейна среда трябва да си расъл, за да напишеш това.
Аз твърдо си мисля, че повечето от нещата са по сценарий.

# 3 049
Гого хубаво е направил, че е махнал ония от лайфа си. Може би единственият, който говори нещо полезно.

# 3 050
Генчо каза, че Цветан е клатил въжето на Илиян много повече от това, което ни беше показано.

# 3 051
Аз за себе си се убедих, че съм права. Илиян определено не може да понесе, че точно Цецо го отстреля. Еми браво на Цецо, че махна Илиян и чак след това отпадна.
Прекалява се с определенията към Вики. Да, да знам, заслужавала си. Да, ама не.  Всичко е доста преекспонирано. Не случайно Вики ги попита: Те ако са се чувствали нападнати, защо не отговориха".
Сега очаквам n на брой хора да ми кажат, че ги е било страх Joy Интересно от какво обаче. Сигурно да не ги набие някой. Стига бе хора. И това при условията, че Илиян си признава че ги е предизвиквал. Има право разбира се. Игра е.
Не симпатизирам на никой от споменатите, но гледам да съм обективна.
Друго, което ми прави впечатление и Мери-ан го каза, изумявам се от злобно-агресивни коментари, които осъждат .... същото Grinning

П.п Гого нищо не е махал от лайфа на си. Grinning

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 00:36 от Lafusko

# 3 052
  • София
Абе колкото и да се форсирам не мога истински да хейтна Цецо. Имам радар, усет за хората и според мен той не е лош човек. Попадна в такава среда просто. Има и някакви комплекси от ръста си. Така че със сигурност рано или късно ще отмине хейта във фейса и инстаграма. Като цяло цветна фигура, която ще се запомни, а не като един Братоев например.

Относно постъпката на Цецо, ами Бен Гън не съм съгласен. Първо Цветан е бил професионален волейболист, спортистите би трябвало да уважават феърплея. Победи честно като мъж, стисни му ръката и няма да имаш проблеми.
Чакалов бе в безизходица, изоставаше с 6 кубчета, на Фифо му трябваха само 3, а на Чакалов цели 9. И като въртеше масичката, объркваше и сам себе си. Дори 1 съвпадение не отвори. Щеше да е брутално ако разместваше самите купички. Но той сам си каза, че морала не му е позволил. А тук с това подскачане директно единия участник изхвърля другия. Все едно го бутна с ръка, образно казано. А, Илиян може да е всякакъв, но такъв ход все пак не предприе.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 01:47 от Diavolo

# 3 053
Прекалява се с определенията към Вики. Да, да знам, заслужавала си. Да, ама не.  Всичко е доста преекспонирано. Не случайно Вики ги попита: Те ако са се чувствали нападнати, защо не отговориха".
Сега очаквам n на брой хора да ми кажат, че ги е било страх Joy Интересно от какво обаче. Сигурно да не ги набие някой. Стига бе хора.
Че то от нея може ли да се вземе думата? Тя не спира да врещи срещу тях и да им държи сметка.

# 3 054
  • София
Какво ли образование и каква ли семейна среда трябва да си имал, за да наречеш хора, които познаваш от две седмици "утайки"?

Наистина някои коментари са твърде остри, но не мога да кажа, че е не предизвикано.

А Виктория е лесно да пита защо не са ѝ отговаряли, но от нея и Алекса трудно се взима думата. И в един момент, просто си казваш, че си там за малко и не се занимаваш повече.

#team230

# 3 055
  • Другата България
Аз много ще се радвам да гледам някога /живот и здраве, че чета тук за 50+, че са старци - не разбрах кой го е казал/, дано да е скоро, Илиян в “Сървайвър“. Ако го дочакам, ще съм доволна там да играе по начина, по който тук се опита, и ако успее, ще има моите адмирации. Тук, в ИВ, за мен не му се получи, този сериал е със съвсем друга насоченост.

# 3 056
  • София
... Аз лично се обидих, когато прочетох тук, че хората на 50+ са "старци". Но не бях обидена само аз, а много потребителки.

Ахахах, че старци сме си, какво?!? Както се казва, половината човечество не доживява до 50, така че имаме повод да сме горди с постижението си  :  )))  даже по-добре старци-разбойници :  )))

Така е, съгласна. Обаче, на всички тази вечер им беше ясно, че племена вече няма...
Не ми хареса това, което Вики и Алекса направиха с Фейгин, но не ми хареса и това на Мани и Илиян.

Е, племе има - поне докато не мине последната битка преди разпадането.
Както и да е, аз си имам логика, дето никога не успявам да я обясня правилно : )
А за Фейгин ще се съглася на свой ред, гадно беше, искрено ѝ съчувствах.  Специално с нея всите се държаха като коалиционни партньори, не като приятели, каквито претендираха да са.

# 3 057
И какво сега... в понеделник две племена ще се борят... да се разпаднат, но само едно ще успее. Wink
Гласувах, че искам да се разпаднат Непобедимите и Генчо и Георги да се отърват от... ще бъда деликатна, макар да не ми се иска... съотборничките си.
Не ми хареса постъпката на Цветан... Победи "врага си" като лъв, не като... "мишка" (цитат по Цветан).
Харесвам Илиян и Злата троица. Браво на Фейгин за решението, играта е игра, но приятелите са завинаги.
Одобрявам саботажа в този случай и желая успех и на тримата.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 00:49 от Bilyana14.

# 3 058
  • София
Като човек, който никога не пише в профилите на участниците нищо друго освен положителни неща (очевидно и следя само хора, които харесвам), оценявам съпричастността към добряка и коментарите, които получава в момента, но не мога да подмина и иронията в това, защото в същия този форум със задоволство се е констатирало колко лоши коментари получават други участници.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 02:04 от La Vikinga

# 3 059
А , Дяволче , Братоев ми беше доооста по забавен. Имаше страхотно чувство за самоирония и си знаеше възможностите. Grinning

На мнението на Бен и Мери съм. Ако можех всички щях да сваля Joy Щом правилата го позволяват.

Общи условия

Активация на акаунт