ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Нямам търпение за този Надкаст. Дано да е поне 3 часа. 🤣🤣🤣

# 211
  • София
Все отпаднала твърде рано, но ако не беше, ехеййй, чудеса щяха да станат.
Ваня в "Игри на волята" не отпадна рано, а часове преди финала, ако беше като в последните сезон - с трима финалисти, щеше да е сред тях, защото беше трета.

# 212
  • Sofia
Аз нямам против и Елизабет да отсъства от "ол старс"-а. Mr. Green
Мога да я заменя с един Любо,например. Wink

# 213
  • София
Айде на Юлката! 😎

# 214
  • Козлодуй
Уф аз заради гадния Юлиян не гледам Максимал - благодаря, че ми казахте, че ще участва да не го гледам

# 215
Хммм...:

# 216
Има ли доброволец да чуе и преразкаже тук подкаста на Ивайло с Финдо?

# 217
Три години го чаках този подкаст с Юлиян и го дочаках! Blush

Някой ако си общува с Туджаров и Неделчо, да им изпрати едно голямо Благодаря! от мен. Може и аз да им изпратя.

# 218
Аз съм като пристрастена - изслушах подкаста с Юлиян и... пак си го пуснах. 🤣🤣🤣 И се сетих, че епизодите от първи сезон ги гледах по 2-3 пъти всеки. 😊

# 219
Билянка, и аз съм така Blush Имам няколко любими битки на Юлиян и понякога, когато ми се гледа нещо зареждащо, си ги пускам.

Интервюто на Юлиян ми беше радост за ухото. Нещата се казаха, както са, въпреки че и тримата внимаваха, какво говорят. Само че ние като имаме вече базовата информация за преиграния финал и други неща, които са се случвали в сезоните на предаването, сме наясно коя половин дума за какво е.

# 220
Врабчо, а ти представяш ли си за каква воля става въпрос, след като по време на битката с тегленето на Март и Томас ръцете му остават без кожа, чак припада след тази битка, и със същите тези ръце завира Март с все металната сфера във вратата...

Що ли ми се струва, че след малко Лорчето ще блесне на тази битка:

# 221
Врабчо, а ти представяш ли си за каква воля става въпрос, след като по време на битката с тегленето на Март и Томас ръцете му остават без кожа, чак припада след тази битка, и със същите тези ръце завира Март с все металната сфера във вратата...

Абсолютно. И то воля срещу глупостта на екипа. Тупаревци трябва да дават курбан, че някой не се осакати повече в този първи сезон.

# 222
Морунов и Лили на финал! Моята двойка.

# 223
Да обобщим днешния Максимал: Участниците от Фермата масово са по-слаби на битките и в началото на днешния епизод бяха вече мнозинство в Съвета. Да добавим и двама от Един за друг там. Едната руса фермерска кака процеди през зъби, че няма да я бъде тази, участниците от Игри на волята да продължават и ще гласува за тези от Фермата. В резултат мнозинството от отпадналите, бидейки контнгент на Фермата и Един за друг, си пробутаха с гласуване "тяхната" двойка да продължи. От останалите три силни и заслужаващи двойки участници, продължи само една. Защо? Ми сигурно и авторите на предаването нямат кой знае какво смислено обяснение.

Фермата винаги ми се е виждала адски тъпо предаване и като гледам сега, е произвела доста неприятни селебритита.

На мен поредния плажен (в случая горски) Биг Брадър не ми се гледа. Юлката и Борислав отпаднаха. Пожелавам успех на Морунов. И мисля да не им генерирам трафик повече на тези от Максимал. Дано фермаджиите и почтитателите им оценят подобаващо предаването и го гледат. Язък за каста.

# 224
  • Другата България
Юли отпадна ли? Аз мислех, че е на финал, с такова впечатление останах от казаното от него.
След малко ще го гледам, а надкаста утре. Жалко. Съветът ли го прецака?

Общи условия

Активация на акаунт