Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 012
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
Обичам да пазарувам дрехи и обувки.  Много ми е удобно  да пазарувам онлайн. Пазарувам във различни  сайтове - Ozone.bg ,Vivre, Emag,Fashion Days , LC Waikiki и др. 

# 76
  • София
Определено Cashway ще ми бъде много полезен. Пазарувам почти всичко онлайн - козметика, дрехи, обувки, книги, парфюми.
Най-често пазарувам от Нотино, Озон, АбаутЮ, Парфимо, ФешънДейс, Обувки.бг, АйХърб.

# 77
Имам регистрация в сайта, идеята за кешбек при пазаруване е привлекателна, но сме с намалени доходи и скоро не съм пазарувала онлайн, само храна купуваме.

Магазини за книги, спортни стоки и дрехи за децата са сред интересите ми.

# 78
  • sofia
Това е страхотна възможност при пазаруването онлайн, много полезно. Тъй като от съвсем скоро у дома имаме куче, ще търся най-много аксесоари и играчки от Али Експрес, както и от любимия ми магазин Sinsay.Не на последно място като всяка жена обичам да пазарувам обувки и дрехи.

# 79
Храна, подправки, дрехи, обувки, и още много други неща. Удобно ми е да пазарувам онлайн има голям избор но си има и капани

# 80
Живея в малък град и поради липса на хубави стоки често ми се налага да пазарувам онлайн. Определено Cashway.bg ще ми бъде много полезен.  Пазарувам различни неща - мебели, техника, дрехи, обувки, парфюми и книги.

# 81
  • Велико Търново
Полезен. Пазаруването онлайн  е удобство. Можеш да стоиш по пижама пред лаптопа и да напълниш кошницата. Поръчвам обувки, дрехи, домакински електроуреди, книги и играчки за детето.

# 82
Смятам, че услугата би ми била много полезна, тъй като пазарувам онлайн от сайтове за козметика, дрехи и книги. Най-вече бих се възползвала при покупки от "Fashion days" и "Notino", но и от много други.

# 83
Определено ще бъде от полза. Пазарувам онлайн почти всичко

# 84
Влюбих се в тази идея 😍😍
Доста неща пазаруваме онлайн, а сега ще имам и повече стимул да го сторя след като разбрах за cashway.
Най-често това са дрехи, стоки за дома, уреди.

# 85
Разбира се,че ще ми бъде изключително полезен, защото 90% от покупките ми са онлайн. Най- често купувам перилни препарати, дрехи, обувки, козметика и уреди за дома.

# 86
  • София
Най-често купувам козметика онлайн. Направих си регистрация в Cashway.bg - с удоволствие ще използвам възможността да пазарувам по-изгодно.

# 87
  • София
Вече съм регистрирана и определено ми допада чрез покупките да спестявам.Всяка седмица получавам нюзлетър и виждам,че все нови и нови брандове се включват-доволна съм и препоръчвам!

# 88
Много добра идея, cashway!
Магазините, от които пазарувам онлайн, са фешън дейс, спорт депо, декатлон, емаг...

# 89
  • Варна
 Cashway ще ми бъде полезен със сигурност. Онлайн пазарувам обувки, дребни електроуреди, самолетни билети и почивки.

Общи условия

Активация на акаунт