Раздяла след 10 години с първата любов

• 4 106
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Винаги съм искала да имам сестра, но след като прочетох тази тема, се радвам, че нямам.. Аз бих била много разочарована не само от бившия ми приятел, а и от сестра ми, защото е предала доверието ми.. Не бих се занимавала повече с това момче. Щях да го отрежа още щом разбера за изневярата със сестра ми.
Според мен вашата връзка няма бъдеще. Не си губи времето с този хлапак, защото годините минават неусетно. Изневерил ти е със сестра ти, а после и с още едно момиче. Ти също си му изневерила. На какво по-точно се надяваш? Как си представяш да се развие връзката ви, ако се съберете отново?
Този, с когото си в момента, също не е за теб, щом нямаш чувства. По-добре остани сама за известно време, докато се почувстваш по-добре и си готова за нова връзка, отколкото да си с този и с онзи без чувства, само и само да не си сама и да забравиш бившия си приятел..

# 16
Как са отношенията ти със сестра ти?

Чудесни, аз нея не съм я съдила никога... Нито тогава,когато се случи, нито сега... Някак си разочарованието ми беше насочено само към него...
и защо само него държиш отговорен, нали е многократна случката.
И след всичко това да се тъжи за този хубавец...

# 17
Винаги съм искала да имам сестра, но след като прочетох тази тема, се радвам, че нямам.. Аз бих била много разочарована не само от бившия ми приятел, а и от сестра ми, защото е предала доверието ми.. Не бих се занимавала повече с това момче. Щях да го отрежа още щом разбера за изневярата със сестра ми.
Според мен вашата връзка няма бъдеще. Не си губи времето с този хлапак, защото годините минават неусетно. Изневерил ти е със сестра ти, а после и с още едно момиче. Ти също си му изневерила. На какво по-точно се надяваш? Как си представяш да се развие връзката ви, ако се съберете отново?
Този, с когото си в момента, също не е за теб, щом нямаш чувства. По-добре остани сама за известно време, докато се почувстваш по-добре и си готова за нова връзка, отколкото да си с този и с онзи без чувства, само и само да не си сама и да забравиш бившия си приятел..
Чувала съм всякакви истории за хора които се събират след изневяра и от двете страни.. нали казват че когато има любов всичко е възможно.. аз ли съм наивна или да 🥺🥺 а как смяташ защо ме потърси наскоро тъжен и раздвоен 😞 и след няколко дни каза да забравя всичко ..🥺🥺

# 18
Абе за всеки случай недей да запознаваш настоящото и бъдещите си гаджета със сестра си!

Много сте “демократични”!

# 19
А представяш ли си да сте женени и непрекъснато да ги дебнеш дали със сестра ти не ти изневеряват. Защо искаш да си причиняваш това?

# 20
  • USA
Ти си на 26 а историята и писанията звучат като на 13 г девойка..изневяра...любов тя оправяла всичко...дрън дрън...а какво става с доверието?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:51 от Olivia Thomas

# 21
Първата любов... Сигурна ли си в това? Първо сериозно гадже, то направо 13год сукалче, ама любов?

# 22
Абе за всеки случай недей да запознаваш настоящото и бъдещите си гаджета със сестра си!

Много сте “демократични”!

Това се случи в началото на връзката ни .. тогава той беше на 15 .. само да кажа че със сестра ми са набори.. знам че прилича на цигания и малко ме е срам, но връзката ни беше по бетер циганска работа.. все пак бяхме деца

# 23
Нямам доверие на хора, които са били многократно интимни. Не бих ги държала и двамата в обкръжението си.
То изборът е предопределен при така развилата се ситуация.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:25 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 24
Събират се, ако изневярата е била еднократна и се разкайват, а в твоя случай твоят бивш приятел ти е изневерил много пъти и то със сестра ти, а след това и с още едно момиче.. Такъв човек никога няма да се промени. Ако си готова цял живот да търпиш изневерите му, можете да се съберете. Аз не бих търпяла такова унижение.
Знам, че в момента ти е много тежко и не искаш и не можеш да си представиш живота без него, защото го обичаш, но с времето всичко минава.
Според мен те е потърсил за секс, ако мине номерът. Защо да не върти и двете, ако има такава възможност? Simple Smile Изобщо не се връзвай на номерата му и не го съжалявай. Не падай в капана. Пак ще се повторя, че според мен вашата връзка няма бъдеще. Не си губи времето с него.

# 25
Събират се, ако изневярата е била еднократна и се разкайват, а в твоя случай твоят бивш приятел ти е изневерил много пъти и то със сестра ти, а след това и с още едно момиче.. Такъв човек никога няма да се промени. Ако си готова цял живот да търпиш изневерите му, можете да се съберете. Аз не бих търпяла такова унижение.
Знам, че в момента ти е много тежко и не искаш и не можеш да си представиш живота без него, защото го обичаш, но с времето всичко минава.
Според мен те е потърсил за секс, ако мине номерът. Защо да не върти и двете, ако има такава възможност? Simple Smile Изобщо не се връзвай на номерата му и не го съжалявай. Не падай в капана. Пак ще се повторя, че според мен вашата връзка няма бъдеще. Не си губи времето с него.

Аз съм в чужбина, той го знае че няма как да правим секс..макар че ми каза че го иска.. но каза плачейки да не губя надежда че някога съдбата може да ни събере и че ме обожава.. хора как може да лъже за такова нещо, той не е такъв.. аз му бях буквално семейството.. техните не са му толкова близки колкото бях аз .. 😞 каза ми че съм единствена за него че в нея вижда мен.. но съм толкова обидена и наранена че и аз самата виждам че нямаме бъдеще заедно... 😞😞

# 26
Сигурно е бил подпийнал като ти говори тези!

# 27
Леле.. Знаел ли кое ме смая?! Че казваш как ще те съди някой, виновна си, изневерила си... А това че тоя спи с сестра ти????? Вземи всичко свързано с тоя и сестра ти и го изхвърли от живота си... Влюбен бил в 15годишно момиче... Бил и първия та не може да я остави!! Че то и на тебе май ти е бил.. Ма те е прецакал налииии??? Дано направи услуга на момичето и я остави.

# 28
Човекът просто не знае какво иска и манипулира теб емоционално. Обърквате живота и на още хора - 15годишната и човекът, който е с теб в момента. Вместо да въртите сапунки си решете проблема. Ако не можете, кой от къде е.

П. С. Ако бяха роми, отдавна вече някой щеше да е ял кютек и фамилиите да са се разбрали кой с кого е.

# 29
Как така ти си единствена за него, а той в момента е с друга? Confused

Общи условия

Активация на акаунт