ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А ние си имаме ''Братя'' Grinning
Това и пари да ми дават няма да го гледам. Сигурно е добро. Но подобни сериали мога да гледам само ако са Бг. Иначе просто нямам време.

Както писах, ако искате стойностна и разтърсваща телевизия си пуснете 1883 и 1923, няма да съжалявате. Simple Smile

# 376
А каква е фабулата на сериала по БТВ, накратко? Blush Нещо криминално или тежка драма за любов и разлъка?

Тези сериали с годините мисля да ги загледам. Благодаря, Дяволо.

# 377
  • Другата България
Ето.
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/hitovijat-serial-klanat-zavl … ot-9-januari.html

Аз след малко го пускам. Ще го гледам, обичам такива сюжети, пък и май няма да е много серии.
Да, турски е първоизточникът.

# 378
  • Велико Търново
На всичкото отгоре - 2 часа и половина серията! Ама май само днешната е така, гледам утре си е 1 час. Ако всички бяха като нея, нямаше да издържа. Днес явно беше представяне на двамата братя.

# 379
  • Другата България
На всичкото отгоре - 2 часа и половина серията! Ама май само днешната е така, гледам утре си е 1 час. Ако всички бяха като нея, нямаше да издържа. Днес явно беше представяне на двамата братя.
Аз тъкмо реших, че нещо аз съм се бъгнала, час и половина гледам, след нощна съм, на два пъти заспах, гледам програмата - от 21 до 22, и се отказах, сега те чета, че два часа и половина!!! Че то и за днес пише, че е един час! Утре ще доглеждам явно.
На първо четене не ме грабна, липсват ми Владо Михайлов и Калин Врачански, нашите братя си бяха по-добри, е, Сандо накрая се издъни, но това не съм сигурна, че е моето. Все пак ще му дам някакъв шанс, утре ще догледам.

# 380
  • Велико Търново
На няколко пъти се "хващам", че мисля за сериала като за турски. А не е като да не знам, че не е. Тия румънци много приличат на турци сигурно. Особено пък Касапина.
Май няма да го догледам обаче. Както и не догледах оригинала.

# 381
Пуснах го замалко, ама хич не ме грабна. Аз румънски сериари не харесвам заради играта на актьорите.

# 382
  • Другата България
Как сте, момичета и момчета?
Дано сте здрави, другото е вятър и мъгла. Heart

Аз загледах “Вина“ и “Войната на буквите“.
Казано честно, първия ми е на сърце заради специфичната материя /знаете, техник винар ми е първата професия/, а и заради любими актьори /един май/, и нови, които открих там - Владимир Зомбори на прима виста.
Втория....ако го гледам като развлекателен и /не/образователен, става. Интересен ми е, въпреки, че не съм фен на исторически сериали, предпочитам книгите.
Загледах и “Кланът“. Изумена съм от себе си, но го загледах. Joy
Основната причина са малкото епизоди - 34 прочетох мисля, иначе сюжетът с тези братя ме връща при Влади Михайлов и тъпия финал, и.....Rage
Чакам “Сървайвър“ и евентуално “Хелс Кичън“.
Междувременно извъртях де що имаше скандинавски сериал препоръчан, и сега просто съм пас. За сериали.

# 383
Цоп обратно след почти два месеца почивка от форума Simple Smile
Ще има циркове с новия сезон на Сървайвър и каста на известните. Има достатъчно заложени предварителни конфликти и чепати характери в каста на "известните". Очаквам Баш Бай Брадър със силно доминиращи физически игри и игра за публиката от участниците. Очаквам част от тях да се правят на това, което не са, поне да се опитат Simple Smile А за публиката, която ще има основна роля в сезона ... за съжаление мислите ми не са особено обнадеждаващи.

# 384
  • Другата България
А регламента знае ли се какъв е?
Иначе, че ще е Баш Бай Брадър е ясно, аз като видях каста и дори не ми се пише в основната тема, да не говорим, че прочетох за епизоди по три часа.....

# 385
Вярно ли е, че братът на Константин ще влиза в Сървайвър? Няма да гледам, но ако участва, отсега залагам пет лева, че има шанс да спечели. Особено ако има вот на публиката.

Погледнах сега, кои други се спрягат за Сървайвър като известни. Пише "нашумелият от Игри на волята Иван Булкин". Така, сега. Аз Игри на волята съм гледала. Вярно, че ЕГН-то ми вече сериозно се намесва, но кой е този човек, който е нашумял, а аз не съм забелязала присъствието му в Игрите?!

# 386
В темата за игрите на волята пишеше за Иван Булкин - миналата година имаше трима кандидати за Отшелник, които се състезаваха помежду си. Спечели Симеон, а Иван Булкин е бил един от кандидатите. И аз не го помня.

# 387
Булкин имаше доста впечатляваща визитка. Според мене Симеон нямаше шанс да го победи без "петминутките" от миналия сезон на ИВ (наказанията). Явно се познава с Гената и Пух, защото си имат своите фитнес закачки.
От другите "известни" само Божана и Благо ги знам. С Буков съм общувала онлайн...

# 388
  • Другата България
Не знам за вас, но мен единственото, което може да ме откаже е времетраенето.
Току що видях пролетната програма на НОВА. Която отвръща на “удара“ с Хелс Кичън, от 20.02., два дни в седмицата, понеделник и вторник, и о-изненада - от 20:00 до 23:00 часа!
Това надцакване е супер отблъскващо, никога Хелса не е бил по три часа, кой ще се навие да го гледа директно? Може и да има ентусиасти, но аз със сигурност няма да съм от тях.
Със “Сървайвър“ същата работа.

# 389
Ужааас! Какви са тези 3-часови изтезания... На мене миналата година някакви епизоди на ХК ми се сториха безкрайни, а сега ще си е по принцип така...

Общи условия

Активация на акаунт