💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 635
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
Честит ни рекорд! 😎😈

230 страници и то само за 6 дена и малко, забележително.

# 3 436
Да не излезе че политизирам нещо, но Виктория масово ми напомня на един наш беловлас политик. Особено като почне да вдига краищата на веждите нагоре а краищата на устата надолу.

# 3 437
  • Другата България
Аз ги съжалявам червените.
Колкото и да я харесвам Елица на терена, и аз вероятно не бих издържала.

# 3 438
Ако запазят лайфа - ще го изгледам. Сега нямам възможност за гледане.
Офф и Мани и Илиан едно позьорство. Голяма лИбоФ, голямо нещо.

# 3 439
  • SF
Аз ги съжалявам червените.
Колкото и да я харесвам Елица на терена, и аз вероятно не бих издържала.

Но двама от Червените я издържат съвсем спокойно. Генчо не я издържа. Той пък Генчо много убав!
На другите нищо им няма от Елица.
На мене също ми е симпатична.

# 3 440
  • Sunshine state
Ама естествено, че хора, които не се харесват, ще кажат колко непоносимо е било. Като не стане на тяхната и оп, непоносимо. А пък каква забава в жълтото племе, ехее..

# 3 441
  • Другата България
Ама естествено, че хора, които не се харесват, ще кажат колко непоносимо е било. Като не стане на тяхната и оп, непоносимо. А пък каква забава в жълтото племе, ехее..
Пупс, на мен Генчо ми е ясен.
Но ето, че и Георги го казал, и Звездито каза същото, и Веселина, а и Зорница отначало не беше ок с Елица, после, след конфликтите със Звезди смени лагера. Не, че ми е важно, но в случая съм по-склонна да вярвам на четиримата, дори и на Зори, отколкото на това, че “не станало на тяхната“. То си личи поведението на Елица колко е....непостоянно, хайде да съм по-мека.

# 3 442
Гледах лайфа на Зори, Ели и Касим. Много кратичък, но пък имаше много свежи моменти. Казаха, че коалицията им се е сформирала естествено, когато и Зори се е присъединила. Зори каза, че докато е била в Генчовата група не се е чувствала добре и си е общувала повече с Мира и Ели и е видяла, че са готини. Елица каза, че всеки може и е свободен да си избира коалицията и че трябва да защитава неговите хора, защото приятелство ако е истинско е по важно. При тях е така. Също спомена, че това, че не споделяш същите възгледи с друг играч, не трябва да се приема лошо и всеки е свободен да играе както желае. Споделиха, че те всички са един експеримент и от тях нищо не зависи/това си го знаем/.
Сега, имаше няколко готини моменти с фенове. Пример:
Фен: Елица е голяма кучка
Елица смеейки: Представа си нямаш колко. Отзад Алекса пада от смях.
Фен: защо не включват някой фен
Ели: Защото има много лоши фенове и не се знае на кой ще попаднем.
Фен: Мозъка ми блокира като слушам Зори
Зори: Вземи си една минута и пак ела Joy
Елица: Алекса, какво те интересува колко пъти се е преобличал Касим. Алекса отговорил, че така му е дошло просто.

Касим включи Вики, Ели каза че не я иска защото я е страх. Joy от нея. В интерес на истината, Елица защити правото на троицата да играят така. Друго, което ми направи впечатление, за причините за номинациите. Каза, че когато номинираш на база "не те харесеам"-лошо, когато е "харесвам те и знам че си силен и ще се върнеш", пак лошо и за това те са се подкрепяли момичетата.
Та, те така те.

Всъщност, след вчерашния ден има едно хубаво нещо-останаха само добри играчи.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 00:19 от Lafusko

# 3 443
  • София
Лефтеров и Чакала са били на рождения на Илина (31 г.) 😊
Мишето и Генчо също са и честитили рождения ден в сторита.

Ксения Гридина (жената на Андрей от сезон 3) за кастингите

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 23:40 от Diavolo

# 3 444
Елица си личи наистина, когато я дават, колко е начумерена и недоволна. Даже на моменти изглежда неадекватна и изключила. След прочетеното за раните и, и как не можела да спи от болки, си го обяснявам по-добре. Човек, когато го боли е крайно изнервен и си го изкарва на околните. А най-добре с думите на Неделчо как Алекса е там да играе, а тя заради него. Жената се раздава в игрите като атлет, който мрази да губи, обаче няма истинско желание и вече много си личи. Според мен и част от сълзите и цупенето пред Алекса са понеже я е накарал да отиде там.

# 3 445
  • Sofia
Емица е много добър и комплексен играч (неслучайно е олимпийски медалист), с изключително кофти характер. Тук в пълна степен важи правилото спортът дал, спортът взел. Лошото е, че колкото и да ми е неприятно да го напиша, при нея е второто.

# 3 446
Малко мемета

# 3 447
Интересно ми е, какво според вас толкова пък и е взел спорта. Конкретно. Това е много субективно и въпрос на лично мнение. Щастлива е, намерила е сродната си душа според нея/и според него/. Не претендира да е Айнщайн. Живее нормално. Не трябва да съдим какъв човек си по представянето в една игра.

Между другото, спорта много повече дава, отколкото взема.

# 3 448
  • Sofia
Крачун и малчо - култуво! Въпреки, че малчото хич не е хрисим и благ, и съвсем не е беззащитен.

# 3 449
  • Мюнхен
Между другото аз имам сериозни очаквания от един конкретен мъж, който на няколко пъти в свои сторита загатва, че може да се пробва в Игри на Волята. Това е Сами Хосни от Фермата, сезон 5. Любимец на публиката от този много силен сезон на Фермата. Много известен фитнес инструктор е, с много последователи в Инстаграм. Не знам колко от вас го знаят, защото тук Фермата не се гледа много, много, но да ви кажа, че е невероятен атлет. Страхотен плувец с много взрив и експлозия в себе си, тренирал е какво ли не, бойни спортове, екстремни спортове. Такива неща съм виждал от него, че много лесно и бързо ще се превърне в любимец. Ама засега всичко е само слухове и в сферата на добрите пожелания. 😊

Аз съм от феновете на Сами. Остана ми горчив спомен от участието му във фермата, защото за мен той трябваше да е победителят. Беше и абсолютен фаворит за повечето. Cмятам, че за Игри на волята е перфектен.

Между другото, той стана ли вече татко?

Общи условия

Активация на акаунт