Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 006
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, много ще ми бъдете полезни. Направих вече регистрация. e-mail bo*****@abv.bg
Най-голям интерес представляват: LC Waikiki, CCC и Хиполенд - главно магазини с детски стоки.

# 91
Опитах се да използвам сайта ви за покупка в обувки бг.
Кодът за отстъпка, който беше посочен не беше приет от сайта.
Интересно ми е дали ще има и някакъв кешбек. Определено се съмнявам.

Иначе звучеше добре на теория.

# 92
Пазарувам онлайн често , основно дрехи , играчки и козметика.
Предпочитам Notino , Fashion days и LC Waikiki.
Ще използвам Cashway , защото идеята е страхотна!

# 93
  • При децата ми
Пазарувам основно дрехи и обувки. Бих могла да го използвам.

# 94
Много ми допада този кешбек. Напоследък пазарувам основно онлайн дрехи и обувки, дори виждам и любими магазини в него. Задължително ще ползвам. На пръв поглед Wikiki i Sinsay на пръв поглед, почти всяка седмица си харесвам по нещо и поръчвам Simple Smile

# 95
Смятам, че Cashway ще ми бъде полезен, когато пазарувам онлайн. Най-голям интерес за мен представляват магазините за дрехи, обувки и козметика

# 96
  • София
Да, много ми е интересно и смятам да пазарувам само чрез тях. Почти всички магазини представляват интерес за мен. 😃

# 97
Да, смятам, че Cashway ще ми е от полза. Пазарувам все повече онлайн - предимно дрехи, обувки и книги. Магазини Ozone, Emag, Fashiondays, SinSay представляват интерес за мен.

# 98
Смятам, че ще ми бъде полезно. Регистрирах се и ще го използвам при следващото ми онлайн пазаруване. Най-често пазарувам дрехи, обувки, техника. Онлайн магазините, от които често поръчвам са: емаг, озон, спорт депо, спорт вижън, синсей, фешън дейс и др.

# 99
  • София
Вече съм регистрирана и определено ми допада чрез покупките да спестявам.Всяка седмица получавам нюзлетър и виждам,че все нови и нови брандове се включват-доволна съм и препоръчвам!
Emag,Ozone.bg и Fashion days представляват интерес за мен.

# 100
Не знаех, че съществува Cashway, но веднага се възползвах и регистрирах. Пазарувам предимно от Sinsay, LC WAIKIKI, Obuvki.bg всичко и за цялото семейство.

# 101
Cashway е много добра идея, пазаруваш и спестяваш. Почти всичко пазарувам онлайн, с изключение на лекарства и големи електроуреди.

# 102
  • София
Регистрирах се Simple Smile

Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?“

Да, обичам да пазарувам изгодно и определено ще ми бъде от полза Simple Smile
Пазарувам от sinsay, obuvki.bg, aliexpress, waikiki, hipoland, ccc и други

# 103
Определено смятам, че Cashway ще ми бъде полезен, когато пазарувам онлайн. Харесва ми, че ще имам възможност да пестя от стойността на покупкиге, които правя.
Магазините, които представляват най-голям интерес за мен са
Fashiondays, Sinsay, LC WAIKIKI, Obuvki.bg, Notino, Aliexpress, Хиполенд и други, предлагащи дрехи, обувки и детски играчки.
Регистрирах се и ще използвам Cashway при следващото си пазаруване онлайн.

# 104
Регистрирах се там от първите! Много обичам кешбек сайтове и ги ползвам редовно! Преди години пазарувах от английски сайтове и съм си възстановила близо 1000 паунда, така че определено виждам смисъл. Препоръчах Cashway на племенницата, която макар непълнолетна, много си пазарува онлайн и само 5 дни след това ми показа натрупани 20лв.! Разбира се, в тази сума влизат и първоначалните 5лв., които дават като подарък, но си е постижение. Simple Smile Аз до момента съм натрупала кешбек от Sinsay, Aliexpress, Obuvki.bg, a снощи поръчах от новодобавения LcWaikiki.

Общи условия

Активация на акаунт