ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Гледах Максимал току що.
Скучно ми беше, но пък отново се ядосах на въпросната Красимира, която наистина се оказа много ....тъпо парче.
Нещата влизат в обичайния си вид, след като се стигне до съвет и това да отпадат двойки. Обидени, огорчени, незаслужили, ти защо така на мен, ама аз защо така на теб....а уж всички са над нещата. Да бе, да!
Георги и Силвия наистина ще се окажат много корави и вероятно ще дадат сериозен отпор на останалите, основно на Юли и Морунов. Който пък така баламски изгоря с тази роза.....Стратимир и Елизабет също се очертават сериозна двойка. Аз мисля, че това ще са 4те основни двойки фаворити за финал.

# 106
Оле, то днес вярно, че беше ден за Максимал!
Аз така се забих с Dark цял ден, че ми остана време само да си легна.
Ще го вместя Максимал тези дни или направо ще гледам следващата седмица четирите епизода.

# 107
Изгледах и аз Максимал. Леко неприятен вкус ми остави. Едни караници, едно сърдене, "предателства", нецензурни думи... Уж тука сме за каузата, за българската роза, а на розобера... отишли само шестима. Като махнем Юли и вероятно Лили - още четирима... от 24. Слаба част ми се вижда това със Съвета на Максимал. Уж "социален компонент", но за мене би бил такъв, ако става въпрос за непознати хора, които са имали достатъчно време да се опознаят там, на място, а не... 1 - 2 дена. За мене Красимира не харесва Юлиян не защото му се е издразнила за нещо в тези 1 - 2 дена, а защото е Юлиян от ИВ сезон 1. Тя си го каза за него - "Не е важно до къде ще стигнеш, а как ще стигнеш до там". Тя и затова толкова симпатизира на Георги. Който пък от своя страна явно не е особено харесван, предвид квалификацията, която му отправи Елизабет, и това, че много-много го няма по общите снимки. Аз даже, като ги пускаха пролетта в ИГ, мислех, че си е тръгнал рано.
Хубавото от цялата работа е, че другата неделя ще гледаме Юли в битка.

# 108
  • Другата България
Че то на Георги какво да му харесаш? Да не говорим, че трудно му се разбира и какво говори, просто извади невероятен късмет със Силвия, ако имаше двойка Юли-Силвия, просто щяха да са непобедими. А Лорчето....не подценявам момичето, но на фона на Силвия....
Ваня продължава да ми прави добро впечатление, чак съжалявам, че не съм я гледала в сезона ѝ.

# 109
Изгледах ги двата епизода на Максимал. 20 минути от първия и 10 минути от втория, или сумарно половината време, беше някакъв натоварващ кокошарник, наречен Съвет. Поради която причина ги гледах на двойно по-бърза скорост, но пак се натоварих.

Понеже не съм гледала предните сезони на Максимал, бях останала с впечатление, че това е чисто спортно състезание, тип 'Бързи, смели, сръчни'. Излизат, тичат, скачат, бутат нещо, и заслужено побеждава най-добрият. А то съвети, драми и кокоши разправии. Мерси, Игрите ми стигат, там поне всичко е много по-мащабно и зрелищно откъм битки, та 'социланият елемент' някак е компенсиран. Представям си какъв кокошарник ще трябва да изгледам, ако двойката на Юлиян дойде до този Съвет.

И битката беше пародия. Не знам каква му е идеята на това предаване. Да вземе всички битки от Игрите и Сървайвър, но без бюджета на тези продукции? Но понеже там караниците са много 'интересни', да ги вкара и тях като елемент? Въобще няма да влизам в разсъждения, защо едната на Съвета казала това, а другата - онова.

Единствено Стоян беше напълно прав - че този Съвет няма никакви критерии.

Щеше ми се Юлиян наистина да получи поле за реванш. Гледаше ми се и участие на Морунов, на Елизабет, на Боби от Игрите, на Дени, Марти и Анси от Един за друг. Обаче ще трябва да си чакат Ол Старс-а, хората. В крайна сметка съм жив човек и имам право да гледам неща, които ме разтоварват, а не такива, които ме натоварват. И на тези язък им за добрия каст на участници.

Ако от Максимал си оправят нещата, изрежат кокошарника и оставят битки и приятни за гледане и слушане неща, свиркайте, да погледам пак. Може да метна едно око на финалните битки, също така.

# 110
Аз ще изчакам и следващата неделя, и ще смеля 6х30 на един път Simple Smile

# 111
# 112
  • Другата България
Ауууу, прободе ме в сердцето......

# 113
А девойката коя е?.. Blush

# 114
  • Другата България
Ана Мария от Сезон 1 на ИВ.

# 115
Никога не мога да я позная, откакто се промени така. Признавам я за жената с една от най-успешните процедури за промяна, каквото и да е направила.

# 116
  • Другата България
Носът и устните малко. За скулите не съм сигурна.

# 117
Стига де, редовно ви я водя тук Анка. 🤣

# 118
...И аз всеки път съм безкрайно учудена, че това е тя Joy

# 119
...И аз всеки път съм безкрайно учудена, че това е тя Joy
Ох, Врабчо, с глас се смея. Домашните ме гледат подозритерно, ММ току-виж утре ми подарил бяла ризка с по-дъъългички ръкави. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт