ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Юли отпадна ли? Аз мислех, че е на финал, с такова впечатление останах от казаното от него.
След малко ще го гледам, а надкаста утре. Жалко. Съветът ли го прецака?
Битката беше изометрия и баланс. Той на Съвета не се е надявал.
Първо гледай надкаста, далеч по-интересен е.

# 226
Съветът прецака трите двойки от Игрите, като пусна напред тази с човека от Фермата.
От там нататък от трите двойки можеше да продължи само една и гледай, да не ти развалям остатъчния елемент на изненада. Макар че ние го разказахме тук.

Добре че беше интервюто на Туджаров и Неделчо с Юлиян днес, та да съм си оползотворила повечето ми свободно време за нещо по-хубаво за гледане.

# 227
  • Другата България
Юли отпадна ли? Аз мислех, че е на финал, с такова впечатление останах от казаното от него.
След малко ще го гледам, а надкаста утре. Жалко. Съветът ли го прецака?
Битката беше изометрия и баланс. Той на Съвета не се е надявал.
Първо гледай надкаста, далеч по-интересен е.
По-дълъг е, а аз съм гроги. При това мозъкът ми работи на забавени обороти, затова го оставям за утре. Hug

Тъй. Изгледах и двете - и надкаста и епизодите снощи. Нямам време да пиша обстойно и за двете, за надкаста го направих накратко в темата за ИВ. За Максимал обаче.
Понеже който ме “познава“ знае, че съм обективна, да си кажа, че за първи път се разочаровах от Юли. Не затова, че отпадна - то в тая игра нямаше как да не го направи в един или друг момент. От поведението му. След отпадането. Остави това, че му личеше колко го е яд, че е отпаднал - той тези неща не може да ги крие, има самочувствие на силен и непобедим, и когато нещо такова се случи, като отпадането снощи, емоцията, разочарованието и ядът са изписани на лицето му, тялото говори. Аз друго имам предвид. Отношението към Лора. Самата Лора през цялото време, от самото начало си личеше колко стресирана и респектирана е именно защото се падна в двойка точно с него. Същата Лора снощи се държа съвсем достойно, направи каквото можа, бори се момичето докрай. Но сравнявам отношението на Боби към Елена след битката, и това на Юли към Лора, и това на всички отпаднали мъже към партньорките им след като тяхната двойка отпадне. Ами....Юли не каза една добра дума за Лора, говореше колко играта е била “женска“, как всички ще се радват, че той е отпаднал защото всички били срещу него, и т.н. все в тоя дух от рода на “аз“, “аз“, “аз“. А до него Лора плачеше и накрая можА да каже само “много ме е яд, защото Юлиян заслужаваше финал“. Тя съвсем се беше обезличила, а той не направи нищо, за да я окуражи, да я похвали. Явно това поведение е демонстрирано и пред останалите в някакви моменти, за да има такава бурна реакция, когато той отпадна - че те всички направо ръкопляскаха! Че е “мразен“ заради това, което е, го знаем, но и той самия може да е по-обран, защото когато зависиш от други хора като партньори следва да ги зачиташ в една или друга степен. При това още на първата битка той имаше възможност да отпадне в избран от него момент, за да си избере “подходяща“ партньорка. Не го направи, и следва да разполага с това, което има, без да очаква от него чудеса. А той очаква. И когато не ги получи....не съм ок с това. Слагам му първа черна точка от 4 години насам. Е, не първа, всъщност, но другите не ми се коментират сега.
Та така, иначе и мен ме е яд, защото ямболския бек на тази игра щеше да е отпаднал първи, за мен това не е игра, която да се играе в този етап, на този етап, защото неравнопоставеността е голяма. На силни мъже да им дадеш при 6 градуса да висят на дървени колове боси....и то на трима от тях, някак не ми се връзва за критерий за това кой колко може. Явно си беше наистина “женска“ игра, но пък съм изключително доволна, че Морунов и Лили спечелиха, едни от фаворитите ми. Въпреки всичко не мисля, че ако финалната игра не е подобна на снощната, Гошо и Силвия има кой да ги победи. Самия Юлиян го каза в подкаста - Силвия е като киборг, точно тази дума използва, тя си е за ИВ отвсякъде, а Гошо е като....пийййп. Нежната Лили...не знам, дано.
Съветът и фермерските примадони изобщо няма да ги коментирам. Радвам се, че Красимира изобщо не съм я познавала досега и точно този сезон съм пропуснала, не мисля и да се “запознавам“ с нея. Припомних си и защо не харесвах Дамяна в нейния сезон на “Сървайвър“, а пък за хепи Ванче каквото и да се каже, ще е малко, тя в сегашния си сезон е трагична, представянето ѝ в “Максимал“ също беше посредствено. Единствено Боби ми прави добро впечатление, но той си беше силен и в своя сезон на “Фермата“, като физическа подготовка имам предвид. И ако не беше компромата, който се пусна в последния момент за него, вероятно Ванчето нямаше да разнася чека.
Такива неща, ще догледам, но и тук съм предубедена.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 15:02 от Merri_An

# 228
  • София
Изгледах Максимала преди малко и бързам да пиша

Уф, надявах се на финал за Юлиян, но нямаше как реално. Прогнозите ми го пратиха точно там, където завършва май. От една страна слаб партньор (а можеше да избере жена си за партньор и да мачкат, защото тя е отлично подготвена) от друга страна тъпи игри. Да ме прощава Гуспата ама събрал такива топ атлети, а им дава игра за памет с плочки и после женска игра за изометрия. Къде са им многокомпонентните битки? Къде са сложните трасета с повторения за да се види кой колко е сръчен и издръжлив. Имаше само една такава игра дотук във формата.
Съвета не ми се коментира. Логично промотираха напред Боби и Дени, защото представителите на Фермата в съвета бяха болшинство. Опасявам се, че същото ще стане отново, така че ИВ трябва да мачкат, визирам Морунов и Лили + Елизабет и Тими. Георги и Силвия са явни фаворити вече, то самата двойка е много силна + симпатии в съвета към Силвия. Боби и Дени веднъж бяха подпомогнати, дали и втори път? Може, но не и ако са срещу Жоро и Силвия. Много грозно впечатление ми направиха Красимира и Дамяна. Само те двете се израдваха злобно на отпадането на Юлиян. Показаха неподправена женска злоба.
Не ми хареса, че Юлиян не отиде да прегърне и утеши Лора, момичето имаше нужда от това!

И дотук с лошото:
Юхуууу, много се радвам за Морунов и Лили и сега ще им стискам палци. Ще съм много щастлив ако победят. Морунов така бе яхнал метлата, че ще им спука гьоновете сега, хаха.
Ако не са те ще се надявам на Тими и Елизабет. Пак ще съм доволен.
Жоро и Силвия са ми трета опция, но няма да съм много доволен... Но пък ще са си заслужен победител.
Боби и Дени са ми симпатични, но ще е прекалено. Боби е отлично подготвен, но за Фермата. На терен се видя, че е доста по-бавен от атлетите от ИВ.
Момичетата ме изумиха, а пред момчетата поклон. Да стоят 1 час тези тежки мъже (всичко са около 90 кг. че и повече) на тези степенки на 6 градуса студ боси и то тези степенки са с остри ръбове, а не обли както е обикновено (т.е. е по-трудно) - ами нямам думи! 😮 И после след този 1 час вече ги накараха да стоят само на крака без ръце, чист баланс. Морунката пръв падна (а аз очаквах да е последен от мъжете), Юлката изгоря на 1 минута и малко, а Бобката издържа 3.40 минути?! А очаквах той пръв да отпадне. Изключителен Боби! Той и в неговия сезон впечатли, но продукцията го прецака на финала и подпря политкоректния Милен доктора.
И сега какво, без Юлиян и Боби на финала, но пък там е Боби от Фермата. Дооооооообреееееееее.
Лили не трепна. И след играта каза, че е очаквала да спечели. Браво! Юлиян между другото на два пъти имаше шанс да се откаже и да вземе 2 гласа, за да помогне на Лили при гласуване, тя даже му подсказа, но той не го направи. Бори се докрай. Ако бе скочил за двата гласа, онези в къщата щяха да го изядат, хаха. Според мен им се издигна много в очите.
Гуспата каза след епизода, че Юлиян не е спрял да окуражава Лора, но да, след отпадането и не е отишъл при нея да я поздрави или успокои. По-късно ама то по-късно е ясно, че ще има. Трябва там на място да се направи все пак.

И още нещо да издам под сурдинка:
Юлиян е поканен за следващия сезон на Максимал. Това ще е неговия реванш и той се е съгласил, т.е. вече е 'подписал' с Гуспата и Максимал.
Леле хора следващия сезон ще имаме: Юлиян, Гого и Валери. УАУ! А ще има още много, много гръмки имена от настоящия сезон на Игри на волята. Просто се чака да свърши сезона.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 19:28 от Diavolo

# 229
Ами не знам, на мен не ми е вече Уау, кой ще бъде в следващия сезон на Максимал.
Защото самият Максимал е някаква седянка.
Юлиян, Гого и Валери ще ги гледаме на турнирче по табла пред блока. Бонус и радост за окото ще бъде, че сами ще си пренесат пейките. Няма що.
Игрите са кратки и тъпи. Абсолютно разхищение на потенциала на тези хора.
А този Съвет просто не трябва да съществува в следващия сезон. Или ако някой много държи на него, то концепцията трябва да е тотално различна, а намесата му в играта - много по-малка. В момента продължаването напред в играта зависи от настроението някакви хора. Кой зрител, настроен за състезания между атлети, би искал да гледа това?
И съвсем спокойно може да не отпадат двойките като зрели круши, а да измислят някава точкова система и повече хора да играят до финала.
Колко човека съжалиха, че Ваня не продължи дори малко напред (аз не, де, но нали за впечатлението на зрителите говорим).
Юлиян колко го гледахме? И от Боби нищо не видях. Емо Каменов можеше да поостане в играта, както и Краси и Рори.

Понеже фирмите дават луди пари за фокус групи, които да им казват, къде продуктът им издиша и ще загубят зрители/клиенти, а ние тук безплатно им даваме фийдбек, от екипа да знаят, че имат да черпят няколко бири в тази тема. Sunglasses

# 230
А този Съвет просто не трябва да съществува в следващия сезон. Или ако някой много държи на него, то концепцията трябва да е тотално различна, а намесата му в играта - много по-малка. В момента продължаването напред в играта зависи от настроението някакви хора. Кой зрител, настроен за състезания между атлети, би искал да гледа това?
С двете ръце и двата крака се подписвам под написаното.
Съвет и Maximal revenge са антоними по замисъл.

# 231
Започвам да се чудя, какво ще се гледа след Игрите.
Няма да е футбол, защото италианците няма да играят.
Май ще има бясно превъртане на сериали.

Даже ще помисля още от тази седмица. Игрите рязко ми доскучаха, а това трябваше да е най-интересната фаза. Този сезон нямам фаворити, скучно ми е както по време на втори сезон. Все пак пожелавам късмет на Мани, Георги и Генчо. Въпреки че точно на тях шансовете им за победа клонят към нула.
Ако го смятам правилно, имаме да гледаме още десетина епизода от Игрите.
Тази година нямаше тълпи от отпаднали по болест, отказали се и хванали гората, та на финала има достатъчно хора, за да има интрига, уж. Но няма.

По едно време заподозрях, че съм станала прекалено претенциозна към Игрите (а те за мен са най-доброто от подобните им предавания у нас, така че другите даже не ги споменавам). Затова си пуснах няколко епизода на колумбийскто Desafio и се успокоих, че проблемът не е в моята претенциозност. Игри на волята все пак може да изглежда по съвършено различен начин, стига да има кой да го направи.

# 232
# 233
Около Световното има ли някакви интересни новини за феновете? Тръгнали ли са тълпи от англичани и французи нататък или ще гледаме празни трибуни. Като гледам как скокнаха този и онзи да бойкотират и да се дистанцират.
Стана ми интересно, понеже гледах и клипче с някакви, докарали се като английски фенове там. Но изглеждаха бая... местни Sunglasses И не можах да схвана шегата.

Иначе аз в момента съм още под влияние на епизода на Игрите. То чест, то достойнство, то чудо се ля от екрана. Редакторите на предаването гладни няма да останат - ако им секне бизнесът, може да пишат оди за шефа и други евтинджос халтури на ишлеме. Дадоха заявка, че го могат днес.

Вчера беше по-приятно за гледане. Стана ми криво за Генчо, защото го харесвам. Но битката си беше между един, който умее да играе играта и един, който не умее. Жалко, че Жени не е супер топ атлет. Ако го имаше и това в добавка с останалата си игра и добрата подготовка на пъзели, щеше от две седмици да ги чака останалите на финала.

# 234
  • Козлодуй
Аз се радвам че Жорката отива сред финалистите Simple Smile

# 235
  • София
Важно за Максимал 2023 г.
Локацията ще е морето и ще има невиждани игри в България като ефекти, компоненти и сложност

Този път двойките ще знаят по-рано, че ще са партньори. Както в предния сезон, когато Веско и Роберта спечелиха.
За да имат време да се подготвят и стиковат. А ние ще узнаем по-късно, за да има съспенс и интерес.

Освен възможно най-добре подготвените топ атлети от най-популярните риалита у нас ще има и специален подбор след кастинг над професионални спортисти. Така че ще има сблъсък между риалити звезди (част от които и спортисти) и спортисти.

Сигурни участници засега:
Юлиян - сезон 1 от ИВ
Гого ; Валери ; Чакалов ; Михаела - от сезон 4 на ИВ
Ваня - от сезон 2 на ИВ

Слухове:
Филип и Алекса (ИВ) ; Валерия (Фермата)
Жоро от Фермата също подочух, че ще получи втори шанс

И тепърва ще има още много топ имена.

# 236
А може ли без безумния Съвет и да не отпадат толкова рязко. 😂

# 237
  • София
Юлиян и Ваня ще участват в два поредни сезона? Някакъв theme ли има сезонът или броя участия на играчите няма значение?

# 238
Юлиян и Ваня ще участват в два поредни сезона? Някакъв theme ли има сезонът или броя участия на играчите няма значение?
Вероятно защото отпадат рано и им се дава шанс.
Краси Джунов също отпадна рано в предишния сезон и беше веднага и в този.

# 239
  • София

Получават реванш в самия Максимал. 🙂
От Гуспата разбрах, че специално за Юлиян са ги заляли фенове с писма и молби, имало е и обвинения, че не сме видели нищо от него и т.н. Но той вече сам се е бил разбрал с Юлката така или иначе.
Другото което е: Всички топ имена от ИВ: Стоян, Боби, Тими и Морунов са искали да се бият с Юлиян. Дуели, битки, ама уви, само Боби (частично) и Стоян получиха така мечтания от тях сблъсък с емблемата на ИВ. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт