Раздяла след 10 години с първата любов

• 4 104
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
  Човек понякога просто трябва да си бие два шамара и да продължи напред, колкото и да му е гадно в момента. Това, че имаш приятел когото не обичаш също не ти помага, защото илюзията, че онзи нехранимайко е неповторим се подсилва.

# 31
Леле.. Знаел ли кое ме смая?! Че казваш как ще те съди някой, виновна си, изневерила си... А това че тоя спи с сестра ти????? Вземи всичко свързано с тоя и сестра ти и го изхвърли от живота си... Влюбен бил в 15годишно момиче... Бил и първия та не може да я остави!! Че то и на тебе май ти е бил.. Ма те е прецакал налииии??? Дано направи услуга на момичето и я остави.
Един на друг сме първи.. тъжна съм че тази малката се навря във връзката ни.. пишеше му да ме остави за да е с нея че го обича .. и той точно това направи... Срамувам се от себе си защото съм сериозен човек, а се вкарах в детска градина покрай "влюбените"... Плаша се от себе си защото това не съм аз... Всичко което дотук описах и отговорите които дадох на хората които се включиха да ми помогнат.. просто всичко написано от мен прилича на писане точно на пъпчасала тинейджърка-точно каквато избра Той... Не бях такава хора... Най близкият ми човек извади най лошото у мен 😞срам ме е

# 32
Aми, да ти кажа, има защо. И, не ги пиши тия работи из форумите, че е страшно.

# 33
Незнам на 15 год. каква любов е била. Аз съм твой набор.
Не забравяй че за едно прегрешение са нужни двама. Не обвинявай само него и не оправдавай момичето само защото ти е сестра. А след като го обичаш толкова и страдаш защо си му изневерила и ти? Може би си свикнала прекалено много с него и ти е трудно. Но не е болка за умиране гледай си живота и се взимай бързо в ръце. С времето всичко ще ти мине и ще си казваш боже как изобщо съм страдала за тоя. Не се и мъчи с другия само защото се държи добре с теб. Остави времето ще си покаже. ❤️❤️❤️

# 34
Незнам на 15 год. каква любов е била. Аз съм твой набор.
Не забравяй че за едно прегрешение са нужни двама. Не обвинявай само него и не оправдавай момичето само защото ти е сестра. А след като го обичаш толкова и страдаш защо си му изневерила и ти? Може би си свикнала прекалено много с него и ти е трудно. Но не е болка за умиране гледай си живота и се взимай бързо в ръце. С времето всичко ще ти мине и ще си казваш боже как изобщо съм страдала за тоя. Не се и мъчи с другия само защото се държи добре с теб. Остави времето ще си покаже. ❤️❤️❤️

Изневярата със сестра ми сякаш бледнее пред това което направи сега,вече в по зрялата си възраст, а именно че ме заряза заради едно дете буквално.. незнам любов ли е или его но съм съсипана.. благодаря ти много за милите думи, зням че имаш право и новият човек в живпта ми няма вина че аз немога да се ориентирам в чувствата си и сигурно го наранявам.. но сърцето ми е все още при първия... Все пак е и още рано, минали са едва 3 месеца .. но това че се появи и ми пишеше няколко дни колко е раздвоен и незнае как да постъпи и че ме обича повече от всичко.. а в същото време никакви действия.. няколко дни след като ми писа каза да го забравя, а преди това ме успокоява че ако ни е писано да сме заедно ще бъдем и никой неможе да попречи на това.. обърка ме тотално с тая 5 дневна 
неочаквана комуникация с мен.. моля се на Бог час по скоро да ме "излекува" от него защото усещам че се побърквам ..

# 35
  • out of space
Най близкият ми човек извади най лошото у мен 😞срам ме е

Извадил е най-тъжното от теб. Тъжно не ти трябва. Срам пък най-малко.
Боклук е, а мястото на боклуците е в контейнера.
За сълзите има кърпички или поне възглавница.
Много хора обичат, без да осъзнават болката, на теб повече болка не ти трябва.
Няма лесно, но има добри решения.

Пази се!

# 36
  • USA
Каза, че си извън БГ, той в БГ...може човека да му се ходи в чужбина и ти си сламката, отново да те използва. И ти вън от БГ той в БГ...ако сте връзка как я виждаш тая работа?

# 37
Габи, човек, който вади най- лошото от теб и не те прави щастлива и спокойна не ти трябва .
Първата любов обикновено е драматична и несполучлива.  Ще срещнеш човек  който те цени. Как прости изневяра със сестра ти?
Как преглътна такова предателство?
.

# 38
Каза, че си извън БГ, той в БГ...може човека да му се ходи в чужбина и ти си сламката, отново да те използва. И ти вън от БГ той в БГ...ако сте връзка как я виждаш тая работа?

Напуснах бг защото исках да съм далече от него! За тези 10 години сме живели под един покрив винаги 🙂

# 39

Напуснах бг защото исках да съм далече от него! За тези 10 години сме живели под един покрив винаги 🙂
Заживели сте заедно, когато ти си била на 16, а той на 13?

# 40

Заживели сте заедно, когато ти си била на 16, а той на 13?
Да, първата година бяха срещите.. нашите бяха в чужбина, а за мен и сестра му се грижеха баба ми и дядо.. нашите беснееха,защото не бяха съгласни да живея с него...  Ако можех да върна времето не бих го направила,но уви..

# 41
Това е първата тема за изневяра, в която на равно основание смятам, че и третия човек-жената, е виновна. Та тя ти е сестра. Не е някоя непозната. Не е дори приятелка. А сестра.
Обичаш го...че какво му обичаш. Излъгал те веднъж, после пак, после си намерил 15 годишна....а ти ревеш за него. Вземи се в ръце и го блокирай, за да не ти обърква повече живота.
А да, също смятам, че трябва да освободиш и другия човек от себе си, няма смисъл да му даваш празни надежди.

# 42
Мислех, че днешните млади гледат по-модерни сериали, а те "Дързост и красота" още.

# 43
Измишльотини пак...

# 44
Я мъжката Софка Маринова. Ако историята не е фейк съм сигурна, че се развива някъде във Факултета.

Общи условия

Активация на акаунт