"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 457
  • 853
  •   1
Отговори
# 720
И аз съм с хашимото. Само да кажа, че и всички хапчета да се пият, и тхс да е в норма пак има риск от загуба. И без хашимото пак си има риск, винаги има. С първата бременност ТСХ като отидох беше трицифрено, на границата да стане четирицифрено. Бебето се роди здраво. С втората бременност всичко изкъсо следено, в норма от до и стана белята. За това казвам, че винаги има риск, особено първите седмици. Обадете се на ендокринолог и отидете възможно най-бързо, с направени изследвания, за да нагласи дозата тъй като има по-голяма нужда от хормона при бременност. Стискам палци 🍀

# 721
Здравейте, пиша тук за първи път. С моя приятел, миналия месец решихме за първи път да се пробваме за бебче. Последната ми М беше на 01.01, попринцип имам редовен цикъл 26/28 дни. Правили сме опити на 11,12,13 и 14.01. Не съм си засичала О с тестове само по приложение на телефона. По мои смтки, трябваше да ми дойде на 27/28.01. След като тогава не ми дойде реших да направя тест на 31.01 (шуар чек) с първата урина. Втората лента беше подщи Незабележима. И на мен ми трябваше доста въображение, за да я видя. Вечерта когато влезнах в банята да се къпя, забелязах малко кръв, (все едно тъкмо ти е дошло) и сложих превръзка. Днес цял ден нямам нищо само леко зацапване като се избърша, и една капка на превръзката. Та днес като се прибирах, минах през аптеката за друг тест, и имаха само лентички. (
Резултатът от лентипката излезе на 2рата минута, много ясна втора черта, а пишеше че резултатът излиза на 10тата.(тестът с лентата не е правен с първата урина).Опитвам се да кача снимки но ми изписва че услугата, е временно недостъпна. Затова прикачам линк за снимките. Какво ще кажете? https://prikachi.net/image/8E3HJn
https://prikachi.net/image/8E39qO

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 18:14 от Maria_J

# 722
Тестът е очеизвадно положителен. Честито!

# 723
Това зацапване по тоалетната хартия , трябва ли да ме притеснява? Нормално ли е?

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 18:20 от Maria_J

# 724
Здравейте, пиша тук за първи път. С моя приятел, миналия месец решихме за първи път да се пробваме за бебче. Последната ми М беше на 01.01, попринцип имам редовен цикъл 26/28 дни. Правили сме опити на 11,12,13 и 14.01. Не съм си засичала О с тестове само по приложение на телефона. По мои смтки, трябваше да ми дойде на 27/28.01. След като тогава не ми дойде реших да направя тест на 31.01 (шуар чек) с първата урина. Втората лента беше подщи Незабележима. И на мен ми трябваше доста въображение, за да я видя. Вечерта когато влезнах в банята да се къпя, забелязах малко кръв, (все едно тъкмо ти е дошло) и сложих превръзка. Днес цял ден нямам нищо само леко зацапване като се избърша, и една капка на превръзката. Та днес като се прибирах, минах през аптеката за друг тест, и имаха само лентички. (
Резултатът от лентипката излезе на 2рата минута, много ясна втора черта, а пишеше че резултатът излиза на 10тата.(тестът с лентата не е правен с първата урина).Опитвам се да кача снимки но ми изписва че услугата, е временно недостъпна. Затова прикачам линк за снимките. Какво ще кажете? https://prikachi.net/image/8E3HJn
https://prikachi.net/image/8E39qO

Тестът е положителен! Зацапването какво е ...розово, кафяво или червена кръв? Ако е малко като точка и розово или кафеникаво, може да сте имали късна овулация и реално сега да е била имплантацията , оттам и зацапването. Ако обаче прилича на менструална кръв и е повече от няколко капки, потърсете доктор.

# 725
Не е като менструална кръв. По-скоро тъмно розово.

# 726
Имплантацията е минала щом тестовете са положителни . Не е добре да има зацапване . Не значи , че е нещо притеснително със сигурност , но все пак няма да е лошо да изследвате прогестерон и да се консултирате с АГ за тълкуване на резултата и съвети .

П.П. Аз също имах зацапване с две от три бременности . Проблем така и не се намери , но бях на терапия почти до края . Успех ! Simple Smile

# 727
Имплантацията е минала щом тестовете са положителни . Не е добре да има зацапване . Не значи , че е нещо притеснително със сигурност , но все пак няма да е лошо да изследвате прогестерон и да се консултирате с АГ за тълкуване на резултата и съвети .

П.П. Аз също имах зацапване с две от три бременности . Проблем така и не се намери , но бях на терапия почти до края . Успех ! Simple Smile
Благодаря ви! На 06.02 си записах час за АГ. Дано всичко да е наред.

# 728
Здравейте,след тестовете за бременност направих кръвен тест,дайте мнение бремена ли съм?

# 729
  • София
Бременна си, но за 8 дни закъснение резултатът е много нисък. Повтори след 48 ч. изследванията и виж дали се удвоява.

# 730
Да. Направете след 48 часа още един, да видите как нараства.

# 731
Здравейте,  момичета! На всички стискам палци да се зарадвате на положителни тестове скоро!
Аз съм в очакване на менструация,  но се надявам да не дойде!
Все още е рано за тест, но искам да ви питам дали някоя от вас има моята ситуацията?
Обикновено ми прилошава, когато пътувам,  но от няколко дни ми се повдига и ми се вие свят по същия начин по едно и също време. Все около обяд.
Много се надявам да е симптом на бебе.

# 732
Здравейте отново. Днес пуснах втори тест ,утре съм на преглес при АГ, но явно чудото е станало 💓💓💓

# 733
Здравейте, момичета. Simple Smile Има ли сред вас такива, които имат опит с дигиталните тестове ? Тази сутрин си направих Clearblue два теста (4 дни преди датата на цикъла, тогава най-рано може да отчете) и са положителни. Та се чудя да вярвам ли на ранното отчитане. Възможно ли е според вас резултатът да е фалшив ?

# 734
Здравейте, момичета. Simple Smile Има ли сред вас такива, които имат опит с дигиталните тестове ? Тази сутрин си направих Clearblue два теста (4 дни преди датата на цикъла, тогава най-рано може да отчете) и са положителни. Та се чудя да вярвам ли на ранното отчитане. Възможно ли е според вас резултатът да е фалшив ?

Здравейте, точно този тест отчете моята бременност 5 дни преди М.
Тихичко честито! 🍀😊

Общи условия

Активация на акаунт