💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 268
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Моля, гласувайте в анкетата на Сони!
Пресен, пресен, още парещ епизод. 🙂

==> Епизод 37  (21-ви октомври) <==

# 3 016
  • Варна
Гледам лайф с Цецо, като е паднал от въжето е имал разместване на таза, травма на рамото и ключицата си е наранил. Не са го излъчили, но реално той каза, че затова му е било трудно да държи Мани на играта в сряда.
Този Цветан не знам колко е комплексен, ама е цар на оправданията! Какви са тези приказки от 1001 нощ? Те за два пръста на Джаферович и сложиха бинтове като на мумията на фараона-опаковаха я до ушите и в линейка я качиха. Цецо ако имаше травма, щяха да си вържат гащите продукцията-за да не ги съди и щяха да го обездвижат поне!

# 3 017
Много ме е яд, че съм от възпитаните и не мога да ги нахраня в лайфа им, така както заслужават (Виктория, Цецо и Алекса). Извинявам се на феновете им, нормално е всеки да си има и фенове. Но злобата им просто се пръска дори от екрана на малкия ми телефон… Един ден и те родители ще станат.. Ако с тяхните деца бива постъпвано с такава злоба, не ги знам какво ще правят… Явно не осъзнават, че ги гледа толкова народ и се излагат страшно много…

# 3 018
Сега на лайфа Цецо каза, че им е казал за Илиян и въжетата ама го били изрязали.
Определено им личи и на Виктория и на Цецо, че хич не им е приятно от цялата всенародна
"любов" дето получават напоследък.
Виктория сподели, че оттук нататък ще става много, много интересно.

Омаскариха се много и нямат връщане назад. Хората трудно прощават, уви.
Но както казах - сами са си виновни
Моля разкажете после, защото абсурд да ги гледам
Не споделям написаното. Кои хора са съдниците? За какво съдят? Чета коментари (не Вашето), които са далеч от представите ми за някакво образователно ниво.
Имам и други въпроси. Като например - какво означава "старец", може ли да го свържем като понятие с възрастта 50+ и как точно това допринася за адекватното обсъждане на проблемите в ИВ. Става въпрос за един Ваш пост.

# 3 019
Много е гнусно това с въпросите към Гого дали харесва мъже или жени. На никой не е длъжен да се отчита. И не виждам каква връзка има сексуалната ориентация изобщо с всичко. Потрисам се, че има хора, които смятат че е обида и престъпление да си хомосексуален. И че видиш ли някой мъж като се държи като мухльо, значи е гей. Какви гейове познавам - да те хване яд просто като жена, че този мъж не харесва твоя пол. И обратното - адски прости уж 'мачовчи', дето най-голямото им постижени в живота е колко жени са....

# 3 020
  • София
Някой може ли да ми каже Алекса откъде има 400 гроша? Влезе с 200, 100 от елиминационната капитанска, 50 от тази седмица иии…?

250 има.
Няма 400. Според мен са се подвели нещо самите играчи, или са получи невярна информация от членове на синия отбор.

# 3 021
В лайфа на Мани Генчо избуши няколко спойлера без да иска така че който не иска да се спойлва да не го гледа.

# 3 022
Този въпрос наистина прекрачва границата по ред причини, но смятам че беше редно Гого да каже, че харесва жени, и то само съфорумки Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли спойлерите ?

# 3 023
Цецо не се е оправдавал. Думите му бяха в отговор на Добата, който каза за някаква контузия от игрите. Добата каза, че е нямало да седи два часа, а би се опитал да клати въжето да паднат всички. Grinning Гого каза, че Вики е много пряма и деректна и това не се харесва на много хора. Единственото нещо, което Виктория си позволи да каже за Илиян е, че не одобрява това, че е разказвал за проблемите в племето на Генчо и че е излъгал за грошовете. Каза, че може да се карат, да си викат, но всичко е трябвало да си остане там. Тя така разбира нещата. Гого каза, че НЕ харесва мъже-това за фенките Grinning
В понеделник щяло да е интересно.
Ааа, и Цветан е казал за въжето, но не е излъчено. Всъщност, много неща ме са излъчени за ситуацията със скандала днес.
Каси се включи от автобус 280. Много се смееше и излезе Grinning

# 3 024
  • Другата България
Първият въпрос на въпросната анкета е абсолютно нерелевантен предвид, че вероятно 2/3 от списващите в темата - тази, не онази със спойлерите, са видели въпросната снимка, от която става ясно кое племе се разпада. Промото го изключвам, че и там аматьорите отново подсказаха.
Да не говорим за тенденциозното поднасяне на въпросите, визирам “неспортсментската постъпка на Цецо“. Вероятно не само аз /и Бен/ мислим, че постъпката си беше в реда на нещата, направих паралел с онази на Чакала, която също беше с цел да затрудни противника максимално. Беше много по-нормално да се зададе въпроса например като “Одобрявате ли постъпката на Цецо“. Всеки сам може да прецени каква беше тя - спортсментска или не.
И да, виждам, че е “вие лично“, но то като знаеш кое племе се разпада, лично или не....все тая всъщност, да идва понеделник и да мога поне аз да не си меря всяка дума заради тъпата снимка, за да не се изпусна нещо. Въпреки, че те и самите играчи постоянно се дънят, добре, че не се забих отново при лайфовете.

# 3 025
  • София
Голяма черна точка за Гого-явно е приятел с Добрин от първи сезон и са заедно на лайфа. А този е толкова автентично глупав и дървен..ХИч не го дишам.
Слава Богу, че Добрин е приятел с Гого, а не с другите двама.

# 3 026
Сигурно ми е време да спра да пиша тук. Не мога да повярвам, че участвам в подобна история. Никога не бих защитавала категорично дадено становище, ако не виждам, как се нападат хората в социалните мрежи.
Аз лично се обидих, когато прочетох тук, че хората на 50+ са "старци". Но не бях обидена само аз, а много потребителки. Независимо дали са попълнили или не анкетата. За това, че нарекли момчето "гей" - браво, толкова им е ума и нивото.

# 3 027
Интересно е, че за първи път, ако греша ме поправете, мъжете са кът - по двама в племе, а жените - мнозинство. Също така ще ми е много любопитно при разпада на племето в понеделник, как ще се разбъркат картите, когато дойдат новите.

# 3 028
  • София
За “саботажа“ на Цецо отново да кажа, че продължавам да съм на мнението на Бен, а именно -
Цитат
Не е забранено от правилата да пречиш на противниците си.
Не е спортменско, но е част от играта.
И за двойните стандарти, според обекта или субекта, върху когото са приложени.
Значи на битката между Фифо и Чакалов, когато Чакалов въртеше онази платформа, за да обърка умишлено Фифо, и след което и самия Чакал си призна, че е било нарочно, та тогава, това беше съвсем, ама съвсем в реда на нещата, страхотен ход на Чакалов. Масово харесван тук, и по принцип. Аз също мисля, че беше добър ход, част от играта.
Обаче, сега става въпрос за Цецо, и това клатене на въжето вече става най-“неспортсментската“ проява евър.
Къде отиде максимата, че на война всичко е позволено? Риторично си питам. Ясно е, че е според участника, единия “воин“.

Филип и Чакалов бяха един на един, при всички случаи един от двамата отпадаше.
Но в ситуацията с Цветан и Илиян двамата бяха част от един отбор срещу двама от друг отбор. Логиката е да се опитат да премахнат първо тези от другия отбор. Цветан го направи за лично отмъщение. Никаква мисъл не вложи, че става дума за племето им, не за мерене на его-та.

До този момент бях фен на коалицията им, при все, че не понасям сръбина. От този момент нататък фенството ми  да го пишат бегало. Нещо много се разминах със тазгодишните сини.

# 3 029
Алелуя, Цецо си тръгна.
Илиян не ми беше от много дразнещите персонажи, коалицията им за мен беше много по- силна от тази на другите трима.
Хубава беше финалната битка. Сигурно щяха да им дойдат в повече две такива в един ден, браво на Цецо все пак за това колко издържа на изометрията.
На саботажите не съм фен, не одобрявам неговия спрямо Илиян, в анкетата не одобрявам и саботажи в племето с умишлен разпад.
Така и така е ясно, че ще има сливане, Ами играйте играта и се борете до край. По- добре от страната на избиращия, отколкото на този, който чака да бъде избран.
На Димо коментарите са оскърбителни за слушане.
На Цецо речника още повече.

Общи условия

Активация на акаунт