Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Седмото небе
То ако са здравноосигурени пациентките защо и за какво да плащат тогава?

# 646
Избор на екип - 900 лв
Ако искате стая на 12 етаж - двойна е 75 лв на нощ.
Ако не искате екип - не плащате.

# 647
  • Седмото небе
Иначе да-ако държиш на определена акушерка или лекар да те изражда си плащаш, както и за различната от стандартна тройна стая с обща за няколко стаи баня.

# 648
  • София
Момичета, има ли ден на отворените врати?

# 649
Здравейте, момичета!
В новия ценоразпис на МД за здравноосигурени пациентки намирам:
Раждане: 2000 лв.
Избор на екип: 900 лв.
Стая: еди колко си ...
Неонатална грижа: еди колко си .............
Можете ли да ми разясните това "раждане" какво включва?
Защото, ако трябва да сумирам всичко по отделно ...нещо не му излиза края

Сигурна ли сте, че не пише "здравноНЕосигурени"?

# 650
Здравейте, момичета!
В новия ценоразпис на МД за здравноосигурени пациентки намирам:
Раждане: 2000 лв.
Избор на екип: 900 лв.
Стая: еди колко си ...
Неонатална грижа: еди колко си .............
Можете ли да ми разясните това "раждане" какво включва?
Защото, ако трябва да сумирам всичко по отделно ...нещо не му излиза края

Виждам в ценоразписа само Раждане 1200лв и то за здравнонеосигурени.

Родих в началото на август. Исках с избор на екип и престой на 12 етаж, където стаите са платени. Платих 900лв за избор на екип и 300лв за 4 нощувки в стаята. Ето така изглежда двойна стая на 12 ет.
Скрит текст:

# 651
Момичета, включвам се с няколко неща ...
Не съм прочела правилно, действително пише "здравноНЕосигурени".... относно сумата за раждане! Много съжалявам!
Иначе да, за здравноосигурени 900 лв. избор на екип, 350 лв. обезболяване на раждането и ако искаш платена стая за престоя около 300-500 лв.
По повод ценоразписа, в сайта на МД има нов в сила от 11.2022 г., там цената от 1200 лв. за здравноНЕосигурени вече е 2000 лв., избор на екип си остава 900, двойна стая на 12 ет, като твоята от 60 лв е станала 75 лв.....надявам се, че до декември, когато трябва да раждам няма да ги вдигнат още веднъж цените! Sad
 https://maichindom.com/wp-content/uploads/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0% … 1%81-09112022.pdf

Останалите суми също оттам съм видяла и не съм ги сравнявала с ценоразписа прикачен в началото на темата.
Юпитер сий, ти плаща ли 350 лв. за упойка или не си ползвала?
Благодаря ви за отговорите!

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 15:38 от Tsvetkova17

# 652
Мисля, че ако си с избор на екип, не плащаш упойката. Аз не съм плащала за нея. Нито с това раждане, нито с предишното.

А. Освен това исках платена стая и на 5 етаж. Там ме настаниха преди плануваното секцио и имах 3 нощувки в тази стая.  Но за нея не ми взеха пари, не знам защо.. Казаха, че няма да плащам за нея.
Ето снимки и на самостоятелната стая на 5 етаж.

Скрит текст:

# 653
Юпитер, наистина много благодаря...и снимките на стаите са супер полезни!
Ти при кой лекар беше?

# 654
При Емил Гърчев. И първото раждане, и сега пак.

# 655
Здравейте, може ли да споделите впечатления за д-р Карагьозова, АГ в Майчин дом и МЦ Фемина?

Благодаря отново, Юпитер, ще те тормозя вероятно с тъпи въпроси! 😁

# 656
Здравейте, може ли да споделите впечатления за д-р Карагьозова, АГ в Майчин дом и МЦ Фемина?

Благодаря отново, Юпитер, ще те тормозя вероятно с тъпи въпроси! 😁

Аз съм я посещавала и с предишната, и със сегашната бременност. Имах нужда от специалист по тромбофилия и се спрях на нея. Изключително доволна съм от вниманието, назначавала ми е, променяла и прекратявала терапия, отговаряла ми е на Вайбър.

# 657
Здравейте момичета, някоя от вас да има мнение за др. Георги Златков или да е раждала при него с първо, второ дете? Благодаря предварително Simple Smile

# 658
Да, аз. Той беше асистент на моя доктор, тъй като аз раждах секцио. Дори накрая ме заши той, нямах нито конци за махане, нито нищо. Белегът ми е перфектен. Изключително доволна съм, дойде и в реанимация да ме види. Бях чувала и преди това доста добри отзиви

# 659
Ако платите за избор на екип, епидуралната влиза в тези 900 лв. Не я плащате отделно.

Общи условия

Активация на акаунт