ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Врабчо, можеш да си спокойна. Надали някой ще ти се разсърди, защото НЯМА някой, който да харесва това.....НИЩО от Алиекспрес.
Ето мнението ми от темата за “Сървайвър“.
Цитат
Аз съм в темите за Сървайвър още от първи сезон, обаче, за първи път в тема за формата стигаме до там да пишем за други формати и участниците в тях, както и да се гледат два формата паралелно! Това за мен е най-големия показател за сътвореното нищо, което върви по БТВ. И държа да подчертая, че в този си вид този формат вероятно някъде, а защо не и у нас би имал своята аудитория, привърженици, фенове, хора, които пращат СМС-и за своите любимци. Но защо, защо /дори не знам от кой зависи/ на турските продуценти им е позволено да ползват именно думата “Сървайвър“, за да рекламират и промотират някакъв ...дори не знам как да го нарека, някакво средно нещо между състезание на плажа и реклама на смешни хора, опорочавайки този иначе страхотен формат в оригиналния си вид? То е ясно, че рекламата и приходите от нея са водещи, но няма ли някакъв патент, “търговско наименование“, което да е с авторски права? Вероятно говоря глупости, но търся за какво да се хвана, за да “успокоя“ себе си най-вече след видяното тези два дни. Нито регламентът е сървайвърски, нито игрите са такива, нито участниците са там с цел “да оцеляват“, нито съветите са съвети, нито условията им са на оцеляващи, за гласуването на зрителите да не говорим. Сътвореното е някаква компилация с елементи на “Сървайвър“, “Фермата“, за ИВ не съм сигурна, ББ /дори не ВБ/, и спомени от едно време с “Бързи, смели, сръчни“. За какво обезопасяване да говорим изобщо, поне до момента, след като просто нямаше какво да се обезопасява, нито имаше трудност, нито тежест, нито ...абе нищо до момента не изискваше някакви специални необходимости от обезопасяване. Половината от “участниците“ там са с физическа подготовка на кота нула, заради това игрите и са с такава степен на “сложност“ и тежест. За сметка на това пък вече са с претенции за храна, вероятно и за други екстри, които също така вероятно са им обещани.
Дори не съм разочарована, тъжно ми е като зрител, който от години е в “Сървайвър“ не само у нас, дори и нещата да станат “УАУ“ след месец, а не вярвам - поне от Сървайвърска гледна точка с този регламент, горчивината остава. И да, Карамазов и Ауткаста трябва да почерпят, че не са част от нищото от Алиекспрес.
Чакам с нетърпение коя от Джовисните там ще е в ролята на малката булка.....

Чакам Кичъна след малко, да видим там как ще е.
Снощи паралелно с нищото гледах и “Капките“. На прима виста ми допадна. Естествено, за Влади Михайлов съм. Heart

# 451
  • Велико Търново
Бях решила, че ще загърбя Сървайвър, още докато четях, че ще е нещо различно. Тричасовите епизоди окончателно ме отказаха. Сега основно съм на Нова. По bTV ще гледам единствено Мен не ме мислете, и то сигурно ще е с връщане през уикенда.
Merri_An, Кланът не свърши, нали? Има и следващ сезон?
Ооо, сега погледнах - той в момента върви в Румъния. Тъкмо докато дойде време да го дадат у нас, ще съм забравила Joy

# 452
  • Другата България
Да, има втори сезон.
То и не свърши никак първия.

# 453
  • Велико Търново
Да, беше просто като край на нормална серия.
Не знам защо си бях втълпила, че ще приключи.

# 454
  • София
Никога няма да предам Сървайвър, особено за формат на Тупарев, който редовно се подиграва със зрителите и при него всичко е лъжа и измама.
Но аз съм като Соломон, ще следя всичко доколкото мога. Доста неща за фон само, че няма как, уф.

# 455
  • Другата България
О, разбира се.
Аз също никога не бих “предала“ “СЪРВАЙВЪР„.
Не само заради формат на Тупарев. Заради никакъв друг формат, или сериал, или дори мач от СП.
Това, което се излъчва в момента по БТВ, е всичко друго, но не и “Сървайвър“. Едно име не прави формат, или сериал, или каквото и да е друго. Марки се крадат редовно, това е същото като турския “Персил“, който си донесох от Одрин щото е по-евтин, а той се оказа обикновена....сол, която изхвърлих, но понеже преди редовно ми донасяха от Германия “същия“ “Персил“, разбира се, по-скъп, сега реших да си направя експеримент. Е, човек се учи от грешките си все пак. Та и с това ....нищо от Алиекспрес същата работа. Минало покрай “Сървайвър“. Истинските фенове се отказаха още след първи епизод, аз стоически издържах и втория. Останаха сеирджиите, когато хвърлям по едно око, и аз заради това ще го правя - заради сеира. То си личи и по темата, 2/3 от коментарите са критики, подигравки, коментари за това как се пише думата воЙн, преразкази на конкурентни формати....най-големия коректив е именно негово величество зрителя. А той за момента пише слаб 2 на излъчваното с марка “Сървайвър“.

# 456
Аз си отдъхнах, че дуетът в Капките не е този, от който и аз започнах да се притеснявам. Харесаха ми определено.
ММ взе, че реши да даде шанс на новия "Сървайвър" (кавичките са стилистично натоварени 🤪🙃)... Цели 15 минути му го дава... 🤣 Даже и аз се отказвам да го гледам на запис... Знаете, за Сървайвър ме запали страстта на Дяволчето, Бенгън и Мери, ама туй нящо... тц.
Даже като цяло скучноватият Един за друг ми беше интересен и забавен. Краси Радков определено вкара свежест в предаването.
Хелсът с тези тричасови маратони обаче не става за семейно гледане, както досега. Гледаме заедно каквото успеем, после аз доглеждам, когато мога...

В момента най се забавлявам с... Туджаров. Чак му се чудя кога намира време (заради това обикаляне) да ми отговаря на шеговитите коментари към сторитата. 🥰

# 457
  • Козлодуй
Много ми харесва Сървайвър но нямам време да го напиша защото гледах и капките и ги гледам по малко на запис - тази година всички са надминали себе си - изключително съм доволна Simple Smile

# 458
  • Другата България
Така , надминали са себе си, факт.
Ама в отрицателна посока.
Всъщност, продуцентите на “Малката булка“ са съвсем нови и непознати на нашия ТВ пазар, тъй че лично аз нямам база за сравнение с техни формати.
“Капките“ и на мен ми допаднаха, да.

# 459
  • Козлодуй
Защо отрицателна посока - не разбирам? Аз си ги харесвам иначе нямаше да ги гледам. Е не ми хареса благотворителния сезон но просто не го гледах на капките иначе Сървайвър ме грабна и не мога да се отделя от екрана даже изостанах със Стани богат но слава богу го повтарят, а сутринта много рано си пия кафето с Голямото преследване изобщо много силен сезон Simple Smile

# 460
  • Другата България
Защото този формат, турския, няма нищо общо с оригиналния “Сървайвър“.
Само името са взели, нямам представа защо.
Просто правя сравнение между двата формата.

# 461
  • Козлодуй
Кой турски гледаш? Аз имам на в предвид този по БТВ. Защото днес видях тема във форума за някакъв американски и турски ли имало сега научавам Simple Smile

# 462
  • Другата България
Темата във форума е за “Сървайвър“, който върви по БТВ, да.
Но, това няма общо, ама нищо общо с оригиналния “Сървайвър“, като концепция имам предвид.
Ето, това е за сегашния
https://lifeonline.bg/bg/turski_medien_magnat_shte_snima_bylgarskiqt_survivor
А иначе, Survivor е американско риалити шоу, започнало по телевизия CBS през 2000 година с първи сезон в Борнео. Нищо общо с това, което гледаме в момента, или пък със сезона по БТВ миналата година, който беше продукция на Евтим Милошев
Ето за оригиналния Сървайвър.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Survivor

# 463
В неделя вечерта отворих темата за "Сървайвър" и попаднах на коментари за... "Като две капки вода". Simple Smile В първия момент реших, че съм объркала темите. Това е много показателно за продукцията на бТВ - толкова да е слаб продуктът, който предлагаш на зрителите, че те да коментират предаването на конкурентната телевизия.
Аз се отказах от "Сървайвър" от Али експрес, нямам време за губене.

# 464
Здравейте. Гледам само Хелс Китчън, че мой приятел участва в предаването, а и си го следя от Сезон 1 и съм фен на Американската версия. Ергенът ще гледам, ако имам време и приключвам. В теми няма да участвам, освен тук, Игри на волята и тази със спойлерите.
П.с Малкият е доста болнав и нямам време за нищо почти. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт