💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 113
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Фейгин доста добре се вмества в ролята на невинното момиче, което всички ухажват.
Снощи беше доста интересна серията. Стана ми жал за Цецо в един момент и като цяло за всички.

# 3 181
  • София
Като гледам Генчо как полудява сред жените при Непобедимите, както и на какво са подложени Мани и Фейгин при Супергероите, то направо при Безстрашните с Евегения си е един оазис. Мина турболенцията около изваждането на Чакалов и изведнъж всичко се нареди. В ключов момент се спасиха от съвет и сега са с човек повече спрямо останалите.

Не знам как ще се разместят пластовете след битката в понеделник. Малко е подвеждащо промото на продукцията. Говори се за сини и червени, но пичовете на реката ги изключиха. Дали пък точно те няма да загубят? Ще следя изкъсо дали новата завера между Саурон (Филип) и Галадриел (Женя) колко сила ще набере.

Тук във форума не е въобще по-малко интересно спрямо предаването. Много хора, различни гледни точки, дискусията върви с пълна пара и по нощите.

# 3 182
  • София
За "постъпката" на Цецо мога да кажа, че абсолютно нищо нередно не виждам - част от играта е да може да се клати въжето, та колкото и да не съм фен на Цецо няма никакъв проблем в действията му. Предпочитам така играчите да мислят и да правят нещо оригинално, а не просто да стоят неподвижно и играта да е скучна.
Според мен Цветан нямаше да бъде чак толкова критикуван за саботажа си (и други са саботирали), ако точно след това не се беше захванал да обсъжда морала на Илиян и да го нарича "мишкар".

Линк към  IG Live-а на Тройцата в профила на Илиян

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:08 от La Vikinga

# 3 183
https://www.instagram.com/tv/Cj_ZdOhqtf_/?igshid=YmMyMTA2M2Y= ето линк към техният лайф Simple Smile преобладават обидите на Генчо и няколко неща, които предсказа за идната седмица.
А относно събирането на племената, според мен Супергероите ще отпаднат, дали заради саботаж, или просто защото са изключително разединени, не знам. За мое съжаление, тъй като въпреки всички драми около тях, на мен са ми любимо племе. За съжаление, личното ми мнение е, че който и да отиде при Безстрашните като нов човек, ще бъде набелязан. А хора като Гого, фейгин и Мани, които нямат грошове, не знам как ще отървават кожите :/ По начина на игра на Джаферович, и особената спортна злоба на Филип, според мен ще искат да отстранят най-силните звена, по простата причина, че наближава индивидуалната игра и ще бъде по-лесно за тях да няма силни играчи като Гого. Всичко това са мои разсъждения, ще се радвам да разбера дали някой споделя мнението ми Simple Smile
За "постъпката" на Цецо мога да кажа, че абсолютно нищо нередно не виждам - част от играта е да може да се клати въжето, та колкото и да не съм фен на Цецо няма никакъв проблем в действията му. Предпочитам така играчите да мислят и да правят нещо оригинално, а не просто да стоят неподвижно и играта да е скучна.

Прави ми впечатление колко мил и добър човек е Фейгин - смятам, че тази дилема, за кого да гласува беше заради това, че не иска да предава или разочарова никого съвсем искрено.
Страхотно момиче и професионалист в сферата си!

ПП: Има ли линк от снощния им лайф на троицата?

# 3 184
Толкова за саботажа. Уважавам и противоположните мнения. Мир, любов и дзен. Heart

Относно лайфа на Гого. Каза, че е работел в 4 държави - Саудитска Арабия, Испания, Бахрейн и 4-та не я помня, като в едната е бил акробат. Работел е като готвач. Тренира Калистеника от 2011г. Каза, че има още много какво да надгражда в този спорт. Каза, че трудът в България не е добре заплатен и не се оценя. Непонятно му е защо хората си купуват скъпи автомобили, като всеки върши една и съща работа. Защитник на природата е. Каза, че относно храната, всяка крайност е прекалена. Каза, че в миналото е бил много избухлив. Не робува на вещи, защото вещите са временни и не носят нищо съществено за развитието ти като човек. Каза още, че всеки човек има право на мнение и на собствен избор за своето светоусещане и че никой няма право да се бърка в избора на другия.
За това се сещам на 1во четене. Изобщо е много чиста душа това момче.

Още повече му симпатизирам след този лайф, който пък ще поляризира доста привържениците му. Някои от тях дори вече са се отрекли от него. ;d

# 3 185
Прекалява се с определенията към Вики. Да, да знам, заслужавала си. Да, ама не.  Всичко е доста преекспонирано. Не случайно Вики ги попита: Те ако са се чувствали нападнати, защо не отговориха".
Сега очаквам n на брой хора да ми кажат, че ги е било страх Joy Интересно от какво обаче. Сигурно да не ги набие някой. Стига бе хора.
Че то от нея може ли да се вземе думата? Тя не спира да врещи срещу тях и да им държи сметка.

И в момента, в който вземат думата тя се фръцка и казва не искам да коментирам повече. Няма какво друго да се каже или не искам да слушам както направи след първата си номинация.

# 3 186
От прочетеното за лайфа на Гого разбрах, че човекът си е супер печен и има много правилни разсъждения. Какво има да не му харесват феновете, чак да се отричат от него? Интелигентен, спокоен, мил. Младото поколение трябва да взема пример от такива като Гого, не да се припознава в простаци като Алекса (например).

# 3 187
От прочетеното за лайфа на Гого разбрах, че човекът си е супер печен и има много правилни разсъждения. Какво има да не му харесват феновете, чак да се отричат от него? Интелигентен, спокоен, мил. Младото поколение трябва да взема пример от такива като Гого, не да се припознава в простаци като Алекса (например).

Видях коментари по време на лайфа. Почнаха да го атакуват заради разбиранията му.

# 3 188
Значи са не от особено умните фенове 😃 Разбиранията са си негови и се съмнявам да е тръгнал да ги налага. Всеки има право на мнение. Голямо подскачане по социалните медии, детски истории.

# 3 189
  • софия
СлаБе , може би живееш сред интелигентни хора и такъв сценарий е логичен и нормален...,любопитно ми е как си представяш там да зацари дружеска атмосфера при наличието на хора като Виктория и Алекса и да се обединят и гонят новодошлите ..примерно Елица . Какви действия трябва да предприемат Мани и Фейгин, за да "извадят дънера и потушат пожара "
Честно казано не вирея само в мир и сговор с изтънчена интелигенция, но да. С подобни характери съм се сблъсквала, но не ми се е налагало да живея и завися от тях. В интерес на истината от страна на Алекса и Вики виждам едно озлобление към Илиян. Но не съм изненадана, при условие, че той сам се похвали с това, че се е опитвал всячески да ги дразни за да може някой да избухне и да му посегне и автоматично да отпадне от играта. След премахването му, ако не бяха толкова афектирани и двете и не бяха тръгнали сляпо да отмъщават на принципа и след мен потоп, мисля, че доста добре биха се стиковали да се запазят, като ядро и да оцелеят до персоналните битки. Защото наистина в разговорите между Вики и Мани виждах едно съзаклятничество.  Дефакто те двете движеха конците на коалициите.  Това, че Алекса се напъва, като гладен на ср@не не го прави шеф. Куца му социалната игра, като слон в стъкларски магазин е. Прекалено огорчение се натрупа и от двете страни и в този момент изобщо не мислят трезво. А от това ще загуби цялото племе. И ми е тъпо, защото от началото до сега винаги сърцето ми е било със смърфчетата. Аз не ги деля на коалиции, виждам ги, като отбор и ги уважавам барабар с всичките им кривини и добродетели.
 Колкото до това, че Гого след подобни изказвания в лайфове щял да изгуби фенска маса. Не мисля, че му пука, даже обратното. Перфектното сито е това. Едно хлапе да се заслуша и да се опита да следва съветите му ще е победа по-голяма от 100000 за които се правят на маймуни всички.
 Ейййй, забравих най-важнотооо. Днес ще ходят да засаждат дръвчета на Витоша. Помагат на някаква кауза за по чиста София, но не спомена подробности.

# 3 190
И аз не мога да разбера поради каква причина, негови привърженици даже се “отричат” от него. Аз по-интелигентно изказващ се човек този сезон не съм видяла. Гого засегна изключително интересни и важни теми, които по-горе бяха написани. Слушах с интерес, защото е наистина прекрасно да се види млад човек, който не го интересува само материалното. За мое огромно съжаление имаше напир на една дама, която всячески се опитваше да го обърне на секс чат този лайф 🤣 Но въпреки всичко, аз изключително много се впечатлих от гледната точка на Гого за храненето, за това от какво гориво има нужда тялото ни, как да се храним, че да сме по-позитивни хора, как не отрича нито една гледна точка, а приема и двете страни. Интересните начини , по които се е мотивирал с калистениката , за които разказа, както и заличаването на застрашени видове животни и нашата роля във всички негативизми и как да ги обърнем на позитиви. Просто като цяло изключително много ме впечатлиха цялостните му възгледи над живота и нашето съществуване, че чак и теми за съществуването на душата извън тялото засегна. Прекрасно момче Simple Smile

# 3 191
След лайфа на Гого снощи освен да му станеш още по-голям фен друго не може да се случи. Добротата не може да се изиграе, очите не могат да лъжат. Същото важи и за Добрин. С такива хора е богатство да се общува.

# 3 192

Видях коментари по време на лайфа. Почнаха да го атакуват заради разбиранията му.

Не забравяй, че голяма част от феновете му(най-шумните) са келешчета , които искат да имат такива способности за да се перчат  пред другите. КЪк няма да имат и хубава кола , щот на природата не и харесвало. Кат не и харесва да ги докладва

# 3 193
Скрит текст:
Прекалява се с определенията към Вики. Да, да знам, заслужавала си. Да, ама не.  Всичко е доста преекспонирано. Не случайно Вики ги попита: Те ако са се чувствали нападнати, защо не отговориха".
Сега очаквам n на брой хора да ми кажат, че ги е било страх Joy Интересно от какво обаче. Сигурно да не ги набие някой. Стига бе хора.
Че то от нея може ли да се вземе думата? Тя не спира да врещи срещу тях и да им държи сметка.
[/spoiler]

И в момента, в който вземат думата тя се фръцка и казва не искам да коментирам повече. Няма какво друго да се каже или не искам да слушам както направи след първата си номинация.

Никой не посмя да я номинира пак след бурната ѝ реакция и агресията, която изля. Цецо опита същата схема, но той е добряк и не му се получи. Проблемът при него е, че дава накъсо когато го критикуват. Ако има нещастието да бъде обвързан с нея, ще му се наложи бързо да се научи да го нивикват и то доста злобно.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 11:24 от LadyCharming

# 3 194
  • софия
Някоя добра душа може ли да ми каже на лични как да скривам цитатите от телефон. Че  яко ви тормозя с тези чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт