Раздяла след 10 години с първата любов

• 4 095
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
не знам, не е ли твърде голям приятелят ти щом се е обвързал с момиче на 15? според мен го зарежи и потърси някой друг.

# 61
Въйй....продължавам да се "дивя". 16 годишна живее с 13 годишен, а неговите родители къде са? Дъщеря ни е на 10 и не мога да си представя след още три години да живее отделно.
Вашите ги разбрахме къде са били. А неговите родители?
Майка му беше съгласна с това положение или поне това демонстрираше, но баща му изобщо .. той е единствено дете и те сякаш се съгласяваха винаги с неговите желания и не му се противопоставяха.. Той държеше да сме винаги заедно, сърдеше се когато му казвах че не е редно да седя утях така все едно сме семейство.. Той обаче повтаряше че ме обича и неиска да си ходя.. Беше малък, аз му бях първата и беше свикнал с мен.. сега когато порасна му дойде друг акъл

# 62
Въйй....продължавам да се "дивя". 16 годишна живее с 13 годишен, а неговите родители къде са? Дъщеря ни е на 10 и не мога да си представя след още три години да живее отделно.
Майка му беше съгласна с това положение или поне това демонстрираше, но баща му изобщо .. той е единствено дете и те сякаш се съгласяваха винаги с неговите желания и не му се противопоставяха.. Той държеше да сме винаги заедно, сърдеше се когато му казвах че не е редно да седя утях така все едно сме семейство.. Той обаче повтаряше че ме обича и неиска да си ходя.. Беше малък, аз му бях първата и беше свикнал с мен.. сега когато порасна му дойде друг акъл
чакай сега, ти ли ходеше у тях, или той у вас?

# 63
чакай сега, ти ли ходеше у тях, или той у вас?
Първо живяхме утях 3 години, другите 7 унас! Нашите вече се прибраха в бг и ккато не бяха съгласни с тази връзка така го приеха и го боготворяха.. той също много ги уважаваше, а мен обожаваше..но докато се появи 15 годишната.. тогава ей така от нищото стана и каза че я обича и е раздвоен.. неможе да вземе решение кво да прави и затова е по добре да приключим, пък ако е рекъл Господ и е писано да сме заедно ще бъдем, но засега така... При чутото аз тотално се сринах.. та аз да не съм изтривалка- да седя и да го чакам да се нарадва на "новата любов" и евентуално ако се окаже че е просто увлечение да се съберем... Луда работа е това 🙄

# 64
Аха. Значи не сте живели заедно, а сте живели в родителите си. Съвсем ми се сринаха тези хора. То бива свободомислие, ама чак па толкоз. И за сестра ти навързах нещата. Еб@си "турския сериал", честно. Евала! Почвайте да пишете сценария, че много гледания ще съберете.

# 65
Аха. Значи не сте живели заедно, а сте живели в родителите си. Съвсем ми се сринаха тези хора. То бива свободомислие, ама чак па толкоз. И за сестра ти навързах нещата. Еб@си "турския сериал", честно. Евала! Почвайте да пишете сценария, че много гледания ще съберете.
Хах, мислиш ли 😃

# 66
Гледай си живота и остави всичко в миналото.Гледай да се занимаваш с други неща като образование, курсове, танци и тн., че толкова рано си се впуснала в тези любовни драми, че съм сигурна, че си изпуснала много моменти. Малко да ти се разшири кръгозора. Толкова нормално ти се струва всичко това, че единственият ти проблем е дали той ще се върне при теб!
Моли се да не стане, че ще загубиш и младините си като детството си!
Сега какво правиш в чужбина? Учиш ли, работиш ли?

# 67
Ами, авторке, срината- не срината, вече си стара за твоя приятел. След 10 години вярна служба, пак му се иска 15 годишна. Пък, ако е рекъл Господ....

# 68
Първо живяхме утях 3 години, другите 7 унас! Нашите вече се прибраха в бг и ккато не бяха съгласни с тази връзка така го приеха и го боготворяха.. той също много ги уважаваше, а мен обожаваше..но докато се появи 15 годишната.. тогава ей така от нищото стана и каза че я обича и е раздвоен.. неможе да вземе решение кво да прави и затова е по добре да приключим, пък ако е рекъл Господ и е писано да сме заедно ще бъдем, но засега така... При чутото аз тотално се сринах.. та аз да не съм изтривалка- да седя и да го чакам да се нарадва на "новата любов" и евентуално ако се окаже че е просто увлечение да се съберем... Луда работа е това 🙄
Значи младеж на 16, боготворен от родителите ти и приет в дома ви, опрашва и теб, и сестра ти и продължавате да си живеете така 7 години в мир и всеобща любов! После той тръгва с друга, ти с друг и пак любов!
Това доказва, че всичко е любов и красота на този свят.

# 69
Ами, авторке, срината- не срината, вече си стара за твоя приятел. След 10 години вярна служба, пак му се иска 15 годишна. Пък, ако е рекъл Господ....
Одъртяла съм права си 😃 ще дам път на младите, няма как иначе 😃🍀поздрави и мерси че ме развесели 😃🙏🍀

# 70
Няма начин да сте българи.

# 71
И аз така мисля.
Синът ми прави 13 през февруари, представям си след няколко  месеца да ми доведе някоя 15 годишна да си живеят , у нас....Fearful
че и 13 годишната й сестра покрай нея...

# 72
Ами реално не си много млада, на 26 си жена, а не момиче, на тази възраст човек е завършил, гради кариера, оглежда се за сериозен партньор, не се занимава с пуберски истории.

# 73
Дай му малко време, сега както плаче за тебе, до месец ще му хареса новата свобода и ще си навакса с момичета (нарочно не казвам жени, че...) за всичките години, в които е бил с теб. И двамата много млади сте се събрали и сте свикнали заедно. Но и сте си омръзнали. Всичко е просто навик. Ще мине. И по-добре не се събирайте отново, защото още по-зле ще стане.
Намери си работа, учи, развивай се, инвестирай в себе си, защото няма да си вечно на 26 г и с любовни драми около себе си.

# 74
Ако бяха цигани, както предполагате, досега щяха да имат поне 2-3 деца. Освен това родителите им щяха да са ги оженили още преди години.

Общи условия

Активация на акаунт