💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 287
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Буркина Фасо
Аз имам въпрос към хората, които подкрепят саботажите в каквото и да е, защото аз като бивш спортист това не го разбирам. Защо сте за "саботажът"...!? Ако Вас ви саботират под каквото и да е форма, ще Ви стане ли приятно?
За мен Саботаж е равно на ниско качество неспортсменска игра и показва слабост. За мен спортистът/играчът олеква.
"майстора" на пъзелите саботираше ли когато не можеше да се справи ?
някой, който по-бавно плува или се  придвижва на въжето саботира ли?
след края на игрите всеки казва, че е можел да  повече , намира си оправдание. сега тези, които са набедени, че
ще саботират може да кажат същото и да не звучи като саботаж от тяхна страна. всеки неуспех може да се третира
като саботаж. все пак дали видно или не саботираш не е нарушение на правилата. 

# 3 151
Не бил навредил Илиян на никой , ами тя играта не е “не навреждай” , едното не е в разрив на правилата , другото е .
То е инстинкт и да паднеш на земята , ама не ги върнаха обратно .
Нарушение си беше хващането с две ръце .
И не знам защо обвинявате Цветан за падането му , като от самото начало си личеше , че Илиян не е добър в това изпитание . Така или иначе , щеше да падне съвсем скоро .

Обожавам Гого , но също не подкрепям мълчанието му за всичко .

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 09:22 от *Мери*

# 3 152
Аз лично съм много доволна от развоя на вчерашната битка. Първо Цветан не си тръгна унижен и съсипан , че е наистина най-слабия на света с което да подсили комплекса си от ръста. Което за мъж не би трябвало да е голям комплекс. Не го харесвам , заради отношението му към другите играчи, но винаги дава всичко от себе си (Както и Касим).
Илиян също не си тръгва смачкан , дори след думите за сигурна победа. Неговото излизане  го асоциирам със следния кадър от филмите - Главният герой е прострелян смъртоносно , пада на забавен кадър , но докато пада вади пистолета и застрелва всички лоши и спасява жената и детео Joy. Та дано , да има малко шанс за Мани и Фейгин, че от един лъв отиват при друг (Генча) Поне ще са отстреляни -по красноречиво и с добри аргументи

# 3 153
И аз не намирам лайфа от снощи. Ще кажа с две три думи за какво идеше реч, останалите да допълват, че съм си семпличка изначално и много информация не задържам. Бяха Гого с Добрин, Цецо и Вики. В началото не слушах внимателно, не казаха нещо кой знае какво. За пореден път ми прави впечатление обаче, че наблягат на игрите без да обиждат останалите участници. Докато в другата коалиция обикновено само това е темата. Дайте да се побием в гърдите и да покажем колко сме яки, а другите смотани. Та, частта, която на мен ми направи впечатление е след, като Цецо и Вики напуснаха. Гого реши да отговарят на въпроси. Страхотни теми подхванаха извън играта. Откриха прозорчето към техният начин на мислене и възприемане на света. Гого се опита да обясни, че хората трябва да слушат тялото си, какво приемаш е личен избор и че, ако се храниш здравословно ще бъдеш по щастлив и по добър човек. Говори за работата си, като готвач и какви количества храна се изхвърлят и че това не е нормално. От там забиха в темата трети свят и несправедливостта. Говориха за опазването на природата и че това е в ръцете на всички ни. Че неговото верую е не прави това, което не искаш да направят на теб. За това, че се опитва да е далеч от телефона и социалните мрежи. Отдолу в коментари напористите девойки попрекалиха със сексуалните покани и доста му писна. Напомни им, че това не е секс чат. Интересното е, че доста намаляха подобни коментари. В прав текст го попитаха гей ли е. И в съвсем прав, той им каза, че не харесва мъже...за камилите обаче нищо не каза 😁. С две думи затвърди ми мнението, че е чиста душа, че си гони целите без да се налага да стъпва върху трупове и е човек на честта. Мускетар си е. Каза, че не е влязъл в игрите за самата победа. По скоро за експеримента да е далече от информационния поток и забързаното ежедневие и е доволен от резултатът. Това си изстисках от кратуната. Толкоз от мен.
Страхотно го описа 😍
Като започнал с калистениката преди години негов приятел напредвал по-бързо, но Гого не му завиждал, а му се възхищавал 😍 Завистта съсипвала хората.
Също така не винаги бил толкова Дзен. Преди като се хранел с животинска храна бил много нервен заради нивата на кортизола.

# 3 154
  • Пловдив
Гого е веган ??
Упсала, има защо да не ми харесва толкова, вече е окончателно. Глупости са това за кортизола и животинската храна, но е друг разговор . За това е и приятел с Добрин явно. Прав е за завистта. За съжаление, много завистливи вегани има също 🤣🤣😅😅

# 3 155
  • софия
Гого е веган ??
Упсала, има защо да не ми харесва толкова, вече е окончателно. Глупости са това за кортизола и животинската храна, но е друг разговор . За това е и приятел с Добрин явно. Прав е за завистта. За съжаление, много завистливи вегани има също 🤣🤣😅😅

Не е веган, вегетарианец също не е. Обясни, че тялото му се чувства по-добре, когато не прекалява с месото. Но усети ли, че му се яде си хапва. От там дойде и лекцията на тема слушайте си телата.
Аз имам въпрос към хората, които подкрепят саботажите в каквото и да е, защото аз като бивш спортист това не го разбирам. Защо сте за "саботажът"...!? Ако Вас ви саботират под каквото и да е форма, ще Ви стане ли приятно?
За мен Саботаж е равно на ниско качество неспортсменска игра и показва слабост. За мен спортистът/играчът олеква.
"майстора" на пъзелите саботираше ли когато не можеше да се справи ?
някой, който по-бавно плува или се  придвижва на въжето саботира ли?
след края на игрите всеки казва, че е можел да  повече , намира си оправдание. сега тези, които са набедени, че
ще саботират може да кажат същото и да не звучи като саботаж от тяхна страна. всеки неуспех може да се третира
като саботаж. все пак дали видно или не саботираш не е нарушение на правилата.  

С малката разлика, че те не са набедени,  а съвсем открито си казаха, че ще го направят. Много ми е интересно, обаче какво печелят. Освен, че се прави на принципа " Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Чудно ми е не им ли минава през акъла, че може изобщо да не попаднат в едно племе. И защо си мислят, че това племе ще ги приеме с отворени обятия и ще тръгнат по пътеката на победата усмихнати и хванати за ръце. Ужасно ги харесвам и двете, но този ход ме накара тотално да ми изпаднат от класацията.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 09:27 от СлаБе

# 3 156
Аз имам въпрос към хората, които подкрепят саботажите в каквото и да е, защото аз като бивш спортист това не го разбирам.
Скрит текст:
Защо сте за "саботажът"...!? Ако Вас ви саботират под каквото и да е форма, ще Ви стане ли приятно?
Защото, Еми, това не е състезание, а игра, която е колкото физическа, толкова и стратегическа. Ако беше състезание, участниците щяха да отпадат според класирането си, нямаше да има съвети и социална игра.
И какво означава "в каквото и да е"?! Говорим за ИВ, нали, не за живота. Wink

# 3 157
Слабе , то това е като да скочиш от прозореца при пожар . Знаеш че може да се пребиеш, но има шанс да оцелееш, докато вътре със сигурност гориш.
Не бих го оправдала , ако опасенията на Мани и Фейгин са само, че ще бъдат номинирани. Те искат да избягат от отровната атмосфера на която са подложени , непрекъснатите нападки , това да ги карат да се чувстват като виновни деца пред класната . Това са големи хора със сериозни професии и отговорности , не може там някаква си чобанка да им държи нон стоп сметка . Нямаш право нито да ги кориш, нито да ги хвалиш , като бебета които са си изяли пюренцето. Всичко това с едно отношение на по-висшестоящи. И Алекса и Виктория.

# 3 158
  • софия
Гого е веган ??
Не, не е веган,  даже вегетарианец не е.😁 Обясни, че той самият не се е чувства ок, когато прекали с месото и просто не изпитва нужда то да е основна част от трапезата му. Разбирам го, защото и аз съм така. Когато обаче му се прияде си хапва, от там тръгна и темата да се вслушваме в телата си.

Аurora88, ето от къде ни идват различията. За мен там пожар няма, по скоро някой е прекалил с дървата в камината и е станало ужасно топло. И вместо да лиснат малко водица или да махнат един горящ пън, те решават да разритат огъня да избягат и да заключат.  Пък след тях потоп.

# 3 159
Вчерашната епизод беше най-забавния за мен.
Вместо два дни игри за номинации искам индивидиуални битки за капитан и после между капитаните. Т.е. капитан става, който е най-добър в дадена игра и той си заслужава наградата от два гласа. Също и тези ходили на елиминации, но оцелели да печелят автоматично имунитет за следващата седмица. Много по интересно щеше да стане.
За първата битка няма никакво съмнение, че Жоро ще я спечели, но бях изключително изненадана, че Цецо издържа толкова много и че даже успя да люлее въжето, че Илиян да падне. Всъщност това е първата истинска малка победа за Цецо- досега не е показвал такъв баланс и издържливост. Там стоеше и доста наведен. Ако имаше повече индивидуални битки щяхме да оценим повече кой какво може, докато така се промушват играчи до финалите без да знаем какво могат.
На втората битка се смях с глас - Цецо е като герой от анимационните филми, дето все нещо му се случва Simple Smile
В понеделник ще е интересна битка - два отбора искат да загубят, явно ще е и дълга битка Simple Smile

# 3 160
Бяха Гого с Добрин, Цецо и Вики. В началото не слушах внимателно, не казаха нещо кой знае какво. За пореден път ми прави впечатление обаче, че наблягат на игрите без да обиждат останалите участници. Докато в другата коалиция обикновено само това е темата. Дайте да се побием в гърдите и да покажем колко сме яки, а другите смотани. Та, частта, която на мен ми направи впечатление е след, като Цецо и Вики напуснаха.
Аз пък бях в лайфа на Илиян и масово в коментарите се пишеше че при другите се е говорило само за Илиян, Мани, Фейгин.. и ги хейтили. Сега няма как да знам, тъй като тях не съм ги гледала, но ти казваш че не е било така.
В този лайф Мани поздрави Цецо за играта, че не се е предал и е дал всичко от себе си.

# 3 161
  • софия
Бяха Гого с Добрин, Цецо и Вики. В началото не слушах внимателно, не казаха нещо кой знае какво. За пореден път ми прави впечатление обаче, че наблягат на игрите без да обиждат останалите участници. Докато в другата коалиция обикновено само това е темата. Дайте да се побием в гърдите и да покажем колко сме яки, а другите смотани. Та, частта, която на мен ми направи впечатление е след, като Цецо и Вики напуснаха.
Аз пък бях в лайфа на Илиян и масово в коментарите се пишеше че при другите се е говорило само за Илиян, Мани, Фейгин.. и ги хейтили. Сега няма как да знам, тъй като тях не съм ги гледала, но ти казваш че не е било така.
В този лайф Мани поздрави Цецо за играта, че не се е предал и е дал всичко от себе си.
На всеки лайф е така, когато се засекат. Самите гледащи подвеждат и двата лайфа, та ако може някой да си изтърве нервите и да започне да храни. Но мисля, че вече всички участници са наясно с това и почти не поддават.

# 3 162
С малката разлика, че те не са набедени,  а съвсем открито си казаха, че ще го направят. Много ми е интересно, обаче какво печелят. Освен, че се прави на принципа " Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Чудно ми е не им ли минава през акъла, че може изобщо да не попаднат в едно племе. И защо си мислят, че това племе ще ги приеме с отворени обятия и ще тръгнат по пътеката на победата усмихнати и хванати за ръце. Ужасно ги харесвам и двете, но този ход ме накара тотално да ми изпаднат от класацията.

То и Генчо си прави неясно какви сметки. Не знам дали съобразява, че ако червените се разпаднат, първите разпределени играчи ще са той и Георги, тоест ще са в различни племена и е наивно, ако очаква, че евентуално Алексата от любов ще тръгне да придърпва като първи играч в синьото племе Елица.

А попадне ли в ново племе, независимо кое, Генчо ще е номиниран почти сигурно при всяка загуба.

# 3 163
В лайфа на Илиян, Жоро и Гената споделиха, че Цецо доста дълго време е клатил и се е старал да саботира, но в епизода са акцентирали на разговора само. На тях им било забавно, понеже са били малко по-далеч...

Мани потвърди, че Цецо е споделил, като се е върнал, че е клатил въжето, но тя не го разбрала много добре поради шока...

Признаха, че Цецо и в 2те последни игри се представил добре, но според Мани, пак има по-слабо общо представяне, не й се било променило мнението, но била приятно изненадана.

Илиян и Гената да си говорили около 1ч докато са чакали да свърши битката.

Лайфът е запазен може сами да гледате.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:56 от toplomliako

# 3 164

Аз съм против саботажите под каквато и да е форма. В конкретния случай обаче гласувах, че подрепям и двата евентуални опита за такъв, защото това е нещо като спасителен пояс за инициаторите им и последна мярка за да останат в играта.

Саботаж за мен е също и това, което направиха силоваците Виктория, Цецо и Алекса. Саботираха племето си за да запазят слабаци, които са им просто глас.
Неколкократно лъжеха и мажеха в договорките преди гласувания и съвети и накрая се отмятаха от обещанията си при стиснати ръце в инициирани от тях разговори за преговори с другата страна.
В същото време постоянно говореха за сила и чест. Това е още по-грозно и неспорстменско и всички видяха колко струва думата им.

Общи условия

Активация на акаунт