Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 008
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
Полезен ще ми бъде със сигурност.
Поръчки правя предимно от parfimo,nitino и emag.

# 61
Интетесна звучи идеята с кешбек. Определено ще ми бъде полезен особено ако има магазините, които използвам и не е твърде нисък обратния процент. Най-често по интернет пазарувам дрехи и книги. Бих ае радвала да присъства онлайн магазина на сиела, ориндж, озон, хермес, емаг, златна рибка, синсай, хаус, кроп и много други

# 62
  • София
Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?
Да, смятам, че ще ми бъде полезен Cashway. От About you поръчвам често. H&M ми липсва на пръв поглед във вашия списък.

# 63
Здравейте, с удоволствие ще си изтегля приложението и ще го ползвам. Смятам, че ще е полезен за мен, все пак ще се връща някакъв %. Почти всички изброени сайтове от Вас, ги ползвам и пазарувам често от тях, особено тези за дамски и детски дрехи.

# 64
  • Благоевград
„Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?“

Много интересен и полезен сайт. Да, смятам, че Cashway би ми бил полезен, когато пазарувам онлайн. Идеята е интересна и полезна. Най-често онлайн пазарувам книги, козметика и дрехи. От изброените сайтове, интерес за мен представляват fashion days, lc waikiki, sinsay, и другите подобни.

# 65
  • Бургас
Да, полезен ще ми бъде Cashway.
Основно пазарувам книги, гейминг периферия, козметика, малки електроуреди.По-рядко дрехи и обувки.
Основно пазарувам от Ozone, Zoya, Alteya, Notino,  Obuvki.bg...

# 66
Предимно козметика и битова химия пазарувам онлайн.

# 67
  • in Wonderland
Смятам, че Cashway ще ми бъде доста полезен при пазаруване онлайн. Най-често пазарувам козметика, дрехи и стоки за дома.

# 68
Да, смятам, че Cashway ще ми бъде полезен при пазаруване онлайн.
Най-често пазарувам дрехи и обувки.

# 69
Да, смятам, че ще ми бъде полезен. Магазините, които представляват интерес за мен са AliExpress, Sinsaу, LCW.

# 70
Козметика, дрехи, обувки, книги и още много други неща. Удобно ми е да пазарувам онлайн.

# 71
Регистрирах се. Разгледах кои онлайн магазини участват и с какъв процент кешбек. Не е нещо уау. Видях един път 20% и веднъж 50%, останалите бяха основно 2-3-4-5%. Когато ще пазарувам, нямам против да платя по-ниска цена, но не е толкова изгодно.
Не мога да преценя на този етап дали ще ми е полезен Cashway, когато пазарувам онлайн. От магазините, които видях, най-голям интерес за мен представляват Notino и obuvki.bg.

# 72
  • Сливен
Смятам,че ще бъде полезен.Влязох,направих си регистрация и веднага получих бонуса от 5лв.Прочетох  раздела" Какво е Cashway-доста добре написано,като останах  с положителни нагласи,от сайта/приложението..А магазините които представляват най-голям интерес за мен,са тези за:техника,мода,дом,градина и хоби.

# 73
  • Разпиляна във въображението
Регистрирах се! Благодаря за бонуса Simple Smile

Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн?  - изключително полезен. Пазарувам често от вашите топ магазини.

# 74
Да, смятам че ще ми бъде полезен сайта Cashway.
Най-често пазарувам от Fashiondays, Sinsay, LC WAIKIKI, Obuvki.bg и Notino.

Общи условия

Активация на акаунт