"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 448
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте.
При засечена овулация на 25 януари, 10 дни по късно имам розово/бледо прозрачно червено зацапване.. не трябва ли да очаквам Менструация на 14ти ден след О?

# 736
Здравейте дами днес ми закъснява вече 13ти ден от цикъла ми направих два теста един обикновен и един на sure check но отрицателни са и двата какво да правя не знам сутринта мн леко ме оцапа с кафяво възможно ли е да съм бременна 🤰🙂

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 17:59 от Diqna12

# 737
  • София
Здравейте дами днес ми закъснява вече 13ти ден от цикъла ми направих два теста един обикновен и един на sure check но отрицателни са и двата какво да правя не знам сутринта мн леко ме оцапа с кафяво възможно ли е да съм бременна 🤰🙂
Здравей!
Може да отидеш на АГ- да те видят на УЗ , за да се види, дали е имало О. или МЦ е ановулаторен?! Ако е имало О., какъв е размера на ЖТ, на МЛ... и  респ. кога да пуснеш ЧХГ.
Ако МЦ е ановулаторен - или си чакаш М., или ти назначават медикамент.

# 738
Здравейте! Моля за мнение относто тези стойности на ЧХГ. При първата кръвта е взимана към 10 сутринта на 02.02, а втората към 8 сутринта на 04.02. Вечерта ня 03.02 вечерях доста късно и обилно към 22:00ч. Смятате ли, че това може да е причина за не 100% удвояването на стойността? Благодаря![/img]

Първа стойност - 59
Втора стойност - 94.95

# 739
  • София
Дали си яла или не няма значение за ЧХГ.
В една и съща лаборатория ли са правени?
Удвояването се случва на 48 до 72 ч. При теб няма 48 ч. между двете изследвания.
За твое спокойствие можеш да пуснеш и утре сутрин.

# 740
Здравейте! След година и половина неуспешни опити за бебче, миналия месец направих първа инсе.и реинсе Може да е глупаво от моя страна, но пусто нетърпение, направих ранен тест (10mUl)Освен болезнени гърди, нямам никакви симптоми.
Днес е 10 ден след процедураите. (М28д.имам още 3-4 дни) Рано е знам, но.. Има ли нещо според вас(сянка) или моето желание е огромно и въображението ми работи Joy

# 741
Дали си яла или не няма значение за ЧХГ.
В една и съща лаборатория ли са правени?
Удвояването се случва на 48 до 72 ч. При теб няма 48 ч. между двете изследвания.
За твое спокойствие можеш да пуснеш и утре сутрин.

В една и съща, да. Ще пусна следващата седмица, тъй като утре и във вторник съм в Трявна, а до тогава ще се надявам всичко да е наред…Благодаря за отговора.

# 742
Здравейте! След година и половина неуспешни опити за бебче, миналия месец направих първа инсе.и реинсе Може да е глупаво от моя страна, но пусто нетърпение, направих ранен тест (10mUl)Освен болезнени гърди, нямам никакви симптоми.
Днес е 10 ден след процедураите. (М28д.имам още 3-4 дни) Рано е знам, но.. Има ли нещо според вас(сянка) или моето желание е огромно и въображението ми работи Joy

Сякаш не се вижда втора черта.

# 743
Привет! Трети ден след овулация съм в периода на т.нар. двуседмично чакане за позитивен тест за бременност, усещам, че се разболявам обаче. Имам Упсарин вкъщи, гледам по листовка, че след 6я месец е забранен. Има ли опасност да попречи на евентуална имплантация, ако пия? П.С. Назначен ми е по принцип аспирин протект, тъй като съм с тромбофилия и спастична матка.

# 744
И аз съм се замисляла много за лекарствата преди забременяването дали са пречка? Аз например много често страдам от мигрена и просто без хапчета не мога да живея. Понякога не минава бързо и пия по няколко различни през няколко часа.

# 745
И аз съм се замисляла много за лекарствата преди забременяването дали са пречка? Аз например много често страдам от мигрена и просто без хапчета не мога да живея. Понякога не минава бързо и пия по няколко различни през няколко часа.

То проблемът по-скоро ми е дали мога да саботирам възможна имплантация с Упсарин.

# 746
  • USA
Може да ползваш парацетамол, става и при бременост.

# 747

То проблемът по-скоро ми е дали мога да саботирам възможна имплантация с Упсарин.

# 748
Здравейте мили дами какво мислите? Има ли вероятност да е втора бледа черта това? На живо бих казала, че се вижда по-добре, но с това разполагам.. 🤷🏻♀ може и да е изцяло плод на въображението ми, но ето че и аз стигнах до тук да си представям чертички.. Разумът ми казва, че би трябвало да не се питам подобни въпроси, ако наистина е черта, но все пак не ме свърта на едно място😅

Положителният тест за овулация беше на 22ри Януари, тоест се предполага, че на 23ти е била овулацията. Цикълът ми е между 25-28 дни, последните 4 месеца е винаги 25дни. 
Днес е 27-ми ден от цикъла. Според календара трябва да ми дойде днес или утре. Казвам така, защото ползвам 2 приложения..

Тестът от снимката е Clear test.
Имам и още един sure check,  който обаче мисля да направя утре, ако все още не ми идва.

Благодаря Ви предварително!!

# 749
Здравейте дами! В петък се видях с гинеколог, направи вагинален ехограф и каза ,че вижда плоден сак ,на правилното място е според него съм в 5, 6 г.седмица . Проблема е че имам силни болки ниско долу, все едно ще ми идва ,на моменти са доста силни. Попитах го, но не ми даде категоричен отговор, каза ми да търпя и ако са много силни да пия бусколизин. Пия нош па ,защото понякога много ме боли. Първа бременност ми е все пак и се притеснявам. Та се питам, това нормално ли е ? След 2 седмици трябва да ида пак. Изписа ми само фолиева киселина

Общи условия

Активация на акаунт