ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Аз доколкото знам от хора от неговия сезон, не я е бутнал още, защото го е страх, че Юлиян ще спечели делото и ще го накарат да връща парите Grinning

Това е голям майтап.

п.п.Ейй,ама друго си е,като не те гледа човек с онзи аватар.😁

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 22:32 от avi10

# 316
На това дело на Юлиян вижда ли му се краят, въобще.
Не мога да разбера, защо не показват резултатите от прословутия смс вот от тогава. Единият вариант е да имат какво да крият. Другият - да чакат Юлиян да си прахосва времето и парите по дела, а те да му гледат сеира.

# 317
  • Другата България
За мен е първия вариант, но това сме го говорили мисля.

# 318
  • София
Със сигурност Добрин е похарчил част от наградата, още същата година дари сума за няколко каузи в родния му град. Т.е. вероятно това е малка част от наградата, но със сигурност не я е пазил.

# 319
Той не е и длъжен да дава отчет, разбира се. Просто ми беше любопитно.
Мисля, че Андрей от трети сезон беше споменавал нещо за това, какво планира за парите. Докато за Милен не съм чула.

# 320
Ако ви се слуша Влади Михайлов и сте наблизо:

Или ви се гледа Фейгин:

# 321
  • Другата България
Ех, не съм наблизо.....

Но пък вече ми става досадно от това навиране на книгата за Джаферович. Едва се отървахме от един, другия излиза постоянно от всякакви реклами, сега и книга ще му промотират. Аман. “Аз още броя дните“ на същия автор си заслужава да се прочете, защото ще се запомни и дълго време ще се мисли за нея, пък никакво промотиране не получи. Сега с тази автобиография на Ванко.....наистина аман.

# 322
Жалко, че нямам път към това село Чавдар. Ако можеше всяко нашенско село да има по един кмет като тамошния, но това е друга тема.
Първата книга на Бърдаров ми е в списъка за купуване, пожене чух много хубави отзиви за нея.
Биографията на Джаферович не бих си я купила, но от друга страна, нямам против да го засека на коледна сбирка. На мен продължават да са ми симпатични Джаферовичи.

# 323
  • Другата България
Книгата е страхотна, препоръчвам с две ръце.
Но е тежка, и после малко си в безтегловност.

# 324
Е, да, с тази тематика няма как. Аз харесвам смислени книги, дори да са тежки. Имам само една, която още не съм дочела, защото много ми натежа. Но и нея ще я преборя.

------------------

Гледам мача и уж съм за франсетата, а се усещам, как ме хваща яд, когато Мароко пропускат. Страшен майтап ще настане, ако вземат да обърнат.

# 325
  • Козлодуй
Подариха ми книгата на стани богат - много я харесвам Simple Smile Разделена е на области - 1-ва област космос и много картинки, но въпреки това не бих се осмелила да участвам в предаването Simple Smile

# 326
Не знаех, че имат книга Blush Звучи интересно, дори за коледен подарък става.

# 327
  • Козлодуй
Билалов всяка вечер я рекламира и съпруга ми я подари за рожден ден Simple Smile

# 328
Филип и неговият човек явно са останали трети на състезанието. Победил е гаджето на Михаела:

И един Генчо за разкош:

# 329
Ее, тамън се нагласих да гледам Черешката на тортата с Ралица и Генчо от Игрите, и гледам - и Виктория там!

Общи условия

Активация на акаунт