💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 080
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Знаете ли, много хора, както и аз биха симпатизирали на Цветан, ако не се беше държал така отвратително след съветите. И на миналия и на този. Илиян хич не го харесвах от самото начало, но поведението на Виктория, Алекса и Цветан ме накара да съм срещу тях. В крайна сметка номинацията трябва да се приема с достойнство. Дори да е неправомерно според номинирания. Тъй де, всеки има право да няма реална оценка за себе си. Но, излизайки достойно и борбено както Касим (който продължавам да смятам, че също беше слабо звено, може би повече дори и от Цветан), има шанс да оставиш добро впечатление след себе си. Обаче така дори и Касимчо ми стана симпатичен повече. Да не говорим за липсата на феърплей от страната на уж спортист. Неадекватно е. Дори ходът на Чакалов ми беше неприятен, да не говорим за този към съотборник на битка срещу други двама от друго племе. Пак казвам, исках Илиян да се махне и то от време онО. Но постъпката на Цветан изкопа и под дъното. Сам си го направи.
Дори и "Гого" да беше в игрите, поведението е основно. Усмихваш се, казваш "Добре, според теб съм слаб играч, отивам на битка, за да се докажа" и приключваш. Така се постъпва. А не се репчиш и не злобееш.
Може би влюбването му във Виктория му изигра лоша шега и замъгли съзнанието му. Иначе накрая с прочувственото слово би могъл и не само да ме трогне, а да ме накара да ми липсва. Ама....

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:11 от Светулчица

# 3 241
  • София
Дежурната подсетка 😉

Моля, гласувайте в анкетата на Сони!
Епизод 37 -> отпадането на Илиян и Цветан.

==> Епизод 37  (21-ви октомври) <==

# 3 242
  • София
Есме обясни много добре за синхрон и подкаст.
За Ауткаст може да ви отговори самия Ауткас, той пише тук и то не рядко. Може да е игра на думи с Извън закона (Outlaw) и ПодКаст -> Извън Каста.

Е, айде сега, чак пък да не употребяваме тези думи. Аз съм голям патриот и съм много горд с нашата кирилица и това което сме дали на света, ама не мисля, че има кой знае каква драма с тези термини. Wink
Никой не казва да не се употребяват, вече е тръгнало така и ще продължи, просто изказах моето усещане от тях, неприятни са ми.

# 3 243
  • София
Още нови снимки на Мирела, видяна през обектива на Владислав Филипов:

# 3 244
  • София
Илит
Мхм, не съм съгласен. Сезон 2 на Ергенът ще е с по-слаб рейтинг, ще видиш сама, после пак ще коментираме. Аз ще го гледам де, хаха. 😂😪🙄
И пак ще се повторя, те така или иначе рейтинг винаги ще си имат. Но и имиджа е важен, не само парите. За един творец е много важно и как ще бъде оценена творбата му, не само колко пари ще спечели от нея. Ако двете вървят ръка за ръка, ето това това вече е идеалния вариант към който всеки би трябвало да се стреми.
Аз и друг път съм го казвал, Игрите могат да бъдат оше по-успешни и ако се запази сегашния търсен сеир, който продава, но да се въведат ясни и строги правила за грошове, секири, огърлици, игри на терен, пъзели и т.н.
Да няма предимства за някого при елиминационен дуел и да няма игри, които са крещящо сложени с единствената умисъл да загуби даден отбор или да се изхвърли даден играч.

# 3 245
  • Другата България
Нямате изчитане, не спите ли, не излизате ли в това хубаво време, мъже нямате ли си, м?
А сега сериозно. Всичко си изчетох, този път чинно. Обяснимо, както казах и снощи, няма да правя “прогнози“ за разпределението на племената и това кой в кое племе ще е според мен, защото знам. Както и повечето списващи. А аз съм малко от типа Виктория - хич не мога да лъжа и да се преструвам, ще изпляскам нещо вярно, защото го знам, и ще си навлека гнева на малкото незнаещи. Та, до понеделник ще си мълча по този въпрос.
Друго, за което се “хващам“, не помня в чие мнение, но беше много добре структурирано, е това, което снощи пропуснах в калабалъка. А именно - че самия Илиян си признал, че умишлено дразнел Вики, Цецо и Алекса, за да агресират и да ги изгонят от формата.
Значи, това е позволено, не е “саботаж“, не е НЕспортсментско, напротив - в реда на нещата си е, част от играта? И ако приемем, че е така, защото разбира се го е правел Илиян, то защо тогава клатенето на въжето от Цветан да не е? Примерно. И двете са правени с цел директна елиминация, с разликата, че Илиян се е целил именно в трима наведнъж. Докато наивникът Цветан това мОжа, това направи. Както се оказва, много неща не са ни показвани и са ни спестени, но аз си представям себе си в една 24/7 обстановка с един такъв дразнител, по начинът, по който той го може - а той го може, видяхме. Ами.....затова не участвам в такива формати, ще съм дисквалифицирана немедлено. Та, медалът винаги има две страни, винаги. И пак ще кажа - с подходящ монтаж и спестяване на сцени може да се постигне много - и хейт, и обратното. Понякога не съвсем заслужен. А понякога заслужен.
Още едно потвърждение в тезата ми, че Илиян е перфектен играч за “Сървайвър“. Там такива злодеи, които играят по нервите на останалите тихо и подмолно, определено са харесвани на кастинг.

# 3 246
  • SF
Търси се и елемент на изненада.
Вчерашната игра с въжето можеше да провали Цветан заради ръста, той пък издържа заради килограмите си.
Никой не очакваше жените да прелитат по арката и по турнадото. Предположението е за две до три упешни преминавания и да се гърбят мъжете. В условието е заложено да се прави избор на играчи, да не е по ред на стартиране, и да могат да се заменят в хода на играта. О, чудо! Жените си минаваха арката и това условие спокойно можеше да отпадне.
Това, че Жени ще бъде добра на цветните плочки, беше очаквано. Но никой не е очаквал, че резултатът ще бъде толкова интересен в стил Храбрият шивач: С един удар 5!

# 3 247
Относно Гого - със сигурност не е съвършен, всеки си има кусури. Но аз бих се радвала да имам подобни хора в обкръжението си. Тук не говорим за външен вид, тяло и плочки на корема. Душевност, скромност, срамежливост, доброта, спокойствие. Качества, които не се срещат често вече.

# 3 248
  • SF
А за мене пък е съвършен! Не знам какво повече мога да искам и да очаквам от един участник в Игри на волята.
Като допълнение и с усмивка: момчето може и да готви. За мене това е много ценно. Simple Smile
Аз не мога да посоча нито едно негово качество, което да бъде минус към съвършенството му.
То ми писна да пиша "супер е, феноменален е, уникален е..." Отдавна съм на фаза: думи нямам да изразя колко е впечатляващ! Даже вече не го коментирам. Всяко мнение за него е като копи-пейст на предишното. Може да го правя, колкото за принос към идеята на Дяволо за рекорд за изписани страници.

# 3 249
Какво става с избирането на нашите ол стар участници?Тъкмо ще стигне по-лесно до 230 стр.Аз чета абсолютно всяко мнение,но не пиша много.С риск да обидя някого,но понякога мисля че прекаляваме.Едни издигане на пиедестал,а някои биват обиждани. Против съм и осъзнавам,че това е шоу,което отключва различни емоции и по начина,по който е режисирано,насажда убежденията,които се вписват.Не познаваме никого лично,и от предварително монтирани и извадени от контекст кадри,не бих си позволила да определя човека като какъвто и да е.

# 3 250
  • софия
Относно Гого - със сигурност не е съвършен, всеки си има кусури. Но аз бих се радвала да имам подобни хора в обкръжението си. Тук не говорим за външен вид, тяло и плочки на корема. Душевност, скромност, срамежливост, доброта, спокойствие. Качества, които не се срещат често вече.
Псилютно! Към несъвършенствата, той сам се определя, като хипер активен. Такова, ако ми е в къщата и ми подскача денонощно на 15 тата минута съм го изчеластрила с тиганя да миряса. Rolling Eyes

# 3 251
  • София
Абсолютно, даже се радвам че вече има такива които не го харесват, ше окапят еднодневките- почитателки. Оставаме истинските  фенове.
За мен е страхотен играч, харесах го от ден първи, но съм предубедена ,че така се казва моя синковец и му викаме Гого, а пък е роден на рождения ден на майка ми, и въобще има и други съвпадения, но само тези ми стигат.
От всичките 4 сезона , гледала съм ги , той е за мен абсолютно достоен победител.
До сега в нито един от предните сезони не съм харесвала друг участник така безапелационно.

# 3 252
Боже, Цецо имал брат близнак: тези са двама безполезни! Ужас! Това в кръга на шегата: братът може да е по - читав от Цеци!
Голяма забава беше този епизод! Това беше епично отпадане на най-комплексния играч евър! Т’ва Фифо и Гого могат да му дишат праха на топ играча Simple Smile

От вчера си мисля,че самочувствието на Цветан идва от това,че има близнак,тоест второ аз и,нищо чудно,той да е по-успешен и способен от него,но понеже са си двама, Цецо да възприема неговите постижения и като свои и от там да трупа самочувствие и да му липсва реална самооценка.

Малко синдром на един човек в две тела,не знам,разсъждавам си просто,не целя да го оправдавам.

# 3 253

С лошо впечатление съм от Виктория. Такова поведение ми е чуждо. Но то е резултат от огнената й натура, съчетана с навиците, придобити в спорта й. Там е така - викат си, надъхват се, пляскат се, на терена са братя и сестри, забравяйки, че извън терена имат търкания. След загуба, се правят анализи, търсят се виновни, посочват се. Отричат се грешки, съотборниците се обвиняват с викове, с крясъци. Ако не крещиш, ще ти крещят. Ако н заплашваш, ще те заплашват. После адреналинът спада. На следващия мач друг е в издънка. От адреналин един крещи, друг реве...

При Георги и при Фейгин спортът изисква повече концентрация и способността да се изключиш, да се извадиш от средата. Забележете, че плувците и фигуристите излизат на представяне със слушалки на ушите. Малко хора ще се хранят пред очите на гладните. И много малко хора ще ги разберат.

Така има логика и обяснение за поведението на Виктория. Не съм спортистка,но много съм искала - неосъществена мечта Blush Явно съм склонна да идеализирам спортистите, мислех си, че особено  в отбор се възпитава толерантност,диалогичност, контрол на егото и зачитане на чуждото мнение. То всеки така ако крещи и гледа да се наложи над който успее Rolling Eyes
За индивидуалните спортове по-е  възможно да не си баш "бял и добър" , тичаш си в своя коридор и каквото сабя покаже.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:10 от araselia

# 3 254
Не съм изчела всичко, но да си кажа: Омръзна ми откритите хора да бъдат наричани злобни, просто защото си казват всичко-Виктория например. А потайните, подмолните да минават за културни, че даже умни защото са прикрити и не си изказват двуличието на глас, като Илиан. Виктория е злобна, защото се конфронтира с тримата, а Илиан може да доносничи за нещата от племето и да крои планове да саботират собственото си племе? Като не виждаме злобичката, изразена с мимика и думи, не значи че не е там, напротив- така е по опасна. Та Илиан и Мани хич не се Света Троица, а Света Злобица ще ме извинявате.

Общи условия

Активация на акаунт