ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз гледам доста от предаванията, тъй като за съжаление имам доста свободно време.
Гласувах за Сървайвър и Вина.

Сървайвър започна много слабо, но на мен ми харесва как е сега, държи ми интереса определено.

Ергенът, не е лошо, но става скучно с предвидимостта си. Генчо си е харесал една и това е, не знам ще има ли обрат, но в момента усещането е, че човек гледа предаване с ясен победител и са безсмислени следващите епизоди. Държи се и леко неприятно с другите, все едно всички са длъжни да го разбират него, а той тях - не.

Хелсът, не е моят формат, гледам само като имат по-специални задачи. Много ми харесаха визитките, първото готвене, после с тримата шефове, но като започнат крясъците и хвърлянето на храна, сменям канала. Някои пишат, че в Ергенът много се карат, то там е по 2 минути на епизод. Струва ми се по-слаб сезон, омръзва с тези тричасови епизоди, но аз не съм критерий. Фаворит ми е Виолета.

Един за друг, Краси е слаб водещ, двойките не ми харесват, но поне са вкарали нови игри.

Капките, има баланс между справящи се и слаби, гримът обаче е зле. Държат си едно ниво като сезон.

Последният печели имаше много силен месец с Големия шлем, беше интересно.

Стани богат, си държи постоянно високо ниво и раздават добри суми.

Голямото преследване, ок е, забавно, но винаги ми оставя впечатление за нагласяване. Не мисля, че им казват отговорите, знаят си преследвачите, но Кънчев чете с различна скорост и са различни сложност въпросите.

Сериалите:
Вина много ми хареса, лек и приятен.
Мен не ме мислете ми беше фаворит, не съм гледала още този сезон, ще го направя като свършат предаванията, но в края на втори стана голямо разводняване.

Войната не ми допадна, изгледах първите пет епизода, но много се различава от истината. Целяли са прилика с ГоТ, но не се е получило.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 16:22 от Niya-

# 646
Въпреки, че не съм гласувала в анкетата, да си кажа, че гледам Капките и Хелса. Гледам Голямото преследване от време на време, както и Това го знам (което може да се прекръсти и на Това не го знам Sunglasses ) И понеже вечер Нова върви по инерция на екрана, може да се каже, че хвърлям по едно око на Кошмари в кухнята,  Много мой човек и Един за друг. Но не се заглеждам с особен интерес.

# 647
Гласувах за Хелс Китчън и Капките, макар че гледам и Един за друг. Често, докато слагам масата, си пускам Голямото преследване. Ако участниците са интересни, мога и да го догледам.

# 648
  • Другата България
Благодарности на Дяволо за идеята за анкета, имаше нужда малко темата да се раздвижи надявам се, предоставям му картбланш оттук насетне да я развива, надявам се подобни питания да стимулират повече хора да пишат за ТВ полусезон като цяло - сегашен, минал, предстоящ.
Въпреки, че сериалът, който за мен е “хит“ на вече почти отминаващия полусезон, а именно “Вина“, приключи, то той е на първо място за мен по гледаемост и интерес, страхотен, направен много добре, с перфектен каст, и .....претупан финал, но то пък не може всичко да е ок. Както писахме и в темата за него, вероятно е имало подготвени два финала според нагласата на зрителите за втори сезон и обявения вече такъв. Силно се надявам да не “сбозят“ работата и не превърнат това ТВ “бижу“ в сапунена драма, защото ще ме е много, ама много яд. Личен Оскар за мен в този сериал заслужава Михаил Билалов, който изгради много добра роля и влезе в образа на Бончев като у дома си. Прекрасно партньорство с Параскева Джукелова, а личното ми откритие е Владимир Зомбори, към когото в “Сърцето на машината“ и “С река на сърцето“ не проявих никакъв интерес, за което изпитвам.....вина. Blush
Гледам и “Войната на буквите“, много хейтен сериал, не, че съм очарована от разликата между сценарий и история, като развлекателен го следя, но пък Теодора Духовникова и Иво Андонов Joy играят като....., и за мен е удоволствие да ги гледам. Не само тях, и Ненчо Костов и Даниел Върбанов, които също са ми нови лица, а Климентина Фърцова е направо наслада за очите с присъствието си, тя и във “Вина“ участваше, нея я “познавам“ от “Белези“.
Започнах “Хелс Кичън“ с голям ентусиазъм, до момента нямам пропуснат сезон, все още когато мога на запис въртя епизодите, но този сезон нещо издиша. Първо - тричасовите излъчвания за мен са проблем, и то голям, за всички формати. Второ, с този звезден отбор, естествено съчетан с тричасовите епизоди в понеделник съвсем ме загубиха, защото особено напоследък повечето от времето е чист пълнеж. Да не говорим за участниците, невероятно слаб каст, особено женски, щом хора като Наталия и Цвети вероятно ще стоят докрай, само за да има жени, нещата за мен са трагични. При мъжете пък много его, много тестостерон, много ...понякога шум за нищо. Хората, на които симпатизирах, отпаднаха, един Иван и един Кристиан ми останаха. И естествено, Виктор Ангелов. Heart Заради него основно гледам.
За сметка на Кичъна от две седмици се върнах на “Сървайвър“. Него пък го започнах първоначално и приключих скорострелно с епизод едно, който беше абсолютен провал, но добре, че останах да чета темата. И от нея разбрах, че епизод след епизод нещата се променят, в положителна посока и насока, разбира се, имам много критики и забележки, именно защото всичко се прави в движение и ощетява вече отпаднали участници, но определено ми приковава вниманието повече от Кичъна. Вече. А и както винаги, в темата е много забавно, има много познати муцуни и много истински ценители и любители на “Сървайвър“, с които си попържаме на воля и се смеем на “известните“.....участници. Страхотни изцепки има във формата, за сметка на мисъл и размисъл, има и страсти, има и от всичко по малко. Дори Ваня Джаферович не ме дразни, ама изобщо, човекът се старае, личи си, а аз уважавам хората, които се вслушват в мнението на тези, от които зависят.
И накрая, “Капките“. Там е ясно, абсолютен фаворит ми е Влади Михайлов, Heart, страхотен певец, музикант, талант. Стискам му палци и на краката, заради него се стремя да не пропускам епизод, но при наличието на Тома мисля, че ще му е много трудно да спечели.
Иначе личната ми приятна изненада както вече писах, са Димо и Ралица. Представят се страхотно до момента.

Гледам и “Голямото преследване“ и “Стани богат“, но ми е много трудно да е редовно и те са в графа “когато мога“.
Тъй. Отчетох се. В анкетата “Сървайвър“ и “Вина“.

# 649
Тази тема фамилно наследство ли е, та някой да преподставя картбланш на някого да я развива.
Съвсем се обърках вече, къде се намираме.
Темата я развиваме тези, които активно пишем тук през цялото време. По едно време трима си пишехме и си отговаряхме сами. Ако не пишех аз, заедно с още 2-3 човека, щяхме да седим на трета страница на пета тема още. Не съм знаела, че трябва да изчакам картбалнш от някого за това.

# 650
  • Другата България
Не бях влизала в ИГ от.....дори аз не помня от кога.
Отварям преди малко, и попадам на Веско със супер мацка.
Явно е поредната, но тази изглежда много добре. Бравос!

Един от моментите, заради които гледам /х/ Хелс Кичън.
Много ми липсват тримата заедно.

# 651
  • София
И аз много ги харесвам тримата заедно и като формат много ми допада Мастършеф. Жалко, че пропадна.

# 652
  • Другата България
Да, на мен също, аз всъщност с него “стартирах“, тримата заедно бяха страхотни.
После Ангелов като се отдели, заради него започнах “Хелс Кичън“.

# 653
Новината, че новия сезон на ИВ ще се снима в Турция е добра, даже много добра.

# 654
  • София
Да, да се надяваме, че това ще означава по-малко спойлери, които адски много ме дразнят и бъркат в здравето.
Стига да е истина де, ще видим, но е с голяма доза сигурност тази новина.

# 655
Мен не ме бъркат спойлерите, но окупирането на малкото ни по-отдалечени плажове никак не го одобрявам. Така че ако в Турция са съгласни да нямат достъп до някой плаж заради снимки, аз също подкрепям да се преместят там.

# 656
  • Козлодуй
Оф тая анкета мога да посоча само 2 отговора посочих Капките и Сървайвър, но гледам освен тях Стани богат и Голямото преследване - страхотни са Simple Smile
Много съм благодарна на БТВ, че отстъпи на Нова неделята  - много са нахални от нова телевизия - също както Софиянци си мислят че са цяла България Simple Smile
Много съм възмутена от Съвайвър че промениха правилата за да не изпуснат интересния участник - Божана - сега пък остров на  отшелник - аз я искам вън от играта - ужасна е Божана Simple Smile
И Едис взех да не понасям Simple Smile

# 657
  • София
pvacheva,
А за кои стискаш палци ако не е тайна? Да разбирам, че Едис и Божана са ти на дъното, а на върха има ли някой? 🙂

Врабчо,
Айде де, няма ли да почваш Йелоустоун сагата... 😎

# 658
Така съм потънала в сагата 'Седми клас', че нямам време за света извън това приключение Joy

# 659
  • Козлодуй
Моето мнение силно се различава от тези на форума най-вероятно Simple Smile Ти сигорно ще кажеш че харесваш Едис защото както казва той си играе играта но в един разговор чух от участниците че извън камерите е груб с участниците - разбирам че за да направиш твърда коалиция е необходимо малко да си безкомпромисен но според мен това произлиза от факта че сексуалната му ориентация не е нормална Simple Smile
Отначало не харесвах Мария заради нелепата външност с пердета за бански но сега ми се струва едно добро дете Simple Smile
Нямам представа кой ми най-харесва - за сега в топ ми е Ервина ли беше - нещо ми изневерява паметта Simple Smile От мъжете Даниел - макар да е прекалено искрен - според мен е страхотен защото е от нашия край Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт