Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 020
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
Не съм сигурна, колко ще ми бъде полезен, към момента виждам само 2 магазина, от които пазарувам често. Интересни са ми Sinsay, LCW  и eBooks.
Може би, ако имаше Озон.бг, Zoya, Lilly  щях по-често да се сещам да пазарувам с кешбек.
В момента 90% от покупките ми са он-лайн.

# 106
  • Велико Търново
Смятам, че Cashway ще ми бъде полезен и ще го ползвам. От сайтовете, които са посочени сега, най са ми интересни Нотино и Модиво, както и този за книги. Регистрирах се и се надявам да се добавят още търговци с времето от всякакви категории продажби. Определено смятам, че ще е зарибяващо и че ще го ползвам доста за онлайн покупките си

# 107
Страхотно приложение и много от сайтовете, от който поръчвам виждам, че са е списъка с партньори.
Предимно  дрехи  пазарувам и техника онлайн.

# 108
  • Пловдив
„Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?“

Смятам, че ще ми е полезен, пазарувам 95% от нещата онлайн - козметика, дрехи, консумативи за колата, техника и много други неща.

# 109
  • Г. О.
Да, вече пазарувам дрехи и обувки само онлайн. Определено ще ми бъде от полза.

# 110
Регистрирах се , ще ми бъде от полза. Пазарувам онлайн предимно техника и дрехи.

# 111
  • Елхово
Много добра идея е този кешбек.
Предимно дрехи пазарувам онлайн, обувки също - та тези са категориите, от които се интересувам.

# 112
Супер идея Cashway, със сигурност ще се възползвам. На пръв прочит виждам Notino, LC Waikiki, Obuvki.bg, ЗОРА, AboutYou, Fashiondays, от които ще пазарувам.

# 113
Cashway.bg ще ми е много полезен, кой не обича кешбек Simple Smile. Магазините , които представляват най-голям интерес за мен са Zora, FashionDays, Notino.

# 114
  • Велико Търново
Да, бих се възползвала. Интерес ми предизвикаха фешън дейс и обувки.бг.

# 115
"Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас?“

Да, смятам, че ще ми бъде полезен, защото често пазарувам онлайн, предимно дрехи, техника и бебешки стоки. Особено след началото на ковид истерията, много хора пазаруват онлайн. Най-голям интерес за мен предизвикват LC Waikiki и
Fashion days.

# 116
Обичам и често пазарувам онлайн.
Поръчвам от FashionDays, About you, поръчвам също козметика и добавки.

# 117
  • Северозапада
Постоянно пазарувам онлайн - дрехи, обувки, козметика, витамини и добавки, техника. Смятам, че cashway ще ми бъде доста полезен.

# 118
Ще ми бъде полезен.
Често пазарувам онлайн  - книги, дрехи, обувки, подаръци.

# 119
  • SF
Как няма да ми е полезно! Аз непрекъснато пазарувам онлайн!
Даже малко късно го откривам. С радост ставам потребител.

Общи условия

Активация на акаунт