Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 003
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Чувала съм за кешбек сайтове, но не съм ползвала такъв досега. Регистрирах се в Cashway, надявам се да ми бъде полезен за сайтовете, от които пазарувам - Answear, Fashion days, Notino, LC Waikiki и др.

# 46
Много полезен сайт. Знам за него отдавна, но все забравям. Добре, че е форумът да ми напомни😅😅😅

# 47
Определено ще ми бъде полезен, ползвала съм е преди подобен инструмент и много се радвах, когато имах кешбек. Пазарувам предимно онлайн, особено дрехи, обувки, неща за дома.

# 48
  • София
Опитвах с други кешбек сайтове, но не бях доволна. Регистрирах се и ще дам шанс на Cashway, звучи обещаващо.
Почти всичко купувам онлайн, много любими онлайн магазини намерих в сайта Simple Smile
Поръчвам от About you, Fashion days, Answer, Modivo, obuvki.Bg, The body shop..

# 49
  • Елхово
Пазарувам онлайн дрехи, обувки, козметика, парфюми!

# 50
Да,според мен е доста полезно приложение. Пазарувам в повечето магазини,включени в приложението,така че ще ми е в полза

# 51
  • Сливен
Да,ще ми бъде полезен.
Пазаря основно от about you,ozone.bg,sinsay.

# 52
Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн?
Със сигурност ще ми е полезен, защото пести пари Blush
Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?“
Онлайн пазарувам основно от книжарници (Озон и Ориндж), хранителни добавки (Сила и GymBeam) и техника.

# 53
Определено ще мо е полезен Cashway.bg.😄Почти всичко пазарувам онлайн- обувки, дрехи козметика

# 54
  • In Neverland
Полезен ще ми бъде със сигурност. Пазарувам онлайн дрехи за детето основно, но и за нас обувки понякога.

# 55
Бих използвала Cashway.Пазарувам предимно от Sinsey, Ozone , Parfimo.

# 56
Със сигурност регистрацията в сайта ще ми е полезна. Всичко пазарувам онлайн, без хранителни продукти - дрехи, обувки, козметика.

# 57
  • Пловдив
Веднага се възползвах - пазарувам предимно онлайн и сайтът ще ми бъде много полезен.
Най-много пазарувам от AboutYou, Sinsay и Aliexpress.

# 58
  • Sofia
Харесвам пазаруването онлайн и ако има платформа с която да мога и да се възползвам от отстъпки и намаления ще ми бъде полезна. Ще се регистрирам във cashway Пазарувам във всякакви сайтове включително и във Fashiondays и с удоволствие ще се радвам да съм сред печелившите, другите сайтове са ikea.bg, sinsay.bg, about you zlatna ribka.bg

# 59
Вече имам регистрация в сайта, но понякога забравям да го използвам, особено ако бързам да поръчам нещо.
Със сигурност е много полезен при онлайн пазаруване, защото така можем да си върнем част от похарчените пари.
Пазарувам предимно от български онлайн магазини - Notino, About you, Answer, Emag, HM.

Общи условия

Активация на акаунт