ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В крайна сметка реших и Хелс Кичън да гледам.
Т.е. 4 от 4. 😮
Сървайвър разбира се е основен приоритет. Все пак това шоу е майката на всички родни шоута. А и си остава най-голямата ми любов. Вярвам и на повечето от тук пишещите.
Ергенът, Един за друг и Хелс Кичън ще ги гледам, но често и на фон, докато върша работа. Иначе няма как. Ще чета и пиша в темите им (то за Един за друг си е традиция, не съм изпускал тема), без тази за Ергенът, защото там ще се пише много (повечето неща женски спам) и нямам време просто, а и ме е страх от спойлери.

# 421
  • Велико Търново
А, аз Ергенът отново не мисля да си го причинявам.
За Сървайвър с тия 3-часови епизоди ще си помисля. Може би ще е на запис.
И въобще за всички риалитите се замислям дали да не си съставя график и да ги гледам с един ден по-късно, но затова пък с около 45 минути по-кратки.

# 422
  • Другата България
То май се оказа, че всички формати ще са с три часови епизоди.
Наканила съм се на “Сървайвър“ и “Хелс Кичън“, да видим. Със сигурност едното ще е на следващия ден, ако не и двете, да не говорим, че може и да са след няколко дни. Това ми убива/ще ми убива удоволствието от четенето и писането по темите, много обичах да коментирам в реално време, сега не виждам как може да се случи.
Изобщо, сбъркан сезон.
Иначе по мои сметки “Кланът“ трябва да свърши точно на 17 ти, този сезон.
“Вината и Буквите“ също ще доглеждам.
Изобщо няма да имам време за всичко, ще е колкото може. Да не говорим за “Сървайвър“, че не мога да го приема като такъв и това е, за мен си е ББ, а пък и с този водещ съвсем омазаха работата.

# 423
  • Велико Търново
Ергенът е 2 часа, а на Един за друг само петъчният епизод е 3, в сряда и четвъртък са двучасови.
За Кланът предполагах, че може и да приключи дотогава. Значи като нищо може да се окаже така.
Всъщност, ей сега погледнах - и в Уикито са го написали. Правилно смяташ, Merri_An. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 23:22 от DamaPika

# 424
  • Козлодуй
От коя дата започва Сървайвър? Ще бъде ли в конкуренция с капките?
От понеделник започвам да гледам Голямото преследване Simple Smile
А Стани богат от кога ще бъде ?
Това ще гледам аз - Капки, Преследване и Сървайвър и Стани богат Simple Smile

# 425
  • София
На 18 февруари започва Сървайвър.
А от седмица 2, регулярно ще се излъчва неделя, понеделник и вторник за около 3 месеца.

# 426
  • Русе
В къщи от изброените сме се спряли на капките и Стани богат
От коя дата започва Сървайвър? Ще бъде ли в конкуренция с капките?
От понеделник започвам да гледам Голямото преследване Simple Smile
А Стани богат от кога ще бъде ?
Това ще гледам аз - Капки, Преследване и Сървайвър и Стани богат Simple Smile

# 427
Аз след първи сезон на ЕзД започвах да гледам и втори, след това и трети и сравнително бързо ги зарязвах. През тази пролет за първи път даже няма да го почна, но ще се пробвам с Ергенът на запис, ще хвърля поглед и на ХК също така. Но основен формат за мен ще е Сървайвър.

# 428
Няма да има мъже срещу жени в ХК, а млади срещу опитни. 18 участници. Нищо не се споменава за другите двама готвачи.
https://nova.bg/accents/view/2023/02/06/400280/%D0%B1%D0%B8%D1%8 … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 429
Опитни, от чужбина, от не знам къде, а после цял сезон се мъчат едни поширани яйца да направят Joy
И понеже не ми се вярва, че човек, влизал в ресторантска кухня, не може да приготви едно яйце, се надявам продуцентитИ да са сменили плочата за този сезон и да не изкарват участниците пълни некадърници.

# 430
Нали трябва да ги покажат, колко са "израстнали и задобряли" под крилото на шефа 😃

# 431
  • Великобритания
какви поширани яйца бе , те омлет не мога да спретнат хаха , изобщо повечето са много зле , без никаква подготовка

# 432
  • Русе
Стани богат стартират на 13.02  В къщи него чакаме.

# 433
  • Козлодуй
Преследването вече започна и много ме кефи мъдреца беше първи изяде ги 12 стъпки за отрицателно време Simple Smile Участниците бяха средна хубост но стигнаха и 4-мата за последното преследване Simple Smile
 Благодаря, за информацията за Стани богат Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 17:27 от pvacheva

# 434
Преследването вече започна и много ме кефи мъдреца беше първи изяде ги 12 стъпки за отрицателно време Simple Smile Участниците бяха срена хубост но стигнаха и 4-мата за последното преследване Simple Smile
 Благодаря, за информацията за Стани богат Simple Smile

Ах, много се ядосах на последното Преследване Grinning Единият участник бързаше да натиска бутона и даде някои грешни отговори. Как не го ошамариха останалите.
Когато са повече хора на финала, реално си пречат повече, отколкото да си помагат. Един-двама срещу Преследвача е оптималната бройка, за да имат шанс.

Общи условия

Активация на акаунт