💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 080
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 210
Точно за това всеки си има мнение и е важно да се уважаваме Simple Smile аз лично предпочитам маниера на Гого, тъй като самата аз съм по-мълчалива в такива среди, и предпочитам да не нападам излишно хората. Наистина може да започне малко повече да се включва в разговорите, защото не можем да му чуем гласа, но уважавам това, че видно изнервен, отново се сдържа от гадни и излишни коментари.
Между Фифо и Гого бих избрала Фифо. Харесвам хора с мнение,  които си го изказват, дори да не съм съгласна с него  и да не одобрявам женомразките му тези.
Сигурно Гого при шейховеге се е научил да мълчи и слуша. Можеше да се опита да потуши напрежението между двата лагера, но нищо не направи.

# 3 211
  • София
VDNA,
Привет, в аванс да ти кажа, че тепърва хейта ще се засилва, убеден съм, но за това главния виновник е Фродо и редакторите. Не ние потребителите. И въпреки всичко, хейта е в минимални дози бих казал. 😊 Но се подготви да стане много по-голям. За съжаление точно така ще стане, аз съм си реалист. Просто хората не обичат да гледат ненаказани несправедливости (а тук е пълно с такива) и така...

На конкретния ти въпрос. Ако трябва да задавам този въпрос за Илиян, то трябва да питам нещо подобно след всяка битка умножено по много. Точно това е големия проблем на продукцията, че няма ясни правила и ние не знаем кое е позволено и кое не. А също така има много двойни стандарти с които мерят различните играчи, което е най-гадното нещо от всичко.
Ето сега Димо предупреди Илиян, ама ние не сме чули дали това е изрично забранено, колко пъти може да си помогнеш по този начин, кога ще има дисквалификация и т.н. и т.н. Димо направи забележка на Илиян, но не чухме, че ако го повтори щял да бъде дисквалифициран. Също така не видяхме Илиян да се хваща с двете ръце повторно.
Как да задам подобен въпрос, като няма ясни правила и арбитъра всъщност е най-големия виновник за цялото това ниско, аматьорско ниво на нещата.
Аз тук по-скоро подготвям специална анкета с въпроси само за продукцията, като идеята е да е конструктивна/градивна критика и наши лични желания как да се подобрят нещата, но това е за по-нататък.
Надявам се, че съм удовлетворил молбата ти за отговор и да си доволна от него.
Аз тук по-скоро подготвям специална анкета с въпроси само за продукцията, като идеята е да е конструктивна/градивна критика и наши лични желания как да се подобрят нещата, но това е за по-нататък.
Надявам се, че съм удовлетворил молбата ти за отговор и да си доволна от него.

# 3 212

Цецо, Вики и Алекса се оказаха брутални селяни с този псически тормоз.
Алекса е неговите високопарни слова, че ще пази жените, го видяхме какъв лъжец и подлец си оказа.
Но най- ме е срам от Вики, може ли жена за се държи като мутра?

Може , но в училище, не го очаквах от голяма жена, и то спортист.Страшен пример, няма що.

А типа на Алекса си ми е ясен отначало - не гледай какво приказва ( много, та да не се помни какво е обещавал в логореята), а какви ги върши.

# 3 213
Слипа на Алекса е ужасен, чак ми е гнусно

# 3 214
Абе,не само неговия!

# 3 215
  • София
Ауткаста с новото си видео 😊

# 3 216
  • SF
Според мен такива като Гого и Валери имат малко синхрони защото по принцип не обичат многото приказки.
Те предпочитат действието както и повече да наблюдават и анализират. Говорят само при необходимост, а продукцията търси такива, които са добри в многословието или заяждането и предизвикването на скандали.

Всички имат горе-долу равен брой синхрони, но излъчват само по-интересните. Излъчват синхроните на капитаните, на номинираните, на замесените в конфликт, в стратегия, в интрига.

Участници, които в синхроните си казват "аз съм добре, малко съм уморен, малко съм разочарован, но се стягаме за утре.", няма какво да ни се излъчват. Поне 5-6 участника след битка говорят такива неща по синхроните. Играчите на Реката, говорят само колко са гладни.
Зори има много малко синхрони, защото и нейните са общи приказки. За 30-40 секунди, нищо полезно за зрителя не казва. След завръщането на Гената и Георги, синхроните и на петимата са едни и същи "радваме се, че Г и Г се върнаха, племето остава цяло". Дори Генчо, който получи ценна информация от Илиян, се радва, защото племето остава цяло и нито дума за останалото. Забравил е, че беше с микрофон или просто не е искал да сподели, че вече оформя нова схема с Нероден Петко.

# 3 217
  • София
Аз пък от снощи мисля, дали Илиян са го взели само за това- да разпадне своето племе.Той още във визитката си каза,че е готов да предава/и от тогава ми стана противен, а след последвалите му действия още повече/И как още от влизането му, целта му може да му е разпадане на собственото му племе, продуцентска задача ли изпълнява? Разпадайки собственото си племе и неговите съобщници няма да са на сигурно място, първи ще излетят от чуждото племе.Или това изобщо не го интересува.

# 3 218
Сега харесването на Гого да не стане От осанна до разпни го. В държавата на чалгата, философита му за живота ще срещне малко последователи и голяма доза неразбиране.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:59 от LadyCharming

# 3 219
  • София
След лайфа на Гого снощи освен да му станеш още по-голям фен друго не може да се случи. Добротата не може да се изиграе, очите не могат да лъжат. Същото важи и за Добрин. С такива хора е богатство да се общува.
Напълно съм съгласна. След като прочетох обобщенията на live-а, защото вече няма как да се гледа, разбирам защо са приятели с Добрин, освен съграждани. И на Добрин имаше хора, които му се подиграваха за разбиранията, основно неговите съплеменници, вярващи, че планетата е вечен и неизчерпаем ресурс, но това говори повече за тях, отколкото за него. От километри личи, че Гого е добър човек, а това, че разполага с невероятни физически умения, е просто бонус.

# 3 220
  • Sofia
Снимката в дясно "казва" всичко! Единствената, която не е за там е Фейгин, но двамата тихи агресори не прощават. Внимателно избират жертвата си и действат безпощадно..
А сега се връщам да ви чета.

# 3 221
  • София

Всички имат горе-долу равен брой синхрони, но излъчват само по-интересните. Излъчват синхроните на капитаните, на номинираните, на замесените в конфликт, в стратегия, в интрига.

Не съм руса, но какво е синхрон, нещо като подкаста ли, нов термин за нещо старо? Сега видях и нова дума ауткаст, да питам и за нея.

# 3 222
  • SF
Покрай другите теми, пропуснах да напиша колко добро впечатление ми направи вчера Георги. Позитивен, незлоблив, помогна приятелски на Генчо, но без да пречи на Цветан, представи се страхотно и на двете битки (според мен израстна в това отношение спрямо предишни представяния). Определено оттук насетне го подкрепям. Генчо не мога чак да го подкрепям, за мен той си е вид невестулка и вероятно нямаше да е чак толкова различен от гаменската коалиция, ако му беше дадена власт в племето (малко по интелигентни са му манипулациитв, обаче). Но вчера виках за него и определено ми стана една идея по-симпатичен.

Даже докато подсказваше на Генчо, Цветан също слушаше.
Георги е много интересен и особен. Не е непукист, както го възприемат останалите заради по-лежерното му поведение. Млад е и е нервак, но изглежда някак чаровно. Най-много му помага самочувствието му. Убеден е, че всичко, което прави е ТТ положение (Така Трябва).
Спортист и спортсмен. И е много чаровен като поведение. Леко напомня типажа Братоев. С тях винаги е забавно, бързо, без излишно стягане. Нещата се получават, защото "кво да направя, брат, така трябва".

С лошо впечатление съм от Виктория. Такова поведение ми е чуждо. Но то е резултат от огнената й натура, съчетана с навиците, придобити в спорта й. Там е така - викат си, надъхват се, пляскат се, на терена са братя и сестри, забравяйки, че извън терена имат търкания. След загуба, се правят анализи, търсят се виновни, посочват се. Отричат се грешки, съотборниците се обвиняват с викове, с крясъци. Ако не крещиш, ще ти крещят. Ако н заплашваш, ще те заплашват. После адреналинът спада. На следващия мач друг е в издънка. От адреналин един крещи, друг реве...

При Георги и при Фейгин спортът изисква повече концентрация и способността да се изключиш, да се извадиш от средата. Забележете, че плувците и фигуристите излизат на представяне със слушалки на ушите. Малко хора ще се хранят пред очите на гладните. И много малко хора ще ги разберат.

Тайна, синхроните са кратките интервюта по време на епизодте, с цел да разкрият размишленията и настроенията на участника по дадена тема. Това са бързи въпроси, които не се излъчват, а на монтажа влизат само отговорите. Не са спонтанни.

# 3 223
  • София
Не съм руса, но какво е синхрон, нещо като подкаста ли, нов термин за нещо старо?
Когато играчите отделно коментират събитията по време на игрите Simple Smile

# 3 224
  • София
Плюсчета и минуси при мен след седмица 7:

++
Фифо и Гого

+
Лефтеров, Мишето, Рали, Жени и Мирела (Безстрашни)
Мани и Фейгин (Супергерои)
Георги и Генчо (Непобедими)

=
Мирослава, Зорница и Елица (Непобедими)

-
Алекса (Супергерои)

--
Вики (Супергерои)

Върнах отново двата минуса. Така ми се искаше да ги разкарам веднъж-завинаги, но уви...
Имаме си един достоен НОВ член в този престижен ВИП клуб за избрани!

Давам последен шанс на Елица. Тръгна ми от плюса и като един от големите фаворити, заби се на най-голямото възможно дъно с двата минуса, извадих я от там, а сега вече я пращам на равното, защото виждам някакви добри наченки у нея и дано, дано продължи по този път. Отделно сърце не ми дава да я държа на минуса след тези тежки рани дето си изкара на играта с кубовете и торнадото. Раздава се в игрите (но не умее да се пази, мислех си че спорта я е дарил с двигателна култура и инстинкт за самосъхранение в голямата картина/игра) и това отключва някакво уважение у мен. Надявам се, че ще си промени отношението към останалите и цялостното си поведение като цяло.

Лефтеров твърде дълго време бе сам на плюса и без кой знае колко време да му мисля запратих цялото жълто племе да му прави компания и да не му е скучно. Върти го, сучи го, аз съм си фен на всичките. Това е племе за пример за мен. Силни на Арената, силни и в играта със стратегиите. Тежко, сложно племе, но въпреки всичките удари, които понесоха пак си остават най-задружни и с най-малко скандали и сътресения. То нямаше и да има такива, ако не бе замесена любовта, но тук тази любов не поражда агресия, както е при някои други...
Лично за мен така като гледам цирка и окалянето на почти всички в останалите отбори, все по-сигурен ставам, че победителя този сезон ще е жълт, вече съм казал кой е моя фаворит с оглед всички възможни фактори които могат да се сложат на една везна, но който и да е жълт би имал резон, нищо, че ще е изненадващ.
Единствените извън жълтите, които отговарят в някаква степен на всичко това са естествено и разбира се Гого + Георги и Фейгин.

Така че извън Гого и Фифо моите фаворити за големия чек:
Лефтеров (отговаря на всички изисквания на продукцията в исторически план за крайната победа) / Георги, Фейгин, Ралица / Мишето / Жени

Двата плюса изобщо няма какво да ги коментирам. Те продължават да са две ярко светещи звезди на небосклона и ярко огряват непрогледния мрак!

Най-голямата възможна реклама за Игри на волята ще е ако един от тези двама юнаци спечелят стоте бона.
Ще има изключителен хайп, една огромна вълна от позитивизъм и щастливи фенове.

Едва ли в близките години ще успеят да извадят толкова добри атлети, защото рядко може да случиш на точно такива като тях, какво остава да са двама. Вижда се, че за 4 години се броят на пръстите на едната ръка. И ти ако изтървеш тези образи ще е равносилно на чисто ритуално самоубийство.

Общи условия

Активация на акаунт