💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 028
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 285
Мисля, че от сладкиша ще стане страхотен спасител на плажа 🤣
Гащите ги има 🤣 Само трябва да мине два-три урока при Зори и е готов.
Проблемът е, че масово фенките ще се давят на неговия пост 🤣 и той няма да смогне 🤣

# 3 286
Много нелогични резултати в анкетата до момента.
Темата подкрепя възможен саботаж от Мани, Фейгин и Генчо, но намира постъпката на Цветан за неспортсменска. Странен аршин за мен лично Simple Smile

Логично е, ако подкрепяш едното да подкрепяш и другото. Или, ако не подкрепяш едното да не подкрепяш и другото. И в двата случая става дума категорично за липса на спортсменска игра, но в рамките на позволените правила.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 17:39 от Bengun

# 3 287
  • София
От продукцията за пореден път показват, че няма точни правила и са некоректни. Имам предвид момента, в който Илиян хвана въжето с две ръце, би следвало в този момент играта за него да приключи. Нито имаше реакция за нечестната игра на Цецо ...

Искаше ми се Илиян да се спаси, за да има по интересна развръзка в племето.
Алекса се държи като чобанин! Щеше да си пази жените в племето и да не ги номинира, празни приказки. Въобще как се държи с жените в племето, а с каква заявка влезе.
То ако имаше ясни и точни правила, нямаше да могат да манипулират играта и да печели или отива по-напред този, който те искат.

Интересното е, че този път най-дълго гледам, Друг път се отказвам доста по-рано. На "един за друг" още след първата серия. Музикални изобщо не започвам да гледам. Не ,че и сега не прескачам някои епизоди, но най-дълго се задържах  да го гледам.

# 3 288
Aaliyah13,
Няма смисъл да го хабим момчето за спасител! Hug
Имам големи планове за него. Ако/когато го прецакат и не спечели, ще пиша по-обстойно. С помощта на Дяволо, Мери Ан, Есме и всички други запалени фенове на Гого можем да направим нещо с него. Blue Heart

# 3 289
Тук Гогито се моли да го пуснат да иде да спинка 🤣, на Алекса му се ходи до тоалетна, но не иска да изпусне скандала 🤣, а Цецко пие чайче и се радва на новите си чорапки🤣

Какво друго да кажем за тези чорапки освен “красота” 🤣🤣🤣

# 3 290
Темата подкрепя възможен саботаж от Мани, Фейгин и Генчо, но намира постъпката на Цветан за неспортсменска. Странен аршин за мен лично Simple Smile
От едното зависи отпадането на играч, без значение преди това бил ли е вече разклатен или не. Другото е опит за спасение, поне за мен.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:42 от DebSs

# 3 291
Синьо облаче, "хващам" се за поста ти за да не се повтаряме. Simple Smile
Подкрепям написаното и само ще допълня, че още с визитката си Илиянчо ми направи лошо впечатление, а злобата, която струеше от него направо ме стъписа. Не разбирам, как е възможно и какви комплекси трябва да имаш за да събереш толкова негативизъм, злоба, ненавист и злъч, към всичко, и всеки? Как е възможно да  ненавиждаш мястото, където си израснал дотолкова, че да те е срам да кажеш, че си от Царево? С лека ръка да загърбваш и да се отричаш от всичко, което те е формирало като личност и ти  е помогнало да стигнеш до този етап? Пожелавам му късмет с въздушните кули, които строи.  Колкото и да е странно, предпочитам да общувам с емоционални и открити хора, които казват това, което мислят, вместо  с миловидни и прикрити психопати, тук включвам и Мани, които правят мили очи, усмихват се благо, и още по-благо, и самодоволно, с ехидна усмивка ти забиват ножа в гърба. Това е моето мнение и не държа никой да е съгласен с него. Simple Smile

Може би имате предвид Цецо и Виктория, които при всяка номинация спрямо тях реагират повече от неадекватно. Агресия и злоба виждам основно в лицето на Алекса, Виктория и Цецо.

# 3 292
От едното зависи отпадането на играч, без значение преди това бил ли е вече разклатен или не. Другото е спасение, поне за мен.
Съгласен съм, че последиците са различни.
Но същината на постъпките е еднаква.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 15:53 от Bengun

# 3 293
  • София
Бен Гън,
Според мен резултатите в анкетата са такива, защото хората масово не харесват, коалицията на Вики и Алекса, както и тази на Ели/Зори/Мира. Даже тук си имат никак не малка поддръжка. Във Фейса положението е много по-лошо за тях от това което виждам.

DebSs,
Няма да има анкета, тук в мненията ще си давате вашите избраници.
Най-късно до 16:30 ч. ще пусна моя откриващ пост с моя отбор. И там ще поясня какво имам предвид, за да има малко повече време (макар че това обсъжане ще продължи чак до новата тема утре следобед или привечер, че даже и с новата ако някой е разбрал по-късно и иска да се включи).
Значи:
сезон 1 - ол старс
сезон 2 - ол старс
сезон 3 - ол старс
за сезон 4 вече имахме миналия уикенд, няма смисъл отново (който иска може да го изпраска)
И накрая се селектира общата класация: 12 мъже / 12 жени / 6 резерви (3 мъже и 3 жени)
Ако някой не е гледал предишните сезони, пуска само това което е гледал естествено.
Допитване е за всички, не само за тези гледали всичките сезони.

Тайна,
Ще те излъжа, не съм на 100% но или бяха учили заедно или са танцували заено. В смисъл познават се отпреди формата и са добри приятели или нещо такова. Много им се искало да играят в един отбор, ама не е станало.
НО, пак ти казвам, мога и да бъркам, защото много инфо вече имам в главата и е малко каша, някои неща не помня вече. Дали това не се отнасяше за други, не знам.
Важното е че сега често се снимат заедно в сесии или танцуват и са си дружки.

Изгледах Лайфа от снощи с Илиян, Мани, Георги и Генчо

Ето и моя преразказ:

Генчо похвали Цецо. Мани също похвали Цецо.
Всички са изненадани. Осъдиха постъпката на Цецо с подскачането на въжето, продължило е доста дълго време, Илиян някак си се държал ама паднал.
Генчо е шокиран колко много са се мразили в това племе. Илиян каза, че чак омраза е силно казано. Той лично никога не би направил такова нещо, дори и срещу Вики и Алекса, но дори и да го направи, той не парадира да е честния и моралния герой, а другите парадират с това и се бият в гърдите с тази чест, сила и феърплей, но делата са им други. Голямо разминаване има.
Генчо падна на 1.20 ч. Илиян и Гената са си говорили и обсъждали над 1 час
Втората игра е била между 90 минути и 2 часа, а предимството на Георги смешно. 3 курса по гредата - минута и половина.
Мани не е свикнала на такова държание в реалния живот и няма какво да направи. С Вики не може да има монолог, тя само крещи в лицето ти и след като се навика, обича да финализира с любимото си, ''Разговорът приключи''
Цецо си е признал какво е направил за да отпадне Илиян, но Мани е била твърде шокирана от отпадането на Илиян и не е асимилирала инфото.
За Генчо е супер нелепо и малоумно ако някой участник отпадне на статична игра. Тип въженца, лентички и топченца.
За Генчо няма изход от ситуацията освен ако не саботира, но дали ще саботира ще видим в понеделник. Според Генчо и той е напълно прав, ако неговото племе не се разпадне, то е обречен, защото капитана избира, а капитанството в неговия отбор е в ръцете на Елица, Зорница и Мирослава.
Генчо с много морална позиция. Могъл е да си напазарува гласове с грошовете, но не е искал да изпраща контузен играч на Арената. Визираше Елица. Не е могъл да я понася, но няма как да изпрати контузен играч. Мира също била с болежки и Зори е била ОК и я е предизивкал да се види на Арената, кой е по-добър, защото тя му е казвала, че има само селска сила и нищо друго. Специално Елица е била много зле. Не е могла да спи от болка. Цели парчета от кожата и липсвали. Лекари са идвали всеки ден да и слагат лепенки и превръзки. Зле е положението.

# 3 294

Логично е, ако подкрепяш едното да подкрепяш и другото. Или, ако не подкрепяш едното да не подкрепяш и другото. И в двата случая става дума категорично за липса на спортменска игра, но в рамките на позволените правила.
Еми май двете не са точно едно и също, ето защо.
Саботажа на Мани, Фейгин и Гената е стратегическа а не импулсивна постъпка. И тримата знаят, че всеки път ще са на пангата както стоят нещата в тяхното племе. Мани и Фейгин трябва ли да търпят едни хора които се държат към бях все едно съм им длъжни?

Аз не упреквам Цецо за точно тази му постъпка, ако играта беше инак замислена нямаше да са на едно въже. Но неговата постъпка не беше стратегическа а чиста емоционална момента злоба.

# 3 295
Продукцията трябва сериозно да промени нещо относно безопасността на играчите. Повечето от тези хора си изкарват прехраната със спорт, изобщо не е ок така да ги контузват на арената. Някой ден като нищо ще стане сериозна беля с някой участник...

# 3 296
Най-късно до 16:30 ч. ще пусна моя откриващ пост с моя отбор. И там ще поясня какво имам предвид, за да има малко повече време (макар че това обсъжане ще продължи чак до новата тема утре следобед или привечер, че даже и с новата ако някой е разбрал по-късно и иска да се включи).
Значи:
сезон 1 - ол старс
сезон 2 - ол старс
сезон 3 - ол старс
за сезон 4 вече имахме миналия уикенд, няма смисъл отново (който иска може да го изпраска)
И накрая се селектира общата класация: 12 мъже / 12 жени / 6 резерви (3 мъже и 3 жени)
Ако някой не е гледал предишните сезони, пуска само това което е гледал естествено.
Допитване е за всички, не само за тези гледали всичките сезони.
Хм...
Аз съм подготвил 12 мъже, 12 жени и 12 резерви - 8 мъже и 4 жени. Simple Smile

# 3 297
  • Другата България
На Елица ѝ личеше още по време на битката, тя още там куцаше буквално, и ѝ течеше кръв от краката.
Аз пропуснах преди време да напиша нещо друго. В едно стори Зорница беше споделила, че преди формата се е познавала с Георги. Сега се оказва, че Мирела се е познавала и с Илиян. Joy Всъщност, Мирела имало ли е някой, който НЕ е познавала преди формата? И остана ли някой, който да НЕ се е познавал с друг, освен Гого и Филип?

# 3 298
Специално Елица е била много зле. Не е могла да спи от болка. Цели парчета от кожата и липсвали. Лекари са идвали всеки ден да и слагат лепенки и превръзки. Зле е положението.
От окапалата кожа на всички участници може да се направи килим 🤣 Съжалявам за черния хумор, но съм в потрес🤣 Това предаване е Живите мъртви 🤣
След всяка игра участниците се опипват обстойно дали всичките им  вътрешности са на място 🤣 защото видяхме, че на Звезди на няколко пъти щяха да изпопадат 🤣 и лекарите на терен трябваше да ги събират по плажа 🤣

# 3 299
  • софия
Скрит текст:
От едното зависи отпадането на играч, без значение преди това бил ли е вече разклатен или не. Другото е спасение, поне за мен.
Отпадането на един е спасение за друг. Та пак същото. Разликата е само в това на коя страна симпатизираш.
  Нещо ми прави впечатление от известно време. Някаква страшна хиперболизация. Малките, невинни момиченца срещу големите и лошите. Мани и Фейгин изобщо не ги виждам слаби и беззащитни дечица. Даже е леко обидно за тях самите това сравнение. И двете доказали се в професията си, силни на терен, прекрасни млади жени. И това как били смазани от големите и лошите. Как точно ги смазаха.  Това, че те си изиграха тъпо картите и предадоха капитанството си е лично тяхна заслуга да загубят част от троицата. Фейгин сама каза, че е симпатизирала и на едните и на другите. Ако са се държали, като великата инквизиция дали щеше да и е толкова трудно да избере за кого да гласува. Няма нищо черно и бяло в това племе. Толкова много нюанси се размиват. Обаче тази агресия, която се излива тук към "агресиращите" ми е доста по сбъркана. От три монтирани кадъра се правят заключения и крайностите до които се стига са доста плашещи.

Общи условия

Активация на акаунт