Дайте старт на умното пазаруване с Cashway.bg и си върнете пари от всяка покупка!

• 7 011
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? - Да, определено.

Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас? - бих се радвала, ако се включат магазини като Емаг, Store.bg, Зоя.Бг, Laika.bg...

# 121
  • Ямбол
Смятам, че ще ми бъде полезен, тъй като пазарувам основно от изброените от вас партньори: FD, About You, Notino, Sinsay...
Само Емаг липсва, но се надявам, че ще се включи в най-скоро време 🙂

# 122
Смятам че Cashway ще ми бъде от полза и то много.От няколко години си пазарувам дрехи и обувки за мен и детето само онлайн-лесно и удобно е. Магазините които най често ползвам са ABOUT YOU,H&M и LC WAIKIKI,но ще се радвам да има по богат избор от магазини във вашата платформа.

# 123
Пазарувам предимно онлайн и  Cashway ще ми бъде много полезен.
Пазарувам от  About you, H&M, Емаг, FashionDays

# 124
Определено Cashway ще ми бъде полезен при пазаруването ми онлайн. Най-често пазарувам през AboutYou, FashionDays и ЗОРА.

# 125
Да, определено ще ми бъде полезно. Пазарувам онлайн дрехи, обувки и козметика - предимно от Answear, Fashion days, Delirium, Ozone.

# 126
Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? - Да, определено. Около 80% от покупките си оправя онлайн.

Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас? - Notino, Obuvki.bg, FashionDays, AboutYou.
Ще се радвам да се добавят и повече магазини за техника.

# 127
Много, особено за козметичните магазини като нотино, златна рибка, парфимо

# 128
Да смятам, че ще ми бъде полезен, пазарувам от включени в програмата магазини.
Колкото повече се разширява програмата толкова по-добре ще бъде.
Освен дрехи, книги, козметика, добре би било да се включат и магазини за хранителни стоки

# 129
  • Горна Оряховица
Ще бъде да! От фешън дейс Simple Smile

# 130
  • SF
Notino, Obuvki.bg, FashionDays, AboutYou, Best Secret - от тези си пазарувам ежемесечно.

# 131

Cashway е много добра идея, пазаруваш и спестяваш. Почти всичко пазарувам онлайн, с изключение на лекарства и големи електроуреди.

# 132
Идеята е добра. Пазаруваме предимно дрехи и техника онлайн.

# 133
Регистрирах се. Струва ми се много добра идея по принцип. Бих искала да се разшири мрежата от партньори - НМ и доста аптеки не ги виждам, а пазарувам от тях. Предпочитам онлайн пазаруването и купувам всичко - от дрехи, до лекарства и техника.

# 134
1. Смятате ли, че Cashway ще ви бъде полезен, когато пазарувате онлайн? - Да, смятам.

2. Кои са магазините, които представляват най-голям интерес за вас? - Много от магазините вече са ви партньори, а аз пазарувам от тях дрехи, козметика, книги и техника.

Общи условия

Активация на акаунт