Раздяла след 10 години с първата любов

• 4 092
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Няма начин да сте българи.
Ако бяха цигани, както предполагате, досега щяха да имат поне 2-3 деца. Освен това родителите им щяха да са ги оженили още преди години.
Ако бях родила нашите щяха да откачат, те са малко от старата генерация и никога нямаше да позволят да останем под техния покрив ако бях забременяла.. Историята е досущ циганска работа ама уви .. явно че и българите могат да правят цигании.. 😃 това в рамките на шегата.. Благодаря на всички че се включихте в тая тема и ми помогнахте да видя ситуацията отстрани .. тая първа "любов" си беше чиста загуба на време и нерви.. Ако можех да върна времето никога нямаше да се вкарам в тоя филм.. 🙂

# 76
Ред е на тъщата.

# 77
Да, баш стара генерация са вашите, които боготворят 16-годишен, спящ с двете им дъщери. Добре, че не са били от новата генерация.Grinning

# 78
Да, баш стара генерация са вашите, които боготворят 16-годишен, спящ с двете им дъщери. Добре, че не са били от новата генерация.Grinning
Те и до ден днешен незнаят за това със сестра ми!! Не бих могла да им го кажа

# 79
За съжаление няма как да върнем времето и да проправим грешките, но ти сега имаш шанс да не допускаш същата грешка и да не се занимаваш повече с това момче, за да не съсипеш целия си живот. Загубила си цели 10 години - не губи още време с неподходящи за теб хора.
Някой ден ще срещнеш своята половинка. Може да е и след 5-10 години, но по-добре сама, отколкото зле придружена. Поне няма да се ядосваш. Понякога е по-добре човек да остане сам за известно време.
Разкарай го и този, с когото си в момента. Не си играй с чувствата на хората и не им губи времето, както не искаш някой да губи твоето време.

# 80
Те и до ден днешен незнаят за това със сестра ми!! Не бих могла да им го кажа
Габриела, да не би да живеете в някое затънтено село, с десетина къщи, където всички са роднини и се женят помежду си, щом не сте цигани? Аз друго обяснение нямам, честно...

# 81
  • USA
Колко годишна е сега сестра ти? Ако има гадже може да спиш с него да сте квит Simple Smile.
Глупаво е това, исках да попитам а разговаряла ли си със сестра ти на тази тема след случката?

# 82
Заключвам по желание на автора.

Общи условия

Активация на акаунт