💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 194
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 030
В лайфа на Илиян, Мани и Генчо имаше 1200 човека, по същото време в лайфа на Гого, Цецо и Виктория имаше под 600 и то сигурно повечето са дошли заради Гого. Толкова за предпочитанията на зрителите.
Написах спойлерите, които чух в другата тема, но не са кой знае какво. Ако не четеш между редовете, може и да не се вземе за спойлер по мое мнение.

EDIT: И все пак не го слушайте преди понеделник, ако се пазите от спойлери.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 00:12 от Clouded Mind

# 3 031
Лайф на Илиян и Мани

# 3 032
Така и така гледаме цирк, та гласувах да се разпаднат безстрашните! Тогава и 300 ще минем.
Но не ми се вярва, "Илиянка" трябва да я добутаме поне до полуфинал, а там са й важни Мирела,  на Стратимир брат му и Фифо(както виждаме напоследък), че да има зад чий гръб да се скрие.

# 3 033
  • София
Публикация на Мирела в Instagram след отпадането на Илиян:

Скрит текст:

И още:

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 13:13 от La Vikinga

# 3 034
  • SF
Не пишете спойлери тук.

Радвам се за Мани и Фейгин, но за кратко.

# 3 035
Така и така е ясно, че ще има сливане, Ами играйте играта и се борете до край. По- добре от страната на избиращия, отколкото на този, който чака да бъде избран.
Защо да се борят за обречена кауза ?
Новите идват примерно с имунитет за първата седмица, и на пангара са Мани и Фейгин, защото Алексио и сие няма да изпуснат двата гласа. Аз на тяхно място също бих се опитал да променя съдбата си в Игрите, даже и с помощта на саботаж.

# 3 036
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В лайфа на Гого и компания Алекса го нямаше, уговориха се да пуснат
евентуално един през уикенда като са всички. Аз лично не чух нито един спойлер,
лафеха си за различни неща. Разбира се, коментираха и епизода, няма смисъл и
аз да преразказвам, други потребители са го написали супер. Гого е пълен дзен момчето,
нетактичен въпрос за харесването, но явно бая фенки са се развълнували затова.
Добре че, той е душичка и не се засегна. Някои от коментарите бяха отвратителни, единия ме накара
направо да се опуля: "два бок***а и победител". Еми сори, ама това е нелепо и с нищо не го оправдавам.

# 3 037
По анкетата - напълно оправдавам желанието на потенциалните саботьори. Особено момичетата са подложени на тотален тормоз в племената си, във въпросния лайв стана дума, че това крещене е било постоянно от страна на Виктория и изобщо не са можели да се изкажат. С времето били привикнали, Илиян се бил научил да се изключва, но Мани каза, че като гледа сега по телевизията го вижда като много грозно. Еми много ясно, че ще искаш да се разделиш с такива хора, при положение, че можеш да си намериш други потенциални съмишленици. Казаха, че благодарение на разговора на Илиян и Гената общо-взето са се почувствали като една коалиция в две племена.

# 3 038
Обаче Гого почна да се смъква от пиадестала като мълчалив свидетел на агресията на Вики и Алекса
Можеше да се намеси, като каже примерно - да не се вика, за да се прекъсне този агресивен монолог на Виктория, в който се включи и Алекса ... Срамно е да си свидетел на това, което се случва с хората, с които живееш, а  ти да стоиш като пън.

И Цецо не разбра, че играта приключи!
Цецо разбра, но Димо по-бавно.
Цецо щеше да събаря другите като домино. Май доминото ще събори него Joy
Той предизвика с тези свои приказки последната за него игра да е с домино - и да не успее. Егати и тъжната ирония Laughing

А май в рекламата за понеделник, когато останалото от Непобедимите са на масата, чух Генчо да казва на момичета, че всъщност не може изобщо да ги изнърпява или че едвам ги понася, чухте ли го?

# 3 039
  • Другата България
Скрит текст:
За “саботажа“ на Цецо отново да кажа, че продължавам да съм на мнението на Бен, а именно -
Цитат
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.
И за двойните стандарти, според обекта или субекта, върху когото са приложени.
Значи на битката между Фифо и Чакалов, когато Чакалов въртеше онази платформа, за да обърка умишлено Фифо, и след което и самия Чакал си призна, че е било нарочно, та тогава, това беше съвсем, ама съвсем в реда на нещата, страхотен ход на Чакалов. Масово харесван тук, и по принцип. Аз също мисля, че беше добър ход, част от играта.
Обаче, сега става въпрос за Цецо, и това клатене на въжето вече става най-“неспортсментската“ проява евър.
Къде отиде максимата, че на война всичко е позволено? Риторично си питам. Ясно е, че е според участника, единия “воин“.

Филип и Чакалов бяха един на един, при всички случаи един от двамата отпадаше.
Но в ситуацията с Цветан и Илиян двамата бяха част от един отбор срещу двама от друг отбор. Логиката е да се опитат да премахнат първо тези от другия отбор. Цветан го направи за лично отмъщение. Никаква мисъл не вложи, че става дума за племето им, не за мерене на его-та.

До този момент бях фен на коалицията им, при все, че не понасям сръбина. От този момент нататък фенството ми  да го пишат бегало. Нещо много се разминах със тазгодишните сини.
Така е, съгласна. Обаче, на всички тази вечер им беше ясно, че племена вече няма. Не само на Цветан. И Илиян не играеше за племе, той никога всъщност не е играл за нещо различно от собственото си движение напред. Генчо пък откога говори, че племе няма. Всички знаят, че в понеделник се разместват и т.н. Всеки вече мисли за себе си и хората, на които може да разчита. Дори съм сигурна, че Илиян просто не се беше сетил, иначе и той би изиграл такъв ход, и аз поне нямаше да го осъдя за това - за мен тези ходове са в реда на играта, макар и да не изглеждат в реда на нещата. Затова и дадох пример с други играчи, и риторично си попитах - ако на мястото на Цецо примерно беше Гого? Или Фифо? Хипотетично. Дали реакцията на фенките щеше да е такава?
Субективно е всичко, аз Илиян го “харесвах“ само заради стратегическата игра, но накрая според мен поне много взе да се дистанцира от идеята за стратегия, особено с наближаващото обединение. Не ми хареса това, което Вики и Алекса направиха с Фейгин, но не ми хареса и това на Мани и Илиян.

# 3 040
В лайфа на Гого и компания Алекса го нямаше, уговориха се да пуснат
евентуално един през уикенда като са всички. Аз лично не чух нито един спойлер,
лафеха си за различни неща. Разбира се, коментираха и епизода, няма смисъл и
аз да преразказвам, други потребители са го написали супер. Гого е пълен дзен момчето,
нетактичен въпрос за харесването, но явно бая фенки са се развълнували затова.
Добре че, той е душичка и не се засегна. Някои от коментарите бяха отвратителни, единия ме накара
направо да се опуля: "два бок***а и победител". Еми сори, ама това е нелепо и с нищо не го оправдавам.
Оправдано е. Вярно, малко по-възпитано трябва да се хейти, ама си е оправдано. Много злоба, много крещи тая Виктория, Алекса пък се има за някакъв Бог, едва ли не всеки е длъжен да му се кланя, пази Боже от такива индивиди. Цецо пък се има за добрия самарянин, а играе по-мръсно от Джаферович. Заслужили са си хейта просто. Да са внимавали как се държат с околните им.

# 3 041
  • SF

Защо да се борят за обречена кауза ?
Новите идват примерно с имунитет за първата седмица, и на пангара са Мани и Фейгин, защото Алексио и сие няма да изпуснат двата гласа. Аз на тяхно място също бих се опитал да променя съдбата си в Игрите, даже и с помощта на саботаж.

Мани и Фейгин знаят, че дори и да дойдат нови хора, особено ако са Елица и приятелки, те двете остават под прицел. Виктория е много злобна и особено след отпадането на Цветан тази вечер, за което директно ще ги обвини (сякаш Мани и Фейгин са му сглобявали сала), ще играе срещу двете момичета до край.
Лошото е, че сметките им няма да са добре пресметнати.
От продукцията имат богат опит с Биг Брадър, който вижда всичко.

# 3 042
Пуснах за малко другия лайф .. слушах Добрин и Гого за две минути и затворих. Явно съм ги изпуснал волейболистите, и по-добре.

# 3 043
  • Другата България
Пуснах за малко другия лайф .. слушах Добрин и Гого за две минути и затворих. Явно съм ги изпуснал волейболистите, и по-добре.
Кой Добрин?

# 3 044
Кой Добрин?
Добата, "шампиона" от първия сезон.

Започнаха два лайфа
Генчо, Георги, Илиян, Мани в единия
Гого, Добата, Вики и Цветан във втория

Втория има 580 човека зрители, първите имат 2300

Общи условия

Активация на акаунт