ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Ето затова форума е супер яко място за обсъждане на подобни формати. Аз лично Ермина съм я зачеркнал след снимките, отделно и не блести с особен интелект и бърза мисъл. Добра е като атлет, но само толкова. А Дани е гола вода - и като атлет, и в отношенията си с хората. Едно голямо непораснало дете ми е той, което не е много наясно къде е попаднало.

# 661
  • София
pvacheva,
На този етап в играта сякаш най-много харесвам, Станилия, Иван Булкин и Тино. Тино е последен от тази тройка. 🙂
Колкото до Едис, над чертата ми е, заради стратегическата си игра, но не ми е любимец в никакъв случай. А и с този слип ми навява лоши спомени... 😀😉

# 662
Мойте фаворити към момента за победа са Иван и Павел.
Харесвам Станилия и Божана. Не харесвам Татяна, Мария и Светослав. В интерес на истината Мария започва да излиза лека-полека от зоната на нехаресваните от мен. Георги също не ми е любимец, но произвежда комични моменти с поведението си на австралопитек.

# 663
  • София
Едис не е точно стратег, досега не сме видяли нещо кой знае какво от него, освен, че се отнесе отвратилено с Елина и със Снежана. Да, уязви ги, но беше грозно за гледане. Харесвам и "злодеите" по принцип, но не и удрянето по личността. Той и на Павката каза, че при нужда ще спретне скандал на всеки, явно това му е стратегията. Понякога има нужда да се действа и не много приятно, но той го прави без такава и му доставя истинско удоволствие да ги види как страдат заради него. Изглежда неприятен човек, а не сякаш това е една игра. Може би усещането е, защото лъже и зрителите и не е честен с нас.

Павката от друга страна изглежда добро момче, което мисли, и винаги е в отлична позиция в племето без да привлича внимание, може да прецака някого, но не от лошотия, а защото това е играта. Определено играе социално. Жалко, че в спортната част не е една идея по-силен.

# 664
Едис не е точно стратег, досега не сме видяли нещо кой знае какво от него, освен, че се отнесе отвратилено с Елина и със Снежана. Да, уязви ги, но беше грозно за гледане. Харесвам и "злодеите" по принцип, но не и удрянето по личността. Той и на Павката каза, че при нужда ще спретне скандал на всеки, явно това му е стратегията.
По това ми прилича малко на Йори Едис. Винаги намират тези двамата думите, от които боли. Но има и една огромна разлика - Йори беше като доберман на арената, докато Едис е пуделче.

# 665
  • София
Съгласен.
Между другото, при Павката от две седмици насам търпи полжоително развитие и драпа нагоре в играта, в началото ми бе твърдо в зоната на минусите.

Иначе съм съгласен и с Бенгън, че към момента на най-добрите позиции в играта се намират Булкин и Павел. И пак към днешна дата, те са най-големите фаворити да спечелят, колкото и да е рано.

# 666
  • Другата България
Едис за мен не е пуделче, а някакво подобие на пинчероподобен мелез, защото пуделите са добри същества, а Едис, по-скоро в него има много злоба, напълно съзнателно насочвана и използвана към съперниците. Може и да е театър, но не вярвам, по-скоро си е манталитет. Да, това е “Сървайвър“, което и той често обича да повтаря, но неволно правя паралел между него и Зоран/Бо, и въпросния е на светлинни години. Назад, естествено. Ако говорим за стратегия. Можеш да предизвикаш съперник интелигентно, като му “свириш по тънката струна“, като го манипулираш леко и само с пускане на “кукички“, които да захапе ако е шаран. А той така остро влезе с “бутонките“ на Снежана, явно целенасочено, явно и заради лична неприязън, но това, което постигна надали му спечели одобрението на зрителите, за участниците не знам, те са като секта петимата, твърде вероятно са ок с постъпката му. Другото което е, той се смята за дъ бест стратег и заради комбината с Благой, ама горкия надали осъзнава, че Джизо ще го “схруска на закуска“ ако се наложи и че е поредната пионка в неговото “Не се сърди, човече“.
А за арената да не говорим - на нея е просто посредствен.
Магията на “Сървайвър“ е така да отстраниш съперниците си, че накрая да гласуват за теб на финала. Тук все още не е ясно как ще се определя крайния победител, с този постоянно променящ се регламент, но ако е като в оригиналния “Сървайвър“ надали Едис ще има много подкрепа.

# 667
  • София
И още нещо, тепърва ще ги видим всички с истинските им лица (важи за всички участници), защото заради играта с есемесите бяха с вързани ръце и гледаха да се харесват на зрителя. Simple Smile

# 668
  • Другата България
Да, да, това също.

# 669
  • София
Между другото ако приемем, че крайния победител се реши след гласуване от отпадналите участници, то към днешна дата с най-големи шансове според мен е Павел. Малко след него е Тино и след това са Станилия и Булкин. Но всичките имат сериозен шанс.

# 670
  • Другата България
Аз пък изобщо не слагам Павел в никакви сметки, напротив.
Дори не го харесвам.
Нямам никаква идея кой би спечелил, защото не знам какво ще измислят като регламент и какво ще се случи с този остров, но ако победителят се определя от участниците, днес би спечелил Благой.

# 671
  • София
Хмм, Благо. За него биха гласували със сигурност хората от неговата коалиция, но дали някой друг? А и тези хора трябва да са финалисти един вид, т.е. да си запази всички хора да не отпаднат рано и после да отпаднат когато трябва за да са част от съвета.
И Благо има шансове, най-вече заради цялостната му визия и името си, но не знам, все ми се струва, че е малко след тях.
За Павел може би се изхвърлих, защото не знам дали би взел глас от червеното племе. А и много зависи каква би била конфигурацията на финала. Simple Smile

# 672
  • Другата България
Именно, много неизвестни има още. Най-вече за регламента.
А и за конфигурацията на финала, да.

# 673
  • София
Доколкото гледах статистики в уикито, беше с игра или със смс-и, ако са били в сезон със смс-и. Така че при нас би трябвало да е с игра.

Едис си мисли, че прави някакви ходове, мисли, че играе като злодей, а въобще не е схванал концепцията на този тип игра. Той удари Елина и Снежана като бяха на дъното, не ги е надхитрил, не са му били заплаха, напротив бяха очевидния избор. Излезе, че и той слуша Благо и изпълнява. Евала на Благо, че успява да казва какво да се случи и в другото племе.

Йори беше лоша, но и бяха застрашени, бориха се да се измъкнат и успяха, докато Едис за кеф го прави. Нищо не постига с действията си. Само разделя племето, а за тях щеше да е по-добре тихо и кротко Снежана срещу Божана, да им правят четки и която остане да не прави панаири. Раздорите водят и до лошо представяне на арената.

# 674
  • Другата България
Точно, същото мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт