Раздяла след 10 години с първата любов

• 4 097
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Може би са братовчеди с любимия, затова баба и дядо гледат всички дяца.Heart Eyes

# 46
Хубави работи, ама.....

# 47
  • София
Леко извратени... секс с роднини, педофилия...
Снощи гледах едно предаване за убийци и като стигнаха до секса със сестрата, не издържах и превключих.

# 48
Я мъжката Софка Маринова. Ако историята не е фейк съм сигурна, че се развива някъде във Факултета.
Здравейте, ами не е от циканската махала историята. И по-горе някой ме беше питал имемно това.. Не съм циганка нито аз, нито човека за когото разказвам!! Въпреки,че прилича на цигания, на сапунен сериал и каквото още казахте..Бях наясно преди да напиша разказа си,че ще има подигравки точно от този сорт..🙂 Благодаря все пак на хората,които се опитаха да ме окуражат😊 И на вас също които се ебавахте 😊 Пожелавам на всички никога да не преживявате подобно нещо! Поздрави

# 49
Ти си му единствена, но те съчетава с още две жени.
Той ти е единствен, но живееш - живееш! - с друг мъж.
Той риве, ти ривеш, за сестрата и 15-годишната не знам, сигурно и те.
Не, не се подигравам, разбирам колко е сериозно, но направо пиши тийн оперета. Ще стане хит!

# 50
Ами защо се сърдиш. 13 годишни живеят заедно и правят секс. После  23 годишният спи с 15 годишна. Спи със сестра ти.  Погледнато отстрани вижда ли ти се нередно? На мен много.

# 51
Че какво ти се е случило толкова? Вярно, да правиш секс и да съжителстваш на семейни начала с 13-годишно дете не е стандартна съдба, ама... Grinning

# 52
Ами защо се сърдиш. 13 годишни живеят заедно и правят секс. После  23 годишният спи с 15 годишна. Спи със сестра ти.  Погледнато отстрани вижда ли ти се нередно? На мен много.
Да, виждам че цялата история прилича на евтин сапунен сериал и аз съм главния герой... Колко тъжно

# 53
Остава и едно дете да родиш да живее в този цирк.
Ако въобще има някаква истина в тази пародия, силно те съветвам да дойдеш на себе си, евентуално са започнеш да учиш и да осигуриш на себе си по-качествен живот от описаната тъпотия.

# 54
Ако въобще има някаква истина в тази пародия, силно те съветвам да дойдеш на себе си, евентуално са започнеш да учиш и да осигуриш на себе си по-качествен живот от описаната тъпотия.
Сакън,  че при кръвосмешение риска от увреждания  нараства много.
Аз от написаното разбрах, че общите баба и дядо са гледали главната героиня, сестра й ,любимия и неговата сестра... и са се опрашвали по братовчедски ...

# 55
Благодаря на Бог,че ме предпази от това да родя,макар че той искаше дете.. Не ми се мисли какъв ужас щеше да е ако имахме дете.. Иначе,да знам че заслужавам нещо по-добро, а не недорасли момченца,които не знаят боли ли ги или ги сърби! 🙂

# 56
Еми, така излиза, но за авторката най-голямата драма е , защо той й е казал еди какво си.
Деца, най-вероятно роднини, са оставени на самотек от родителите си да се съешават под крилцата на баба и дядо.Като Ромео е 13 годишен. Каките са големи-на 15 и 16. Какво, овен драми могат да се получат. 10 години по-късно няма никакво осъзнаване.

# 57
Еми, така излиза, но за авторката най-голямата драма е , защо той й е казал еди какво си.
Деца, най-вероятно роднини, са оставени на самотек от родителите си да се съешават под крилцата на баба и дядо.Като Ромео е 13 годишен. Каките са големи-на 15 и 16. Какво, овен драми могат да се получат. 10 години по-късно няма никакво осъзнаване.
Като не си прочела историята- не се изказвай неподготвена!!!! Какви каки,кви 5 лева?! Направи ли си труда да прочетеш преди да ръсиш измишльотини на поразия ?! Не държа да ми отговоряш, излишно ще е !!! 🙂

# 58
Каза, че си извън БГ, той в БГ...може човека да му се ходи в чужбина и ти си сламката, отново да те използва. И ти вън от БГ той в БГ...ако сте връзка как я виждаш тая работа?

Напуснах бг защото исках да съм далече от него! За тези 10 години сме живели под един покрив винаги 🙂
Заживели сте заедно, когато ти си била на 16, а той на 13?
Да, първата година бяха срещите.. нашите бяха в чужбина, а за мен и сестра ми се грижеха баба ми и дядо.. нашите беснееха,защото не бяха съгласни да живея с него...  Ако можех да върна времето не бих го направила,но уви..

# 59
Въйй....продължавам да се "дивя". 16 годишна живее с 13 годишен, а неговите родители къде са? Дъщеря ни е на 10 и не мога да си представя след още три години да живее отделно.
Вашите ги разбрахме къде са били. А неговите родители?

Общи условия

Активация на акаунт