ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 971
  • 736
  •   2
Отговори
# 330
Е къде без Виктория?

# 331
  • София
По бнт се задават два български сериала, на които ще дам шанс. Единият е Вина, бях ви писала за него, че се снимаше още преди С река на сърцето /много от кадрите са от винарната на моя приятелка/. Съдейки и по трейлъра ще е близо по сюжет до реката, а той определено не ми хареса въпреки желанието, с което започнах да го гледам. Надявам се този да е изпипан, оставиха си много повече време за постпродукция.

Вина ще е от 5 януари всеки четвъртък. Трейлър:
https://www.youtube.com/watch?v=QWtcTqZdC6M&ab_channel=%D0%9 … D0%91%D0%9D%D0%A2

Войната на буквите - от 15 януари, много ми хареса трейлърът, напомня на GoT, но авторката на книгата ми е малко противоречива, така че не знам дали историята ще е добра. Трейлър:
https://www.youtube.com/watch?v=UnQC1_oJ4Ys&ab_channel=%D0%9 … OfLettersTVseries

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 17:45 от Niya-

# 332
Аз ще гледам Войната на буквите заради част от екипа. Но вероятно няма да го гледам, когато се излъчва, а ще изчакам да минат всички епизоди и ще ги изгледам наведнъж. Така ще си спестя загубеното време, ако се окаже, че от някъде нататък не става.

# 333
  • София
Ето кои са сигурните спортисти за Максимал 2023 г.
Брей, Мария Гроздева ще е лице на сезона.

# 334

Весела Коледа, любима банда! 🥰😍
Бъдете здраве, много щастливи, все така остроумни и интересни и посрещайте всеки нов ден с усмивка и добро настоение!
🎄🎄🎄☃️☃️☃️ (макар че, като гледам слънцето навън... 🏖🏖🏖... 😜)!

# 335
Благодаря, Билянка! Grinning
Честита Коледа на всички!
Бъдете здрави!

# 336
Весела Коледа!
И нека станат чудеса и се сбъднат желанията на всички))

# 337
  • Другата България
Честито Рождество Христово на всички ТВ маниаци! Бъдете здрави, вие и вашите близки! Heart

# 338
Малко коледни снимки:
Анка:

Милена:

Елизабет:

Мани 2.0:

Михаела:

Гената:

Филип:

# 339
Хубави снимки Simple Smile

Гледах Генчо и приятелка в Черешката. Още по-симпатичен ми стана, а и девойката е готина. Като се махне продуцентската намеса в Игрите и опитите им да създават образи, болшинството от участниците се оказват много по-свестни хора извън тупаревското предаване.

Е, Алекса и Елица няма да си ги причиня, за да гледам, колко добре си прикрива агресивността Алекса по другите предавания. Но - като изключим двама-трима, все пак болшинството от тазгодишните участници в Игрите са доста приятни за гледане и слушане.

# 340
  • София
Весели празници!
Бъдете здрави и усмихнати! 😊

В момента следя само едно предаване: ''Голямото преследване'' по НОВА
То други останаха ли на линия?

Препоръчвам няколко филма и сериала, изгледани наскоро:

Филми:

Идете на кино, по възможност на Аймакс и се потопете в магията на Пандора! Невероятна красота!

Fall
Не е за хора със слаби сърца... Не знам как са го заснели, но визуално е буквално спиращ дъха.
Историята е семпла, ама оставете я нея...
Той е по торентите

Сериали:

House of the Dragon
Не е задължително да сте гледали Игра на тронове.
Велик сериал, какво да ви кажа, просто гледайте. Класика в жанра! Има го в HBO Max и по торентите

Wednesday
На Нетфликс. Има го освен в Нетфликс и по торентите
Изненадата на годината за мен. Невероятен.

His Dark Materials
Има го в HBO Max и по торентите
За разлика от горните два, този приключи. Общо са 3 сезона с 23 епизода, т.е. нищо.
Невероятно фентъзи, истинска магия. Горещо препоръчвам.

# 341

Wednesday
На Нетфликс. Има го освен в Нетфликс и по торентите
Изненадата на годината за мен. Невероятен.

Става ли за гледане от дърти хора? Sunglasses Хлапетата около мен го харесват и бях останала с впечатление, че е нещо тийнейджърско.

# 342
  • София
Става, става.
За всякакви възрасти е. Simple Smile

# 343
  • Козлодуй
Diavolo, благодарение на твоята тема за Междузвездни войни загледахме с ММ Оби Уан Кеноби Simple Smile Благодаря за предложенията Simple Smile

# 344
  • Великобритания
мерси за предложениятя
гледахме оня ден Аватар на 3Д , лелее, страхотен е ..детето 3 часа не мръкна, не гъкна - само гледа с отворена уста , Супер е
Wednesday не ми харесва засега , ама малката го зяпа , та и аз покрай нея

Общи условия

Активация на акаунт