💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 080
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 225
най-краткия виц в Игри на волята: Цецо играч
Trollface

Истината е, че направи много добро представяне в първата игра Цветан.

Съгласен. Доста ме изненада представянето му, за съжаление помрачено от играта срещу Илиян. За сметка на това във втората игра се видяха всички негови слабости и колкото и Димо да се опитваше да го върне в играта с аванти, се представи очаквано зле.

# 3 226
  • София
Едва ли в близките години ще успеят да извадят толкова добри атлети, защото рядко може да случиш на точно такива като тях, какво остава да са двама. Вижда се, че за 4 години се броят на пръстите на едната ръка. И ти ако изтървеш тези образи ще е равносилно на чисто ритуално самоубийство.
Изглежда Бай Брадър продава повече, отколкото да гледаш супер тренирани хора да минават трасетата по феноменален начин. Мен ме нахъсват страшно много, когато ги видя и ме мотивира да направя някоя допълнителна серия или повторение, тъй като си тренирам у дома макар и просто за здраве.

# 3 227
  • София
Esmee, явно остарявам, все повече термини са ми неизвестни.Мога да предположа какво означават, но ми е чудно защо хората ги употребяват и нямаме ли си наши думички за това.

# 3 228
  • София
Някой писа, че Илиян не навредил на никой с хващането с двете ръце. В случая е така, ама, ако Генчо примерно беше паднал след това? Или Георги? Или Цецо? Преди Илиян? Щеше ли да е честно?
Аз гледам да не съм крайна в мненията за участниците, абсолютно всеки един от тях е казвал, че много неща не се показват. Вчера и Добрин каза директно, че продукцията показва каквото й е угодно.

# 3 229
  • София
Двата плюса изобщо няма какво да ги коментирам. Те продължават да са две ярко светещи звезди на небосклона и ярко огряват непрогледния мрак!

Най-голямата възможна реклама за Игри на волята ще е ако един от тези двама юнаци спечелят стоте бона.
Ще има изключителен хайп, една огромна вълна от позитивизъм и щастливи фенове.

Едва ли в близките години ще успеят да извадят толкова добри атлети, защото рядко може да случиш на точно такива като тях, какво остава да са двама. Вижда се, че за 4 години се броят на пръстите на едната ръка. И ти ако изтървеш тези образи ще е равносилно на чисто ритуално самоубийство.

Победителката в Ергенът говори за друго. Очаквам още по-голям интерес към формата следващия сезон.

# 3 230
Сега харесването на Гого да нестане От осанна до разпни го. В държавата на чалгата, философита му за живота ще срещне малко последователи и голяма доза неразбиране.
То почна да става, но не по линия на разбиранията му. Аз също съм със същите разбирания за живота, но не го харесвам точно заради това, че с мълчанието си подкрепя агресията и двойните стандарти. Надявам се по някакъв начин да се отдели от Виктория и Алекса, за да може да го видим в друга коалиция. Но сега тези агресори само му помрачават иначе симпатичния образ.

# 3 231
  • SF
Esmee, явно остарявам, все повече термини са ми неизвестни.Мога да предположа какво означават, но ми е чудно защо хората ги употребяват и нямаме ли си наши думички за това.

Не, нямаме си наша думичка за "синхрон".
В телевизионния й смисъл, трябва всеки път да използваме обяснението, което ти написах.
Ти какво използваш вместо "синхрон"? Паралел? Успоредност? Ако имаш по-подходяща думичка, опитай се да я наложиш. Започваш от близките и разширявате кръга, докато не я наложите сред достатъчно голяма аудитория, после ще я подхванат естествените процеси.

Думата е "подкаст". За да не е ПОД каста, Неделчо си измислил "НАДкаст". И сега в темата чета за "надкасти". Честита ни нова дума!!!! Simple Smile
Сигурна съм, че в синхрон с надкастите на Неделчо, и ние ще я извадим от темата и ще я пуснем навън.
Честита ни нова дума!!!! Simple Smile
Давай и ти така с "нашата" думичка за "синхрон". На мене ми е беден речникът и разчитам на по-лексикално ориентираните да ми вкарат думи в устата.

# 3 232
Моята думичка е коментари.

# 3 233
  • София
СлаБе,

Много ми хареса това твое мнение, линк към мнението, за да се прочете и осмисли. Въпреки че съм фен на Илиян и момичетата съм съгласен и с другия сценарий и със съжденията ти според които вече е невъзможно. Изобщо топ мнение от началото до края му. Ето такива мнения яко изпъкват и правят форума (нищо че има и хейт) да е с класи над нивото във фейса и инста.

==>
https://bg-mam.ma/p/1491633/45469183
<==

# 3 234
Между другото, благодарение на ИВ вече си имаме нов Джизъс. Благо Димитров е детрониран! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 235
  • София

Не, нямаме си наша думичка за "синхрон".
В телевизионния й смисъл, трябва всеки път да използваме обяснението, което ти написах.
Ти какво използваш вместо "синхрон"? Паралел? Успоредност? Ако имаш по-подходяща думичка, опитай се да я наложиш. Започваш от близките и разширявате кръга, докато не я наложите сред достатъчно голяма аудитория, после ще я подхванат естествените процеси.

Думата е "подкаст". За да не е ПОД каста, Неделчо си измислил "НАДкаст". И сега в темата чета за "надкасти". Честита ни нова дума!!!! Simple Smile
Сигурна съм, че в синхрон с надкастите на Неделчо, и ние ще я извадим от темата и ще я пуснем навън.
Честита ни нова дума!!!! Simple Smile
Давай и ти така с "нашата" думичка за "синхрон". На мене ми е беден речникът и разчитам на по-лексикално ориентираните да ми вкарат думи в устата.
Синхрон на други места го употребявам, явно и звукооператорите го правят, но за мен това, което казват играчите са си обикновени коментари или отговори, на това, което са ги питали...И подкаста за мен  си е интервю, то и интервю не е точно наша думичка, но отдавна сме свикнали с нея.

# 3 236
Мани и Фейгин много добре знаят, че ще бъдат на пангара в което и племе да попаднат. Разликата е, че никой от другите племена няма да си позволи да им крещи на главите. Също така има възможност да се съюзят с други играчи, или поне да починат няколко дни, в случай че получат имунитет за първата седмица. Мани снощи в лайфа каза, че токсичната атмосфера в племето е била много неприятна за тях. Лично тя е зацикляла по време на изблиците на Алекса и Виктория, защото нямала опит в общуването с такива агресивни хора.

Напълно одобрявам саботажа им.

# 3 237
  • София
Илиян е подстригал Гого в Резиденцията..  Grinning предполагам и Цецо?
Мислех, че Гого е готвачът, инструкторът, диетологът, фризьорът и общо взето всичко на племето. Smile

Прочетох и обобщението на Diavolo на един по-стар IG live на Тройната коалиция и Гого, радвам се, че са в добри отношения и имат само положителни неща да кажат за него. До тук със сравненията между неговото поведение към тях и това на останалите му коалиционни партньори.

# 3 238
  • SF

Давай, наложи я.

Скрит текст:
Малко не покрива напълно смисъла. Коментарът показва какво мисли друг, за това, което правиш ти (или това, което вижда, че правиш - неговия поглед върху ситуацята). В случая участниците говорят за себе си и собственото си отношение, без да са се виждали отстрани и е опит да ни споделят как се чувстват, какво мислят, ДОКАТО събитието тече: усещам умора, но стискам въжето и знам, че няма да го пусна, каквото и да ми коства. Опитвам се да не гледам към другите, защото това ме напряга.

# 3 239
  • София
Есме обясни много добре за синхрон и подкаст.
За Ауткаст може да ви отговори самия Ауткас, той пише тук и то не рядко. Може да е игра на думи с Извън закона (Outlaw) и ПодКаст -> Извън Каста.

Е, айде сега, чак пък да не употребяваме тези думи. Аз съм голям патриот и съм много горд с нашата кирилица и това което сме дали на света, ама не мисля, че има кой знае каква драма с тези термини. Wink

Общи условия

Активация на акаунт