ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 971
  • 736
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Аз също препоръчвам "Avatar: The Way of Water" (както и първия филм от 2009 г.), невероятно зрелище, ето и кратък клип за това как е заснет и огромния напредък на технологиите:

"Wednesday" също изгледах и ми хареса. Сега гледам спиноф-а на "Свръхестествено" - "The Winchesters" по HBOMax, но по-скоро по задължение, тъй като гледах оригинала. Grinning

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:14 от La Vikinga

# 346
  • Sofia
Благодаря за предложенията,Дяволче,ще се възползвам.
Аз тези дни точно догледах Домът на дракона,че го бях занемарила покрай Игри и Ферми.Щеше ми се по-завършен финал да има,ама...Нещо чува ли се за нов сезон дали и кога ще има?

Честита Коледа и весело посрещане на Новогодишните празници и от мен,момичета и момчета! Heart
Много здраве,любов ,щастие,топлина и уют да има в домовете ви!
Черпя ви с каквото остана от тазгодишните ми меденки.😉😀

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 01:56 от avi10

# 347
Черпя ви с каквото остана от тазгодишните ми меденки.

Меденките са разкошни! Heart Eyes

# 348
О, Ави, невероятни са! Респект, момиче!

Аз пък ще ви почерпя с един коледен СтоЕнчо:
Скрит текст:
Започвам да се притеснявам за това момче... След драмата му с оназ мома, на която предлага в Игрите, не съм виждала негови снимки с момиче. Само тренировки и реклами качва...

# 349
Може да решил да е по-потаен по личните въпроси. Което, само по себе си, е чудесно решение, смятам Sunglasses

# 350
  • София
Аз тези дни точно догледах Домът на дракона,че го бях занемарила покрай Игри и Ферми.Щеше ми се по-завършен финал да има,ама...Нещо чува ли се за нов сезон дали и кога ще има?

Сезон 2 със сигурност ще има, но няма да е по-скоро от лятото на 2024 г. Късна пролет, ранно лято на 2024 г. някъде.

# 351
# 352
# 353
Аз също препоръчвам "Avatar: The Way of Water" (както и първия филм от 2009 г.), невероятно зрелище, ето и кратък клип за това как е заснет и огромния напредък на технологиите:

"Wednesday" също изгледах и ми хареса. Сега гледам спиноф-а на "Свръхестествено" - "The Winchesters" по HBOMax, но по-скоро по задължение, тъй като гледах оригинала. Grinning

# 354
За много години, банда!

Малко кадри от ИГ.
Филип и Семира:
Скрит текст:

Генчо и приятелка:
Скрит текст:

Кучето на Генчо:
Скрит текст:

Котката на Генчо:
Скрит текст:

Вальо и Елия:
Скрит текст:

Мани 2.0:
Скрит текст:

Влади Михайлов в операта:
Скрит текст:

# 355
И Семира май е добавяла джуки...

# 356
  • Козлодуй
Много са хубави като се нагласят Simple Smile
Аз са сега гледам само Стани богат и Голямо преследване но осъзнавам че ги повтарят и погледнах тук във форума се говори за втори сезон на голямото преследване та така разбрах че е свършило и се натъжих, но пък ми остана време да чета та сега съм се захванала с интересни романи и мисля да гледам Книгата на Бобафет

# 357
  • Другата България
Здравейте ТВ маниаци, нощес се сетих, че не помня дали ви честитих Новата 2023 година.....срам, срам! Върнах, добре, че сме си само ние - не съм. Та - ЧНГ, на всички пишещи /колкото и да сме малко/, и на четящите също! От здраве да не се отървете, вие и вашите семейства, и да се наслаждаваме още дълго време заедно на любими формати и сериали! Heart
Аз работих на 31 и 01 по 12 чАса, а на 31ви вечерта се разболях от един от актуалните вируси за момента, та до вчера го влачих, естествено, работейки. Уж леко мина, но това ми е извинението, че съм забравила да ви честитя. Да си кажа.
Иначе какво гледам....бях се зарекла да е нищо, щото ми държеше “влага“ недоспиването от есенния полусезон. Да, ама не. Зарибих се по скандинавски сериали, негледани, и ударно отхвърлих и трите сезона на “Пътят на парите“ /Bedrag/. Препоръчвам, финалът не ми хареса, тежък е, макар и много реалистичен. После изгледах Pagan Peak a.k.a. Der Pass /също препоръчвам/, а в момента гледам Midnattssol. Снощи пък започна по Канал 1 “Вина“, който няма как да пропусна - вино и лозе са неочаквано добра комбинация, от понеделник пък започва по БТВ “Кланът“.. И от нищо, отново стана много нещо. Добре, че всички сериали са кратки, а и този по Канал 1 е само веднъж седмично.
И, те така.

# 358
Аз в момента се радвам на повторенията на Голямото преследване. Изглежда съм пропуснала доста интересни епизоди.
Иначе съм изоставила телевизията, защото вкъщи се въртят цели сезони на любими стари сериали и за друго не ми остава време, защото учебната година тази година ни е много тежка.

# 359
Някой знае ли какво ще дават по Нова? Дали ще продължат с "Голямото преследване"? Искрено се надявам да махнат повторенията на Черешката от 17 часа и да дадат нещо по-интересно. За мен поначало това е тъпо и скучно предаване, като няма друго по-интересно, го гледам от 20 ч., но и от 17 - вече ми идва ту мач.

Общи условия

Активация на акаунт