ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
До 7ми сезон на фермата в къщи бяхме фенове. Определено 8мия сезон беше боза и не ставаше за гледане.
За мен - обречена е каузата на Нова предварително през тази пролет. Нямат адекватен отговор на БТВ.

С уговорката, че Нова не ми плащат заплата, нито че въпросът е от голямо значение Joy , но моето впечатление е обратното.
У нас, например, Бтв не се гледа от 10+ години, с много малки изключения, и каквото и да пуснат, няма да го загледаме.
Когато си говоря за предавания с хора около мен, впечатлението ми е същото: Масово, най-големият процент, не гледат нищо от тези предавания и ме гледат като голяма бяла птица, когато отворя дума. От малцината, които следят нещо, се гледат нещата на Нова - Капките и Игрите, както и предаването на Кънчев. Имахме едни фенове на Фермата около нас, но те последния сезон го смениха категорично за Игрите, защото онова не се гледало вече.
От нещата по Бтв съм чула да има сериозен интерес само към Съни бийч (ако не бъркам името на сериала).

# 406
Вкъщи bTV също не се гледа. Семейно (ще) гледаме Капките и Хелса. На запис, ако имам време, ще гледам Един за друг и Сървайвър, а в реално време Голямото преследване.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 11:01 от Bilyana14.

# 407
  • Другата България
Аз ще си довърша “Вина“, “Кланът“ и “Войната на буквите“.
Преследването когато мога, а между “Сървайвър“ и “Хелс кичън“ все още се двуомя.
Едното ще го гледам изцяло, а за другото на запис когато мога и ще чета в темата, то за Хелса аз май ще я правя....бях забравила и това.

# 408
Аз даже мислех да питам дали вече има тема за Хелса, че да се запиша. Wink

# 409
  • Другата България
Аз даже мислех да питам дали вече има тема за Хелса, че да се запиша. Wink
Дано утре ми остане време, все си казвах, че има....то и има де. Месец има, ще гледам в най-скоро време да го направя.

# 410
  • София
Хелс Кичън също е Биг брадър, ама в кухнята... То даже е на Тупарев.

# 411
На тупаревци и концерт на някоя филхармония да им дадат да излъчат, и него ще превърнат в Биг Брадър. Това е своеобразен талант. Нищо, че ние не им го оценяваме подобаващо.

# 412
На тупаревци и концерт на някоя филхармония да им дадат да излъчат, и него ще превърнат в Биг Брадър. Това е своеобразен талант. Нищо, че ние не им го оценяваме подобаващо.
Мхм.
Точно като в онзи стар виц - вече десети път го сглобявам този хладилник и все автомат Калашников се получава в края Simple Smile

# 413
И в Хелс Китчън щяло да има звезден... или "звезден" отбор (трети). Ще ходят по домовете на участници... и ей ти три часа... 🙄
https://nova.bg/accents/view/2023/01/28/399244/%D1%88%D0%B5%D1%8 … 0%BD%D0%B8%D0%BA/

# 414
Скоро няма да останат предавания за всички наши "известни " сънародници 🤣🤣🤣
Бройките са запълнени

# 415
  • Русе
Joy
Скоро няма да останат предавания за всички наши "известни " сънародници 🤣🤣🤣
Бройките са запълнени

# 416
Мдаа, развиване на елемента Биг Брадър за сметка на кулинарния. Дано не забравят, че все пак трябва и да се готви в това предаване. И какво - сега за наградата ще се състезава и звездният отбор ли? И ще дадат наградата на някоя поредна инфлуенсърка? Сакън да не дадат парите на някой, който умее да готви.

# 417
Май трите отбора в ХК ще са водени от тримата готвачи...
https://www.flagman.bg/article/285892

# 418
Ще ми бъде интересно да ги видя заедно. Не съм ги гледала по другия канал.

Аз пък си пътешествам с Туджаров пак в инстаграм. Не знам как му се получава толкова добре, но факт, че му се получава.

# 419
Ооо, и аз обикалям из Тайланд 😁. Даже се усещам, че чакам с нетърпение да качи ново стори. Малко ми идват. 🙃
Новият подкаст на Неделчо и Стратимир някой гледа ли го. Лично аз не бих си причинила... Стратимир.

Общи условия

Активация на акаунт